То да снимам е по трудно,от колкото да подстригвам,защото като ме види с апарата,почва да зее:"ЗЕУЕЕЕЕ"
И снимките се получават малко кофти

...времето си течеее...

Едни превръзки не мога да си купя, няма нищо в селото. Не мога да опиша! И не на последно място, бълхи, много и гладни гадове. Емма е зле, има ужасно много пъпки, всяка пъпка става като воден мехур, после гнои, следват кървави рани. Първите пъпки за на 15 дни и все още мокрят.

И при нас кърменето приключва, и то по мое желание, иначе Камен ако го оставя отиде поне 5г, голям зор при нас почти 3 месеца го отбивам, засга не е сукал 4 денонощия, дано издържа още 2-3 да не му дам. Иначе мляко има, напрежение няма, не изцеждам.
и аз така- майка ми махна от нейната градина един чемшир на моята възраст, на мен бепе жал да го изхвърлим взех го и направих към 160 храстчета
Така че след 2-3 години от мен ще си вземате чемшири 
, на 0889 483 105 съм си мила, просто в селото почти няма обхват (да има такива места все още 
, успех и на теб! И аз се порових в земята две седмици. Оправих на свеката цветната градинка а със свекъра сяхме картофи и разсад за пипер. Още имам мускулна треска 

Мъж ми вика"Ти докато не умориш китките,няма да спиш спокойно"
Май е прав...но някои оцеляват все пак
Успех и на теб
...Ако ти трябват опитни зайчета свиркай 

Герои на труда сте вие! Евала 

.
.
. Излях си мъката, но не за да ви натоварвам 
Препоръчани теми