Всички ФЕВРУАРЧЕТА сега радват се на пролетта!

• 34 299
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Хайде и аз набързо .
 Катче, благодаря за всеотдайният ти труд. След малко ще изгледам клипчето , но от сега съм сигурна , че е прекрасно.
Мери, Елица не започна да боледува повече , откакто тръгна на градина. Обичайните сополи , гърло , кашлици няколко пъти годишно. Е изкара скарлатина и варицела.При нея адаптацията беше голямото мъчение - така и не свикна с детската . Сутрин тръгваше на граадина  като  осъден на смърт към бесилото. Cry
Ще видим как ще е с Ицката - той ми изглежда по - адаптивен.
Касче , то пролетта така действа - пощуряват хормоните и ни спохождат всякакви трепети.
Няма да забравя как преди година  чух новини за едно старо гадже . Хора, сърцето ми щеше да изхвръкне - така се развалнувах. А отдавна не храня сантименти към него - прекъснахме връзката си по мое настояване.
Ами това засега- останете със здраве.

# 121
  • ВАРНА
Здравейте.
Аз пак не помня паролата за пощата ни Embarassed, моля някой да ми я прати на лични.  Praynig
Мери, първо ще ти кажа, добре дошла  Hug  bouquet. Наистина много ти се събра в последно време, моля се по-скоро да потръгнат нещата.

Хубав ден момичета   bouquet

# 122
Кат, Бубе, БЛАГОДАРЯ - ПРЕКРАСЕН ПОДАРЪК. МНОГО БЛАГОДАРИМ  bouquet  bouquet  bouquet. Гледахме го вече 20 пъти...мамо, пусти пак..пак...пак Simple Smile.

Дез,паролата я има и на първа страничка Hug

# 123
Kат,Бубе .....невероятни сте.....Благодарим ви от сърце....  bouquet  bouquet  bouquet

# 124

Момичета, клипчето най-накрая е готово! ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на Бубето   bouquet Без нейната всеотдайност и безспорният й талант нямаше да се справя, даже бих казала, че тя е автора на клипчето, аз само сглобих частите Simple Smile Бубе, още веднъж - благодаря, беше голямо удоволствие за мен да работим заедно!  Heart Eyes
Клипчето се намира в общата ни поща fevruarki@abv.bg . Приятно гледане!

Embarassed  newsm03   Embarassed  newsm56  Two Hearts 

Kат, благодарностите са И ЗА ТЕБ...Без твоето изпълнение за клип,музика, допълване на идеи..нямаше и до тук да стигнем...  Joy  Mr. Green  Joy
Невероятна си, талант голям имаш, златни ръце и ..си мечта за мнооого мъже.. Mr. Green  bouquet

Оставям ви , радвам се ,че ви хареса нашият съвместен труд...Весел и усмихнат съботен ден.. sun Kissing Heart

# 125
Момичета, великолепно е клипчето, даже си поплаках  Hug Прекрасни сте Кат, Бубе, целувам ви и благодаря!

# 126
Не се заблуждавай, че щом някой се опитва да те утеши, той живее безметежно сред простите и нежни думи, които понякога ти помагат. В живота му има много трудности и тъга, далеч надхвърлящи твоите. Как иначе би намерил подобни думи!

МЕРИ........мен пък ме разплакаха думите в подписът ти...... cry 

# 127
Моля, изпратете ми на лични паролата ни, че съм я затрила пак някъде Hug

# 128
Изидка, на 1 страница я има, не си я видяла,
 може би още спинкаш... Mr. Green

# 129
Момичета, току що изгледах клипа, страхотен е, какви хубави деца си имаме. Поздравления на Бубето и Кат. Благодаря ви че се сещате  и за нас, макар и много рядко да пиша.   bouquet

Мери, прегръщам те силно и ти пращам цялата си положителна енергия.  Hug

# 130
Кат, Бубе - моите поздравления милички smile3501 newsm20  Сътворили сте нещо великолепно newsm51 И на мен очите ми се насълзиха от умиление при толкова красота и грейнали очички Flutter

# 131
Благодаря ви от цялото си сърце за разбирането и топлите чувства! Обичам ви много! Hug
Снощи говорих с майка си, помолих я да помисли, дали не е съгласна срещу заплащане да гледа момичетата. Така или иначе 100л ще давам за градина, отделно дрехи и пижами трябва да купя за там че всичко ни е вехто вече, изследвания да направя, а лекарствата да не говорим колко струват. Неохотно се съгласи, дано не се откаже! Praynig Дано се справи, да не ги бие много и да не ги ругае!!! Praynig Praynig Praynig

# 132
Благодаря на Бубето и Каттт за страхотният колаж и чудесните рими!Момичета, прекрасни сте, без думи останах....  bouquet   bouquet
Мери, мила моля се по-бързо да се наредят нещата при вас!  Hug
На всички болнички - бързо оздравяване!!!  Heart Eyes
Целувки и хубав ден!!!

# 133
  • София
Дано се справи, да не ги бие много и да не ги ругае!!!
no

# 134
Дано се справи, да не ги бие много и да не ги ругае!!!
no

Нямам думи МЕРИ, наистина ли мислиш, че така лошо ще се държи с тях.... Cry

Общи условия

Активация на акаунт