Кога се научиха да скачат децата ви?

• 7 309
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ами на 1г. и 6 м. още не ми се е случвало да я виждам да подскача с два крака, иначе се подрусва сама. Трябва да я пробвам, може пък и да може.

# 16
  • София
Зависи си от детето.
Моето например още не скача много добре. А е почти на 3!  Rolling Eyes

# 17
  • София
 Внука може би към 2 години скачаше,за моите не съм забелязала.

# 18
Не съм сигурна за точните месеци,но беше преди да навърши 2г. Научи се в яслата. Peace

# 19
  • Под Сините камъни
На Алекс въобще не съм обърнала внимание кога е започнала да скача,но малкия скача от доста време.

# 20
Някъде преди двете годинки започна да скача.

# 21
  • София
На леглото - или изобщо на място, на което се скача (меко, пружиниращо) - от много мъничък (на практика заедно с прохождането). Но от стол или стълба с 2та крака едновременно едва сега започва да се осмелява да скача - и то не всеки път.

# 22
Ами както казва Кати,на меко скачаше,обаче от земята или от бордюр...да скочи от дивана... с двата крака едновременно се научи скоро....

# 23
  • София
Моят даже и на меко не може да скача. Но пък и аз му обърках понятията.
Ако реши да скача, кляка, при повдигането пада по дупе Simple Smile
Ако слиза от бордюр или стълба с два крака, приплъзва краката и след това се приземява като пирон в кисело мляко.
Снощи беше решил да скача. Пружинира с единия крак и прави отскок с другия. Накуцвайки обиколи хола Simple Smile

# 24
Около втория рожден ден започна да се опитва, сега скача сполучливо, но все още не се сеща да си присвива повече коленцата. Grinning

# 25
Отскоро скача  Laughing

# 26
Ами човекът е питал, защото скачането с два крака/на батут, от бордюр, от място/ едновременно се усвоява по-късно. Около и след втората годинка. А твоето явно не е приличало на двегодишно.  Grinning Това скачане няма нищо общо със скачането, когато някой хване детето за двете ръце. Естествено, има много деца, които успяват по-рано.
Дъщеря ми се научи да скача сама на 2год и няколко месеца. Сега е на 2г8м и е задобряла значително.

# 27
  • Mars Hotel
Моята дъщеря още не може.
Опитва се, когато види някое друго дете, но не й се получава изобщо. Само се подрусва и размахва ръце.  hahaha
Съвсем наскоро си мислех дали не е време вече да започва да скача.

# 28
  • София
Изобщо не съм изненадана, че човекът се е учудил. Те всички деца скачат, дори и на тази възраст. Но с двата крака едновременно и да отсочат, дали го правят наистина? Не мисля. Даже си спомням отлично, че средният ми син увладя тази техника на около 4 години. За големия не помня. Малкият още не е. При твоето детенце го има все пак и факторът, че скача на батут. По-лесно е. Има начален тласък. Ако ми кажеш, че го прави и на гладко място, наистина ще се впечатля много и аз.

# 29
  • София
Аз лично си мисля, че не- скачането с 2 крака на твърди места е по- скоро свързано с горчив опит от приземяване по дупе... лично мнение.

Общи условия

Активация на акаунт