Гърция-24

• 50 447
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Нали,на моя съкратено му викат Потули,Такис или Поти  Sick
То не,че българското Пончо е по-хубаво  Peace

# 121
Нито едно не ми харесва  Mr. Green Може би Такис малко, ама Нотис си е най-благозвучно Simple Smile

# 122
Подкрепям с две ръце,ехааа малкия си има нова кръсница,ще черпя   bouquet

# 123
Ами за рождения ден ново име подарък  Wink Радвам се, че ти харесва.

# 124
Честито на рожденика!
Ми те в Гърция общо взето повечето мъжки имена се редуцират до Макис, Такис, Накис, Нотис и още вариации. Нашият син Герасимос е Макис, дълго обмислях логиката, но пък неговият приятел Панайотис е познат като Такис. А и женските -  например Анастасия може да е Наташа, Надя, и още други неща. Има хора, на които сигурно изобщо не знам истинските имена. Обаче не знам защо, но Бабис ми звучи ужасно, еле пък обръщението Баби, ...

# 125
Асиула, моята приятелка Анастасия е просто Сия като в България  Laughing Така че там нямаше изненади, сетих се, че е Анастасия.
Μπαμπης мисля, че се пише на гръцки и на мен винаги ми навява асоциации с някоя баба  Laughing
Да взема да ги питам всичките ми приятели как всъщност се казват, а?  Laughing

# 126
 :lol:A моят мъж е Стоян,на гърците е трудно да го кажат и му казват Тони,или чуят накрая ян и го кръстят Яни Wink

# 127
Момичета,нали днес празнува Георгиос newsm78

# 128
  • Λάρισα
Да, днес  Wink

С малко закъснение - честит рожден ден на малкия мъж!  newsm59

# 129
Днес празнуват свекърва ми и мъничката ми дъщеря, а също така и най-мъничкото съкровище на мама Mikki, която не е писала тук отдавна   bouquet

Честит рожден ден на мъничкия Нотис!!!
Здраво и щастливо детенце да расте!!!

За имената - моя приятелка Анастасия е Сиси  Wink Свекърва ми Георгия е Гого за приятелките си,  Константинос често го чувам като Тинос, снаха ми Параскеви е Виви...Луда работа...

# 130
Честит имен ден на малката Георгия на мама Олимпия и на Малкия Георги на мама Mikki и на всички празнуващи днес!  Hug
Да са живи и здрави и много щастливи!   bouquet

Весел празник на всички!  Simple Smile

Sylver шансовете се увеличават  Simple Smile
доста често сме затваряли "Звезда"  Mr. Green

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 14:09 от beborina

# 131
Честит имен ден на малката Георгия на мама Олимпия и на Малкия Георги на мама Mikki и на всички празнуващи днес!  Hug
Да са живи и здрави и много щастливи!   bouquet

Весел празник на всички!  Simple Smile

# 132
Честит имен ден на всички именници!!! ura  ura  ura

Да те всички тука са Сула, Вула и Пула / като нашите Сульо и Пульо/, чак ме е яд като чуя на някое детенце да му викат Сула!!!

# 133
Честито на именници и особено на малката Георгия, голяма е сладурана Simple Smile
stroumfaki, че Вула да не е по-добре  Laughing
обаче има и вариант Тула  hahaha, всъщнот момиченцето се казва Димитра

# 134
  • загубено
Честит имен ден на всички празнуващи!

Общи условия

Активация на акаунт