Юли 2006 - 94

• 31 461
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Ивка, дай да те видиме ухилена де, нещо се спотайваш,  Wink май само теб не съм виждала...
Абе хора, аз си се хила, ама като видя апарата и се опулвам, гледам като тиква. По-добре само тиква, отколкото озъбена тиква. Mr. Green

Да, Ивка, дай да те видим колко си нахилена. Wink

Нанни, и аз съм така. Хиля се, ама като ме снимат съм като пън. Абе не съм фотогенична, туй то. Joy Иначе съм на света-цвета. Joy Joy

Моето Крис и тази нощ плачка доста. Болеше го ушенцето милото ми то. Капнах капки и се успокои. Не иска да си спинка в леглото, само при мен. Калин е изпратен да спи в хола, като се оправи малкия се връща в семейното ложе. Simple Smile

Ети, стопи се бе, женоо! Да ти завиди човек, аз завиждам, да знаеш! Crossing Arms Искам и аз да смъкна толкова! Ама къде ми отиде волятааааа, къде???? Така де, свалям аз, но много бавно. А искам бързо, ама няма. Whistling

Арлина, как е Зоята?

Рени, още малко остана, душко! След броени дни ще гушкаш малко, сладко, невинно, беззащитно човече! Heart Eyes Олеее, прекрасни моменти те очакват.

Диди, честно не знам Ема колко вода пие. Но да речем, че е средно около половин литър на ден.

Сигурно пропускам нещо и някого...

# 106
Ехооу

Да знаете онази вечер така се ядосах #2gunfire че НОИ се сетили да си търсят неправомерно дадени майчинства, че такова Shocked писмо дръпнах на Битиви,днес ми се обадиха и започват разследване на моя случай,взеха телефона на адвокатката ми и на другото момиче ще го търсят,да видим дали могат да направят нещо  ooooh! Щели да ме снимат  Flutter  какво ли ще излезне незнам Confused #Crazy" квот седяло тва изляло" аз си знам ама  Mr. Green Sunglasses

# 107
Диди, Иси, и аз искам панделки, ама не ми стиска вече. Бременност, безсънни нощи. Thinking
Ети, вие с този меден месец, току виж изпревалили всички с панделки и финтифлюшки. Flutter
и на мен не ми стиска.Като знам каква тежка бременност изкарах с Валери и после проблемите около него ,не мисля ,че ще преживея толкова много притеснения. А Ети тя отдавна си иска панделка ха дано де  Heart Eyes.(ама голям съм подстрекател на чужд гръб Mr. Green)
Аз не можах да боледувам много вчера лежах почти цял ден и Валери милото като му казах ,че не ми  е добре си гледаше кротко детско в другата стая дори по едно време станах да го видя. Изобщо не ме притесняваше. Но вечерта вече му писна и се наложи да го изведа за 2 часа . От днес и Марти започна да повръща  ooooh! аман от вируси .И сега не мога вече да лежа . Марти сега се чувства по-добре и ми мрънка ,че иска на ходи на училище  ooooh! ,аз му казах ,че няма да го мисля цял ден и сега ми се сърди. Crossing Arms
отивам да си видя децата лек ден   bouquet

# 108
Oлее,вирус има пак.Гали и той ми беше подрискан 1 седмица и малко на диета след това беше.

Ети завиждам ви за меденият месец.Моят мъж откак имах подготвителни контракции 2 дни и го хвана шубето да не зараждам и сега не ме ще.  Crossing Arms Голям е пъзльо.Аз му викам айде че ми се ражда вече,той не.

Ели кажи кога ще те дават да те гледаме  Mr. Green

Ама и мен голямо шубе ме хвана вече,документите са готови  Confused

# 109
Рени ти си раждай спокойно пък все ще ме видите ако ме дават:0нали ще се похваля първо на вас:)

Сега се разрових из документите и лошо ми стана, толкова пари няма кой да ми върне със задна дата, иначе търсят неправомерно взети със задна дата Rolling Eyes ще видим ние Confused

# 110
  • София
И аз се ядосах на репортажа,изкараха майките най-големите източващи държавата престъпници!Няма кого да разследават горките!
Но иначе,Ели,нека го гонят твоя бивш шеф до дупка!

Рени-спомням си,че и аз накрая много се страхувах да родя,буквално съм плакала по телефона на мъжа ми,че не искам да раждам,толкова се страхувах!Но всичко ще е наред,по-спокойно! Hug

Влади от утре е в друга по-хубава градина и много съм ..хем развълнувана,хем ме е шубе..ако и този път сме недоволни и не свикне направо го отписваме и толкоз!Стискайте палци да са добри учителките и лелките и да не ходят толкова болни деца!

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 14:44 от didito.

# 111
  • София

Влади от утре е в друга по-хубава градина и много съм ..хем развълнувана,хем ме е шубе..ако и този път сме недоволни и не свикне направо го отписваме и толкоз!Стискайте палци да са добри учителките и лелките и да не ходят толкова болни деца!

Ха, дано  Peace

Ели, ще те гледаме, чакаме да кажеш само кога  Hug

Рени, май всички мъже ги хваща шубето, сякаш те ще раждат  hahaha Аз нали съм ви казвала, как моето мъжле не ме изкара от София от началото на юни, докато родих, че да не започна да раждам в колата  Joy

Иси  Hug

Ронка, Нани, да дам, ама аз като 4 години не съм качвала снимки и не знам, как става номера  Embarassed Ето признах си, даже ако не беше Ети и Цеци нямаше, да видите.
Обещавам, ще прочета подробно, как става тази магия със снимките и започвам, да показвам.
Даже и линк към снимка.бг не мога, да дам, защото не ни приема паролата и си загубихме албумчето.

Иначе на снимки излизам ужасно, но вече си мисля, че не е от снимките и май поговорката- "магаре се снимало, магаре излезнало" си е вярно  Joy

# 112
  • София
Ох,аз днес нищо не направих!Отидох да взема Влади-той един спокоен,щастлив,играе с децата,не иска да тръгва...госпожата и тя като почна:Ама защо ще го местите,тъкмо свикна,има си приятечета тук,ето вече се храни,спокоен е...
Ходих до другата градина-Влади започна да вика:Не искам друга градина,не искам друга госпожа-искам си моята,искам моите приятели..и това ме разубеди.Плюс това днес са пели песни/най-после!!!/,което много го беше зарадвало.Като разбрах и че тези госпожи ще са докрая съвсем се успокоих,бях останала с впечатление,че от другата година се сменят,а съм много доволна от нашите,винаги са много мили с малкия.
Такива неща днес,много се колебаех,още малко съм на кантар,но щом на Влади му харесва няма пак да го стресирам.

ivka76-отиваш тук-julskibebeta:
http://www.snimka.bg/?profile,albums
горе в дясно има надпис качи,кликваш и търсиш снимки от компютъра си,кликваш и готово.Туй то!

Аз пък така и не научих за толкова време как се слагат картички и снимки в самия пост,ще трябва някой път да прочета Embarassed.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 20:21 от didito.

# 113
Дидито махни поне паролата само на лични я даваме, че да не чете всеки който си иска,така може да влезне някой друг и да трие снимки да качва друго....

А в самия пост ако искаш ще ти обясня лесно е:)

# 114
  • София
Благодарение на Дидито и аз сложих снимки в албума,че да ни видите.

# 115
  • София
Eli-чак пък толкоз някой да иска да навреди не вярвам,изтрих разбира се Peace.
Отивам да гледам усмихнати снимки.

# 116
Криска, много сладки дечица имаш, а ти си заразно слънчева! Hug
Ивка, чакаме и теб!
Иси, оздравявайте! И малкото Крисе също! Ронка, да го цункаш сладкото мишленце! Hug
Ели, успех! PeaceНе е лесна тази борба, но дерзай!

ох, викат ме!

# 117
Ети  Hug, кажи ми как отслабна.
На Дюкян съм. Много съм доволна. Заедно с мен я започнаха още 4 души и те имат същите резултати Simple Smile Тук във форума има тема с рецепти. Има и сладкишчета, за което съм адски доволна. Без сладичко не мога CrazyПък и винаги можеш да ядеш-не стоиш гладна. Препоръчват повече движение с кракомобила и "третата смяна" да не се пропуска всеки ден  Wink Аз бих добавила от опит, защото двама души я почнаха диетата, но без триците и нямаха никакъв ефект. Най-важно е те да се консумират и то сутрин на гладно, за почистване на перисталтиката на червата/дано да съм се изразила правилна/ и постигане на засищащ ефект през деня.

# 118
Почерпете се  за здравето на мъжлетето ,Днес ми е рoжденик .Да ми е жив и здрав,

# 119
  • София
Иси, честито ти рожденник   bouquet
Ети  Hug
Дидито, мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт