Юли 2006 - 94

• 31 463
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
ЧРД НА МАРТИ! ДА РАСТЕ ЗДРАВИЧЪК И щАСТЛИВ!!! newsm59 nbirthday newsm67  bigdance2

Диди: забравих да ти кажа, че и на мен ми харесва така нослето Flutter
Цветето голяма сладурана и косата й много порастнала Hug
Ронка: защо така бре? Горкото детенце Cry Уф и на мен не ми се даваше на Лора антибиотик,ама ей на какво стана. Изпи си го горкото, така ще е с вирусите от големите. Ето Зоя до 3 години не ми е боледувала и антибиотк не беше пила,ама на какво стана. ooooh! Преди малко оповръща къщата, изяде една супа и веднага я повърна на 2 пъти. Днес, както си мислех не й се размина антибиотика, имала вече хрипове и слизало надолу, така сега ще се лекуваме и другата седмица към края май май ще вадим сливицата Sad Много съм се спекла, ужас! Sick

# 91
  • somewhere over the rainbow
Честит рожден ден на патерици на Кико и Марти! Здраве и усмивки им пожелавам Hug

Дидито, и аз имам забележка към Нанни да се усмихва Crossing Arms Все ми е една меланхолична по снимките, Дани и той Crossing Arms Кико е много усмихнат, отвсякъде прилича на баща си Party
Аз пък съм точно обратното, все съм ухилена по снимките, ако ще и най-кофти деня да ми е. Не мога да си представя да ме снимат и да гледам като за паспорт Crazy Ама съм така и в живота де, питали са ме да не ми е къса кожата, та не мога да си затварям устата Laughing

Аз нали съм на водна терапия, та да викажа, че нормата е по 30гр. вода на кг тегло. Смятайте. Но Дая едва ли пие толкова Thinking

Ели, ти к'во ме питаш като някакъв капацитет в областта на сливиците Laughing По пътя на логиката не би трябвало третата да е свързана с ангини, ама знае ли човек Thinking На моя приятелка на детето му извадиха и трите сливици на 2 год. заради чести ангини. Много зор видяха Confused Арлина, дано се разминете с това Praynig

Тиц, като разказваш за това езеро и се размечтах. Crazy

Отивам да видя снимките и на Пиги. Толкова е сладка Цвети Heart Eyes

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 22:48 от N_A_N™

# 92
  • някъде
Марти! Иска да ви е здравичко и щастливо порасналото момче Hug
Иси

Болните дечица да се излекуват бьрзо Praynig
Благодаря за отговорите за течностите Hug Аз му давам по 1-2 сокчета на ден, но ги разреждам с вода /да не са много сладки и вредни за зьбките/, защото той вода не пие много- много Rolling Eyes

Алекс вчера каза, че иска бебе.... и съседката го пита какво ще му прави, а той- ще му давам закуска, тя пита каква закуска, той- суха паста Laughing Аз го питам, дали ще му сменя памперса, а той- не, мамо, мирише дупето Laughing Heart Eyes

# 93
Амиии Нан питам щото и вие вадихте и все пак си чела по въпроса нали;)  Laughing

# 94
Благодаря ви момичета  Hug
Имам си наистина голямо пораснало момче в къщи. Вече не ми дава да го целувам пред чужди хора ,защото го засрамвам  Embarassed и много ми помага. Днес съм многоооо зле ,цяла нощ съм повръщала и той милия се погрижи за брат си.Оправи му леглото ,направи му закуска ,абе личи си голямото ми момче.
Нямам сили да разгледам снимките като се оправя ще ги разгледам.
Рони за ушето много помага сок от алое с малко зехтин,но алоето трябва да е поне 3-годишно. Бързо да му минава на сладура Hug
Алекс вчера каза, че иска бебе.... и съседката го пита какво ще му прави, а той- ще му давам закуска, тя пита каква закуска, той- суха паста Laughing Аз го питам, дали ще му сменя памперса, а той- не, мамо, мирише дупето Laughing Heart Eyes
Моя Марти на рождения си ден ни сервира почти същото.Каза мамо,татко до година имам кръгла годишнина и от сега искам да си поръчам подаръка и ние го питаме какъв е ,а той "Искам сестричка"  Crazy Аз му обясних ,че баща му само братчета пуска ,но той не та не Laughing. Нали милия много искаше сестричка за Валери и сега пак.

# 95
  • Варна
Иси,какво ти е? Бързо да се оправяш,ей Hug Hug Hug
Ренито,виждам те.как си?

Слънчев ден от мен

# 96
Иси хайде пожелавам ви момиче:) Hug Оздравявай ,някакъв вирус да не си хванала newsm78

И аз я видях Рени  Grinning хайде малко остана  Praynig

# 97
Ха ха,вие ме видяхте,ама няма никой на компа  Joy
Тези дни смятам да повървя пеша,че да искам да раждам вече  Tired

Болните дечица бързичко да оздравяват.Гали и той се сополиви пак,едни зелени ги вади,ама това да е..
Добре че в ушите не отиват,че е много лошо и боли  Tired

# 98
  • София
Влади пък не е боледувал откакто го спрях от градина.Нито сополи,нито кашлица-здрав като бик!Пие много вода,защото много тича и скача,но пак си зависи и какво и колко яде.И аз не давам много сокове-много рядко,нарочно така го свикнах.Съответно и пикае като кон,та още сме с нощен памперс.Преди седмица решихме да го махнем-ами ставах по 3-4 пъти,защото се напикава,а спи много дълбоко и изобщо не се събужда,камо ли да стане да ходи.Та така една седмица ставах,преобувах,сменях чаршафи,одеалца,запирах,на другия ден перях,суших...е писна ми и от снощи пак сме с памперс Rolling Eyes.Когато му дойде времето-тогава.

Утре мисля пак да го пусна на градина да видим как ще е.Надявам се да няма толкова болни вече,пък и да поиграе малко с децата.Хич не му се ходи,ама ще видим сега действаме да го преместим на по-хубаво място.

Ронка-милото ти бебче Sad,кой знае как го боли!Лекувай го както са ти казали и толкоз,какво да правиш Confused.
Иска-как го закъса така и ти?Лежи и си почивай,лекувай се Hug!
Арлина-Зойчето подобрява ли се?
Рени-айде още малко остана!Дано Галко се подобри да посрещне бебчо здравичък Simple Smile.

НАН-продължавай да се усмихваш,имаш прекрасна усмивка-24карата! Grinning

Тиция-дай да те видим до това езеро де-покажи се,фръцни се!

# 99
Нан, приемам забележката  Rolling Eyes, ама какво да направя като не мога да позирам.А и мъжо докато фокусииииира, докато се натуууутка направо ми изфирясва всякакво желание за снимки. Предопчитам апарата мен да гледа, а не аз него, дет' се вика:"Щрак Марийке на портрет" и готово, ама после критиката Жоро веднага ще се изцепи:"Тая снимка мътна, тук си мръднала, за какво снимаш, като нищо не се вижда?" Twisted Evil
А Данката е голям лигоч, ама не съм ви го показвала в такава светлина май. Rolling Eyes

Ренито, с теб сме, душко! И от тук насетне всеки ден на отчет! Hug Naughty
Пепи,  Hug
Дидито, Дани също спи много дълбоко, за разлика от Кико. Направо много се промени откъм спане, преди се събуждаше само от това, че не съм в стаята. Сега дори Кико да се дере нощем, той спи като пън.
Умувам в края на седмицата да замина със свекитата на Рила за около месец. Дано е хуабво времето. Не помня дали съм ви казвала за тамошните скорпиони, дано не решат пак да се срещнат с мен,че се ужасявам само при мисълта за тях. Незнам колко са опасни, едва ли са смъртоносни, влизаха лятото през отворените прозорци и нощно време драскаха по тапетите. Миналата година колко безсънни нощи съм имала заради тия гадинки, бях и бременна, бррррр. Да не помислите, че се мяркат начесто като мухите, всичко на всичко съм виждала 3-4, но един беше полазил по стената много близо до спалнята. Крият се под камъняци, зидове, стълби и си имат щипки, опашки, всичко.

Как са болничките? Hug

# 100
  • някъде
Бррррр Нанни, трьпки ме побиха от разказа ти Shocked
Рени  Hug
Дидито стискам палци всичко да е наред с градината Praynig
Ронка как е малкия? Арлина как е Зоя?
Иси, чакаме панделка Mr. Green

Алекс днес отново ми казва, че иска бебенце, при което му отговарям, че татко му  не иска, а той- ние скриеме, не види тати бебето Joy

# 101
Иси-с малко закъснение искам да честитя рожд.ден на Марти. Дано да е все така послушен и ученолюбив и много да ви радва!
Вероятно си лепнала някой вирус Sad Дано не е този, дето изкарахме с Венци.  Praynig Пожелавам ти леко оздравяване, че имам едно предложение за теб Wink Този път няма отказ Naughty
Рони, Арлина - как са дечицата? Дано днес са по-добре и те. Аман с тези вируси и проблеми ooooh! Да идва лятото вече...
Рени-хайде прави разходките, че чакаме хубави новини от теб и най-вече здраво и послушно бебче Hug
Нани-и ние не обичаме да ходим на фризьор. Венци вече прилича на момиче, но правя преговори и до седмица мисля да го навия hahaha
Ние нали си взехме кученце и моля ви се Венци казал на една братовчедка, че си има второ братче и онази ми звъни, вярно ли е, че си бременна Shocked Посмяхме се, защото милото то правилно казало, ама хората си правят други разсъждения. Вечер е много весело в къщи, само пусто му и куче на разходка не ходи до тоалетна и се стиска и като се прибере тогава върши белите  Sad Рони, Берта за колко време я научихте на навици? Постоянно вървя с доместоса да хигиенизирам Tired
Диди-нослето ти е екстра Simple Smile
Пиги-голяма красавица е станала Цвети Heart Eyes
Днес реших да се захранвам вече, че смъкнах 11 кг. и всеки ми казва, че имам болнав вид hahahaмакар, че ми е голям кеф да си купувам дрешки 34-36 номер. Днес например съм с рокля, кога преди бих си помислила да се обличам елегантно. Хубавото е , че Дидо е много очарован от външният ми вид-почнахме втори меден месец Blush
Отивам да ви чета. Остават ми още 30 мин. дано да успея. Чао и много целувки от мен! Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 08:17 от eti_31

# 102
Размина ми се разходката днес,мъжо ми остави колата/сега нали сме с 1/ та отивам да си дооправя документите за болницата и край.Това да ми отпадне вече.Снощи сънувах че както си спа и бебето се ражда,представяте ли си  Grinning Даже нямаше пиша  Blush

Хайде Ети правете момата,Иси също  Whistling Диди,а твоят мъж да намира работа му кажи че синът му иска бебе  Wink
Аз с тия 2 момчета след 5-6г ще заритам пак за бебе,дано да имаме финанси де  Peace

Хайде тръгвам аз..

# 103
  • София
Ети  Hug, кажи ми как отслабна. Да ви кажа, аз съм много загубена. Бях си слабичка, ядях си добре, даже попрекалявах, но не ми се отразяваше. Моите колежки тук в офиса все на диета, ама те си имат бая за сваляне де и аз с тях, на салатка, на плодове, детокси, не знам си какво и започнах да качвам килограми. Е точно сега лятото   Close
Много гадно, знаех си, че така ще стане, а 2 години почти си бях слабичка и си ядях порядъчно  Crossing Arms

Оплаках се  Whistling

Иначе вчера ходих до аутлета, до метро, олеее, ужас, само боклуци, ама нищичко, за което да се закачиш. Повече там не отивам  Naughty
Днес след работа, ако черна котка не ми мине път (разбирайте мъж ми не работи до късно), ще отидем до МОЛ Сердика, да видя аз как е там.

Рени  Hug

Ронка, как е дечко  Hug

Нанни, абе как не можеш да позираш бе жена, аз като апаратче и се нахилвам, като идиот, така и излизам на снимките, ама на всички съм нахилена. Идвай на уроци, ще те науча  Wink

Дидито, дано Влади, да си е все така здрав  Peace
Иси, чакаме панделка Mr. Green

Алекс днес отново ми казва, че иска бебенце, при което му отговарям, че татко му  не иска, а той- ние скриеме, не види тати бебето Joy

Е, вие едно бебе, като не можете, да укриете от тати  Joy

# 104
Ивка, дай да те видиме ухилена де, нещо се спотайваш,  Wink май само теб не съм виждала...
Абе хора, аз си се хила, ама като видя апарата и се опулвам, гледам като тиква. По-добре само тиква, отколкото озъбена тиква. Mr. Green

Диди, Иси, и аз искам панделки, ама не ми стиска вече. Бременност, безсънни нощи. Thinking
Ети, вие с този меден месец, току виж изпревалили всички с панделки и финтифлюшки. Flutter

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 12:10 от Nanny

Общи условия

Активация на акаунт