Днес цял ден с Габи сме по лекари и на косъм се разминахме с оставане в болница. Имат съмнение за пневмония и ни изписаха много силни лекарства Оставиха ни в къщи само защото има откъде да взема инхалатор и ще си правим инхалациите с вентолин у дома. Много ми е притеснено, защото по принцип Габи рядко боледува, а това чудо сега откъде се взе.... 
Стискайте ни палци да се разминем с болницата...
ЧРД на патерици на Слънцето и от нас! Много здраве, обич и късмет!
Целувки на англо-говорящия
Добре се е ориентирало детето,ти записвай курс и ще превеждаш на останалата част от семейството
Аз се побърках,за 2 дни я водих на 3 различни лекаря,които нищо не чуха на слушалка,но последния ни прати на ренген и там вече се видя.Добре че Валерия ме посъветва да настоявам за снимка.Хванахме я навреме,ама лечението си е зор.Ако не сте правили снимка,сега аз те съветвам да направите.Като наскоро препатила,не е за подценяване пневмонията
)Ще ми е драго да си накипря девойките
.Малката расте,след дни става на 6 месеца
Порастна ми детето.Заиграва се,спи,яде ...

Миркам , дано се разминете с болницата, утре да е хубава снимката. И Таня бе болна, въпреки , че и още подкашля, но се надявам да се оправя вече.

После ще гледам снимки .

Искам и аз две тениски
- за Мони и за Петьо ,че ако взема само една ще има сърдити 

И всички са прелестни! 

А снимките ти са разкош! И имайте милост, стига вече снимки от Италия, че така ми се ходи.... 

снимки още не съм качила, като избера- ще пусна. После си дойдохме за 3-4 дни, от които единия ходих до северна България за... храсти
Да споделя, ако някой иска да озеленява с хубави храсти- там има разсадници, където цените са три пъти по-ниски. Например хубави сортове туя, с височина около 1м тук са по 50-60 лв, а там ги купих за 15-20лв. Заслужава си пътя за по-големи количества. В петък вечер пак тръгнахме за Пловдив и снощи се прибрахме
И аз съм с двамата у нас от 1 месец и май- до края на април ще е така- върти се една варицела в групата, знам че е хубаво да я изкарат докато са малки...ако беше ходил Георги както и да е , но като не е ходил и зорлен да го набутвам- сърце не ми дава 
, на 65г е вече, но мач не изпуска
, само да стане работата с фанелките, ще ги накипря двамата и ще я пратя на разходка с тях 

...засега се разминахме с болницата, но инхалациите и антибиотика остават до петък. После пак сме на преглед. Олекна ми малко....док каза, че вървим към подобрение, макар че все още Габи кашля много и не иска да се храни.

стискаме палци.
Тя,отначало,малко се осъмни в намеренията ми,но после даде,като разбра че ще резна и от моя 

,но качеството им е далееееч от желаното.Препоръчани теми