Всички ФЕВРУАРЧЕТА сега радват се на пролетта!

• 34 294
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Слънцеее и желаното качество ще го стигнеш, сигурна съм, с този ентусиазъм в теб... Hug
не съм ги опитала , за да се изкажа и аз, но..си мился ,че се подценяваш... Thinking

Еления, дай да видим дега твоите коафьорски умения ... Laughing не се криййй... Mr. Green

Мирка, как сте , пиши  Hug

Чари, какво става с багажите , край нямат ли...да помагаме ако трябва.. Whistling  Mr. Green

ВАЛЕРИЯ.. давам ти срок от 5 дни, ако не се разпишеш  дотогава..ще ти пратя ЕЛЕНИЯ.. Mr. Green Joy newsm62

ТОНИ...Да се пазиш .. Hug Heart Eyes

# 91
ВАЛЕРИЯ.. давам ти срок от 5 дни, ако не се разпишеш  дотогава..ще ти пратя ЕЛЕНИЯ.. Mr. Green Joy newsm62
smile3508

Слънце,честита придобивка,със здраве да си ползваш  Peace
Буб,ще снимам бретонестата при първа възможност Simple SmileТо да снимам е по трудно,от колкото да подстригвам,защото като ме види с апарата,почва да зее:"ЗЕУЕЕЕЕ" JoyИ снимките се получават малко кофти Mr. Green

# 92

ВАЛЕРИЯ.. давам ти срок от 5 дни, ако не се разпишеш  дотогава..ще ти пратя ЕЛЕНИЯ.. Mr. Green Joy newsm62
smile3508

ВАЛ    gydi        ...времето си течеее... Whistling Laughing  atwork

# 93
 WhistlingАбе няма дълго да се прави на расеяна Whistling Laughing
Снимах бретончето,ама да не се смеете много Grinning

И да видите как се сърди,като мама не дава да се рдаска по учебниците Sad
...Тези муцуни са от артистично-манипулаторските(без сълзи  Whistling)

# 94
Хаха, Ел, и ние имаме подобен арсенал от мрън-слъз-физиономии.
Обявявам публично всички да й стиснем палчета на Еленийка в събота за изпита( макар, че съм сигурна, че ще ги разбие-комисията, а учениците- ще ги омае)
Слънце, адмирации за твойте козунации и за онези яйца с оцветените звездички-следващия път като тръгнеш да се подценявяш, си помисли, че някои и толкова не можем...
Какво друго да ви кажа-в събота започва и моя курс в новото коафьорско амплоа. Всеки ден, в продължение на 3 месеца ще съм вързана там, така, че простете ако се загубя....
И за да не ни забравите, пускам малко снимки на Мис Фръц дефилирами разбира се, на любимата пързалка и люлките

# 95
 :hug: Намерих ви  Hug
Не съм и чела, когато мога ще се върна назад.
Снощи се завърнахме- пораженци!
Няма никаква работа (а беше уредена със сигурност), няма пари за ядене (само за цигари за четирима наркомана), детски порции храна за всички, мръсотия до шия, две седмици не ми стигнаха да изрина гадориите. Гледат ме странно като вляза да се измия след кенефа, за къпането да не говорим. ooooh! Едни превръзки не мога да си купя, няма нищо в селото. Не мога да опиша! И не на последно място, бълхи, много и гладни гадове. Емма е зле, има ужасно много пъпки, всяка пъпка става като воден мехур, после гнои, следват кървави рани. Първите пъпки за на 15 дни и все още мокрят.
Кипна ни, като сме гладни да не сме бездушни. както предполагах, изкарвали са ни през носа това че сме им се натресли. С охота събраха заеми за да ни купят гориво за връщане Mr. Green
Сега навиха Иво да заминава за Гърция, на 25 април заминава. Аз обаче този път нямам майчинство да ме спаси. Уговарям си камериерска работа по морето. Роси звънях ти да попитам за градината колко бързо може да стане? До 10 дни трябва да започна работа в Приморско. Тревожа се как ще се оправям когато се разболеят. И това че се почива един ден  седмицата е проблем, а децата събота и неделя са у дома. Пак мъгла.
Липсвахте ми много.

Отивам да си доизмия банята.

# 96
Мери, толкова се радвам да те видя Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Ще се справиш- изход винаги има.Много ни липсваше. Аз се опитвах да ти зъня на един телефон , който имам от преди Нова година , но беше изключен.Дай актуален номер.
Много целувки на куклите и прегръдки за теб.

Да се оплача , че нашето кърмене е на път да приключи безславно. Зъбът ми никак не е добре и ще трябва да пия антибиотик. Започнах да изцеждам само веднъж на денонощие - кърмата ми намаля естествено. Малчо  пие адапте за новородени/ това е заради алергията/

# 97
  • София
Да се оплача , че нашето кърмене е на път да приключи безславно.

Ти ако на това казваш безславно...Заслужаваш златен медал за всички усилия Grinning И  при нас кърменето приключва, и  то по мое желание, иначе Камен ако го оставя  отиде поне 5г, голям зор при нас почти 3 месеца го отбивам, засга не е сукал 4 денонощия, дано издържа още 2-3 да не му дам. Иначе мляко има, напрежение няма, не изцеждам.

Мери, рядко ми се случва да нее намирам думи да кажа на някого нещо- сега наистина ми е трудно. Пожелавам ти много сили, кураж и разбрани хора покрай теб Hug

Днес вали, няма работа в градината, дано успея да оизбера малко снимки. Иначе тези дни засаждах един чемшир, както казват хората "Луд умора няма, само се поти " Grinning и аз така- майка ми махна от нейната градина един чемшир на моята възраст, на мен бепе жал да го изхвърлим взех го и направих към 160 храстчета Grinning Така че след 2-3 години от мен ще си вземате чемшири Grinning

Изида, Ави, Слънце, Еления, прелестни госпожици имате, то прически, то тоалети... трябва да стягам момчетата, да ги уча да се трудят, че като гледам след 20 години ще им се налага доста пари да изкарват Grinning

# 98
Камчи  Heart Eyes,  на 0889 483 105 съм си мила, просто в селото почти няма обхват (да има такива места все още   Mr. Green) Не се коси за отбиването, тъкмо навреме е  bouquet
Чаре  Hug, успех и на теб! И аз се порових в земята две седмици. Оправих на свеката цветната градинка а със свекъра сяхме картофи и разсад за пипер. Още имам мускулна треска Simple Smile
Обадиха ми се да ни пуснат нета, разгеле. Иво казва е вече нема нужда, може ли 15 дни да чакаш, ние не аме вече в селото Simple Smile
Ави видях че ми писа онази вечер,  но ми падна скайпа, нали знаеш че тук ловим на аванта нет и е много изтерзан.
Брат ми вика Стоян при себе си, така че и Тян заминава в края на месеца.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 12:17 от Мери

# 99
Камчи,и аз мисля,че не е безславно,ами напротив!Направо си герой.А малчо,хич не е малчо вече,ами да почва да свиква с живота без цица Mr. Green
Чаре,с тебе сме от една порода-градинарска Mr. Green Моята мания е да садя и да пресаждам след това hahahaМъж ми вика"Ти докато не умориш китките,няма да спиш спокойно" Crazy Май е прав...но някои оцеляват все пак Laughing
Изи,мерси HugУспех и на теб Peace...Ако ти трябват опитни зайчета свиркай Grinning
Мери,положението не е розово,знам,но се радвам,че се върна.Имам предчувствие,че ще се наредят нещата.Не се предавай.. Hug Hug Hug

# 100
Само наминавам да не ме забравите Simple Smile
Незнам кога ще сляза от въртележката, може би в другия живот....
И аз като Чарето плакна очи на февруарските ни красавици, незнам колко дворци трябва да им построим и градинки с цветя да засеем, че да склонят да ни ги дадат за снахи hahaha
Мери радвам се че се завърна! Казах ти го днес! Утре ще се чуем, дано се уреди въпроса.
Абе Камчи, ние с 8 месечния кърмачески стаж какво да кажем  Sad Герои на труда сте вие! Евала Hug
За нас нищо не ми се пише, само се моля да сме здрави, че ми е голяма мъка!
До скоро Hug

# 101
Дай и аз да се разпиша, че все прочитам и политам нанякъде!
Големи сладури са всички!
Елени, невероятен заряд има дъщеря ти! Прелестна е, много одухотворено лице! Пък и каквато е красавица, пу- пу! Не ви завиждам! Grinning
Изидка, двете с Ави ми пълните очите като видя как си киприте куклите!
Прелестни са!  bouquet
Мери, .................хм..то и аз май съм без думи....Дай Боже да се наредят нещата,и да се оправиш! Извини ме, че ще го кажа. Но без Иво и Тян си мисля, че къде по-добре ще се справиш! Hug
Камчи, ти си за медал, не драматизирай излишно! Какъв мъж стана Ицката, иначе ще е като Крали Марко! Joy
Роси, от въртележка не се слиза! Скача се! Grinning
Чарита, не ме свърта вече да ти видя китната градина, и да отморя взор с нея! А за твоите синове баш, никой съмнения няма , че ще станат хора! Hug
Слънце, честито мила!За телефона,имам го същия. Побърквам се от ужас понякога като бързам докато му нацеля реда на указателя :mrgreen:

# 102
Здравейте!

Ей, мацки, аз отбиването го нарекох безславно не защото е преждевременно , а защото го правя под натиска на един зъб.Да кажеш, че съм болна - не съм...зъб ме управлява мене.

Роси, от здраве да не се отървете.

# 103
Здравейте мили мой Hug

чета ви редовно, наслаждавам се на прекрасните дечица, съчувствам на болките ви. Многа ви обичам Hug.

Но не ми се пише. Ние сме вече в Бургас от 1 седмица, и сме тук още 3 седмици, след това летим за щатите.

Диа от 1 седмица е с пикочна инфекция, с не ясен все още причинител (днес след едноседмични опити се сдобихме със относително стерилна урина). За да не стане по-зле, започнахме АБ - Зинат. Няма проблем с приема, даже й харесва. Но... се сдобихме с разтройство, зачервено дупе, днес да не казвам голяма дума е по-добре положението. Задържа урина в бъбрека и в мехура.
 При докторите истерията е пълна, прегледите са голямо мъчение за всички Cry.
 Ние нали още сме с памперс, това ние основния проблем. Днес(още едни успех) сложих и някак си обикновени гащички. До сега и това не можех да постигна. Стой си в гърнето, кога реве, кога не, но рядко пуска.Проста си чака памперса и се стиска Cry. Излях си мъката, но не за да ви натоварвам Cry

Много здраве ви положелавам и  Hug Hug Hug

# 104
Привет от мен, отново сме в къщи. Вчера ме извикаха от яслата. Пламена беше с 38.9Т. Дали и Нурофен и след 1.5ч беше паднала на 37.5 и заспа спокойно. Водих я на лекар има само зачервено гърло, но то и е така от цяла седмица без да вдигне Т. Вечерта отново вдигна 38Т и след Панадол (1.5ч )пак нямахме. Днес ще я водя на друг доктор да видим какво ще каже. предната вечер не спа, мрънка че я боли ушето, но на прегледа и двете уши са спокойни. Та съм в чуденка за Т.
В последно време почна и да ми се напикава (сутринта го направи пак). Не знам на пук ли го прави или не се усеща.
Та това от нас.
Исками се да пиша на доста хора, но не намирам думи.Нещо съм спекла от всякъде.
Кас и аз открих този недостатък, иначе имаш ли други забележки по него.

Общи условия

Активация на акаунт