Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (Тема 2)

• 52 365
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • До сърцето...
5 гласа и от мен. Цялото домочадие и аз 2 пъти  Laughing

# 586
  • София
5 града е за 2011 г.: http://blog.mestazaigra.bg/?p=535
От вестника обещаха да пишат и те, ако някой си е запазил статистика от миналата година, може да сподели, аз се оказа, че не съм пазила  Embarassed
А за големите и малките градове, аз зададох въпрос в блога, защото наистиа не е редно малките градове да се мерят с големите - ми то един квартал на София, примерно, си е цял малък град... Ако имате минутка, включете се и вие с коментар - дано ни обърнат внимание  Mr. Green

# 587
  • До сърцето...
За много години!
Здраве и късмет, любов и.... другото ще си го купим! Simple Smile

# 588
  • София
За много години! Живи и здрави да имаме една спорна 2011 година  Tada

# 589
  • у нас
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! santa2 Tada

# 590
  • София
Някой д аима новини за Лидл  Whistling Whistling Whistling

Ето класацията днес:

1. Димитровград

2. Елин Пелин

3. София

4. Враца

5. Силистра

6. Козлодуй

7. Суворово

8. Бургас

9. Добрич

10. Велико Търново

# 591
  • Провинция
Привет и от мен!
Честита Нова Година!Нека 2011-та год. да Ви донесе здраве, щастие и късмет!Пожелавам на Вас и семействата Ви много хубави моменти и споделени мечти!Повече усмивки и едина успешна във всяко отношение година!

# 592
  • София
http://kozloduy-bg.info/?p=news&aid=3522  Филмов месец януари в Дом на енергетика

Прожекциите в Зрителната зала ли са?

# 593
  • София
Ето какво ми отговориха организаторите във връзка с питането ми за детските площадки:

Цитат
Не открих информация има ли разделение в класираните градове според големината им.
Все пак в едно средно голямо градче има краен брой хора, които да гласуват – а това може да се равнява на два квартала от София, да речем…
Един вид не е ли предопределен изборът да е почти по презумпция в полза на по-големите градове?

Отговорът:
Цитат
admin казва:
29.12.2010 в 15:19

Здравейте, ***,

Опитът ни от първото издание на конкурса, когато се гласуваше за избор на площадки за 2010 г. показа, че разделението на големи и малки градове, което бяхме заложили в регламента, е по-скоро дискриминация, тъй като имаше по-малки населени места, които бяха по-активни и събраха по-голям брой гласове, но не успяха да се класират в тройката си в своята категория – до 100 хил. жители, а щяха да са сред печелившите шест. Затова решихме да премахнем това условие от регламента. Убедени сме, че по-малките населени места имат равни шансове за успех, ако се организират, за да гласуват. А това става по-лесно, когато групите са по-компактни. Гара Елин Пелин например успя да се класира именно поради голямата активност на жителите си и пребори далеч по-големи градове.

Бъдете активни, призовете приятели, близки и познати да гласуват http://mestazaigra.bg/register !!!!

# 594
Честита нова година на всички от мен! Бъдете живи и здрави и нека 2011 година носи само радост и щастие на всички нас  baloni
 Току що пуснах 3 гласа за площадката на Белла в нашия град , но се съмнявам да спечелим. Разгледах победителите от миналогодишната кампания - разбира се София, Пловдив и Варна са си спечелили площадка, те са ясни няма какво да ги коментирам. Но като изключим Елин Пелин, то Габрово е с население над 60 000 , а Перник са 80 000 души, та дори и цял Козлодуй (14 000) да гласува пак шансовете клонят към нула да спечелим  Crossing Arms 
 тъй като имаше по-малки населени места, които бяха по-активни и събраха по-голям брой гласове, но не успяха да се класират в тройката си в своята категория – до 100 хил. жители, а щяха да са сред печелившите шест. Нали и ние това питаме ...  малък град с активни гласуващи пък не са се класирали в своята група, как в случая ще се борят със София или Варна  newsm78
 Вярна все пак на НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА ще помоля приятелите във фейсбук да подкрепят Козлодуй  пък ще видим дали ще успеем  Crazy

# 595
  • София
Важното е да положим усилия, все още имаме шанс!

marsia__kzl, ето тук може да копираш мнението си във вид на коментар - ще ми е интересно какво ще ти отговорят: http://blog.mestazaigra.bg/?p=535

Между другото, заражда се идея за следващо бебешко-детско парти около Баба Марта, евентуално с изработка на мартенички или пък с размяна. Споделете мнения, идеи и коментари, ще са много полезни!!!

# 596
  • София
Брей, пак сама си пиша  Mr. Green Ми да ви поканя на неформална кърмаческа среща: http://lalechebg.com/2011/01/kozloduj-13-01/

Цитат
Козлодуй, неформална кърмаческа среща на 13.01, 10.30 часа

Заповядайте на неформална кърмаческа среща, организирана със съдействието на Ла Лече Лига на тема: “Подготовка и успешен старт на кърмене”

Срещата ще се проведе на 13.01 от 10:30 часа, Сладкарница ”Парфе” – Комплекс ”Сони”.

Заповядайте да научите повече за физическата и психическата подготовка за кърмене. Да поговорим на какво е хубаво да обърнем внимание при първите дни с новороденото.

* Необходима ли е предварителна подготовка през бременността за успешно кърмене?
* Какво трябва да знаем за кърменето преди раждането?
* Кои фактори определят добрия старт?
* Първите часове – защо са важни?
* Как да започнем кърменето?
* Първите 6 седмици – кои са най-често срещаните проблеми и как да се справим с тях?

Срещите и лекциите са безплатни и са отворени за всеки, който се интересува от темата – бременни мами, бъдещи татковци, настоящи майки и бащи (и дори баби и дядовци).

Заповядайте!

# 597
  • София
ВНИМАНИЕ - ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ОТ ЛИЧЕН (ГОРЧИВ) ОПИТ!!!

Детските прожекции в седмицата на киното http://kozloduy-bg.info/?p=news&aid=3609 са на Тандем видео - много слаба адаптация, грозна анимация, на места сцените се замазват и на човек му става лошо (вероятно се прожектира обикновен ДВД-диск, непредназначен за такъв екран - точно така и изглежда в началото).
Аз няма да причиня втори път това на детето си, за Вашето - решете Вие!

# 598
  • До сърцето...
За детските не знам, но и тези "възрастните" са ужасни. За платен вход би трябвало да има поне някакво качество...   Thinking
А и кой е правил подбора на филмите???   newsm78

# 599
  • София
Ъъъ, аз като развален грамофон да ви поканя пак на една мини неформална кърмаческа среща на 20.01.2011 г. (четвъртък), 17 часа, в ПАРФЕ-то  Peace

А за това никой нищо не каза?

Между другото, заражда се идея за следващо бебешко-детско парти около Баба Марта, евентуално с изработка на мартенички или пък с размяна. Споделете мнения, идеи и коментари, ще са много полезни!!!

Общи условия

Активация на акаунт