Добре дошли в КОЗЛОДУЙ! (Тема 2)

• 52 390
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Провинция
Дами, как сте ? Аз съм си на Свищов още,тези днии си идвам. Сменям пак квартири и така...малко разправии...Как е по Козлодуй има ли сняг? Тук има и е много студено.Малчуганите как са, надявам се да няма болни Simple Smile

# 571
  • София
Ние покрай Калин също се стараем максимално да посещаваме заведения, в които не се пуши или поне такива с наистина добра вентилация... Иначе ще празнуваме и ние в домашна обстановка...

# 572
Лейди,стискам палци да се оправиш по-скоро и не се притеснявай за храните, хапвай си за сили и имунитет...Аз вчера бях на банкет и почти нищо не хапнах, нито пих... ooooh! Всъшност ,з атвое успокоение, то и аз се явявам предател,защото хапнах 2-3 хапки торта, като преди това пих 20-ина грама ракия / а в алкохола има страшно много скрити въглехидрати/...
За пушенето -и  аз съм против заведенията за пушачи и без вентилация...ние бяхме точно в такава кръчма-без проветрение и много задимено...Не останах очарована,стори ми се тясно за банкети, беше студено /явно разчитаха на топлината,добивана от танци и алкохол/ и както казах-много задимено беше, от пушека след това гласът ми мутира и ме заболя гърлото, а за очите да не говорим....

За празнуването- и ние ще сме в домашна обстановка...мъжът ми има разни идеи,но с деца,  и то малки, за сега са неосъществими...

# 573
И ние снощи бяхме на банкет.Беше задимено и студено.Но като се разтанцувахме,се изпотихме.
Аз хапнах.бях сравнително спокойна/имам ПР/.
Не бях  танцувала от години.Ударих и един кючек Laughing Laughing Laughing

# 574
  • София
Уф, няма ли кой да направи пицарийка/китайско/друго-за-ядене за непушачи  Mr. Green

# 575
  • София
Весела Коледа на всички  santa2 Nature Snowman santa2
Ще споделите ли какви подаръци получиха децата (а и вие)  Mr. Green

# 576
децата-играчки и пари,а аз-хлебопекарна Flutter

# 577
  • София
Току-що видях по телевизията, че е стартирал конкурсът за детски площадки на БЕЛЛА за 2011 г. Миналата година малко късно се активизираха повече хора, може би тази, с Ваша (и не само) подкрепа, ще успеем!!!
http://mestazaigra.bg/register

# 578
Току-що видях по телевизията, че е стартирал конкурсът за детски площадки на БЕЛЛА за 2011 г. Миналата година малко късно се активизираха повече хора, може би тази, с Ваша (и не само) подкрепа, ще успеем!!!
http://mestazaigra.bg/register
Туко що пуснах няколко гласа и Козлодуй вече е на 4 място,явно всичко е в самото начало.Гласувайте колкото може повече,пък дано успеем да направим нещо за децата си.

# 579
  • София
Ооо, борбата тепърва започва... в момента сме на високо място, защото гласувалите общо са малко и нашият дял идва висок... ето тук може да се прегледа от миналата година: http://blog.mestazaigra.bg/

# 580
4 гласа от мен  Mr. Green

# 581
  • София
Класацията до момента:

1. Велико Търново

2. Елена

3. София

4. Добрич

5. Козлодуй

6. Враца

7. Бургас

8. Пловдив

9. Ахтопол

10. Никопол

# 582
сега ще вдигна още:)

# 583
В момента
1 Велико Търново
2 Елена
3 Козлодуй
4 Добрич
5 София
6 Враца
7 Бургас
8 Пловдив
9 Ахтопол
10Русе

# 584
Само не разбрах в колко града ще бъде построена площадката.Миналата година класацията май беше разделена на големи и малки градове,а сега сме на едно със София и другите големи градове.Ако е така ще е много трудно.

Общи условия

Активация на акаунт