Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 131 137
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • Пазарджик/Лондон
Благодаря ти ,polin_a  Hug.Не се тревожи, всичко съм умножила по две Joy.

# 721
Аелис, само да добавя, че почти никога не втасвам тестото два пъти. Като ми омеси машината, оформям, и тогава оставям да втасва Wink.

# 722
Браво,много е красива!  bouquet

# 723
  • Пазарджик/Лондон
polin_a , аз на ръка меся, то това може би не е важно, ама освен питката на макс мама - всички други с две втасвания съм правила newsm78.Дали да не взема и аз да пробвам с едно втарсване, ще ми спести време newsm78.

# 724
Аелис, може би само първият път като го правих това тесто, чаках две втасвания. Винаги се получава сполучлива питка Peace.

# 725
adenis , страхотна питка   bouquet Разгледах и другите снимки... погачи, сладки, кексове, маси....красота   bouquet  bouquet  bouquet

# 726
  • София
Страхотни питки, момичета  bouquet  bouquet  bouquet

Летния сезон взе да отминава и аз в последния ден на август открих сезона на питкоправенето Crazy
Ето моето произведение, директно от тавата, тъй като гостите  нямаха търпение Laughing

# 727
Момичета, къде да намеря това паркърово тесто. Заинтригувах се, че е с едно втасване.

Както винаги сте страхотни   bouquet

# 728
  • под тепетата
1-ва страница на темата - 10-та тема ,питки паркър на полина

# 729
  • Пазарджик/Лондон
Ето паркъровата питка, страхотно тесто :

И начупена :

На пънчета я оформих Wink.

polin_a , благодаря ти , че ме препоръча това тесто, наистина хубаво се работи с него и е вкусно Hug.

# 730
1-ва страница на темата - 10-та тема ,питки паркър на полина
Благодаря ти, ще я пробвам днес 

Аелис, много ти е красива питката

# 731
Аелис, пиши един или два пъти я втасва. Много ти е красива  bouquet, а тестото на мен лично ми е най-вкусно от всички пробвани досега Heart Eyes.

# 732
  • Пазарджик/Лондон
polin_a , два пъти я втасвах - реших, че след като ти си направила така първият път, и аз да последвам примера ти Joy.Следващият път с едно втасване ще пробвам, да видя дали има разлика  Wink.Мда, вкусно е тестото, аз харесвам и онова, от питката на Радка, и още едно - две, ще си ги въртя Joy.

bonni , благодаря ти   bouquet!

# 733
  • София
Аз като блондинките - да питам - двойна доза правите на Паркърките, нали newsm78

# 734
Аз като блондинките - да питам - двойна доза правите на Паркърките, нали newsm78

Да Peace. И за питките по рецептата, и за стандартна пита.

Аелис, важното е, че си доволна от резултата Hug.

Общи условия

Активация на акаунт