май само теб не съм виждала...Абе хора, аз си се хила, ама като видя апарата и се опулвам, гледам като тиква. По-добре само тиква, отколкото озъбена тиква.

Нанни, и аз съм така. Хиля се, ама като ме снимат съм като пън. Абе не съм фотогенична, туй то.
Иначе съм на света-цвета.

Моето Крис и тази нощ плачка доста. Болеше го ушенцето милото ми то. Капнах капки и се успокои. Не иска да си спинка в леглото, само при мен. Калин е изпратен да спи в хола, като се оправи малкия се връща в семейното ложе.

Ети, стопи се бе, женоо! Да ти завиди човек, аз завиждам, да знаеш!
Искам и аз да смъкна толкова! Ама къде ми отиде волятааааа, къде???? Така де, свалям аз, но много бавно. А искам бързо, ама няма. 
Арлина, как е Зоята?
Рени, още малко остана, душко! След броени дни ще гушкаш малко, сладко, невинно, беззащитно човече!
Олеее, прекрасни моменти те очакват.Диди, честно не знам Ема колко вода пие. Но да речем, че е средно около половин литър на ден.
Сигурно пропускам нещо и някого...
че НОИ се сетили да си търсят неправомерно дадени майчинства, че такова
Щели да ме снимат
какво ли ще излезне незнам
" квот седяло тва изляло" аз си знам ама 

Аз нали съм ви казвала, как моето мъжле не ме изкара от София от началото на юни, докато родих, че да не започна да раждам в колата
Пък и винаги можеш да ядеш-не стоиш гладна. Препоръчват повече движение с кракомобила и "третата смяна" да не се пропуска всеки ден