Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 963
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Здравей те ,моля да ми дадете информация кой дни и от колко часа ,и къде точно се намират аптеките.Благодаря Simple Smile

# 526
Здравей те ,моля да ми дадете информация кой дни и от колко часа ,и къде точно се намират аптеките.Благодаря Simple Smile

(Хера 1) без предварително записване
понеделник, сряда и петък
от 9.00 до 14.00 ч.
ж.к. Сухата река,
ул. Александър Екзарх, бл. 225
945 53 64; 0888 461 061

(Хера 2) с предварително записване по телефона
сряда от 18 часа
кв. Хаджи Димитър
ул. Макгахан № 51
840 35 15

(Хера 4) без предварително записване
вторник и четвъртък
кв. Младост 1
ул. Йерусалим, бл. 39А (последната станция на метрото)
974 37 75

# 527
  • Sofia
Добавям, че за приема в Младост и Сухата река, т.е. без предварително записване, на място в аптеката сутринта се раздават номера. За аптеката в Младост-последно там бях нач. на ноември вече се раздават само 35 номера, които свършват до към 08:00ч. сутринта. Предполагам същото е положението и с тази в Сухата река. Когато започнаха приема по този начин, номерата бяха 50, но като включим и децата които минават без номер и чакане, Петко сигурно е откарвал до 17ч. и затова са редуцирали до 35 номер.
Успех на всички, лично аз го препоръчвам с две ръце  Hug

# 528
  • Somewhere in the World
Здравейте.Не съм изчела всичките отговори,но ще споделя това което зная.
Петко е с медицинско образование и приема и в Аптека Хера срещу пожарната в кв.Герена.
Аз лично не съм се консултирала с него но от познати в квартала ,включително майки и с малки деца съм чула само позитивни неща.Телефонът на аптеката е 02 945 53 64.Дано съм била полезна.
Здраве и късмет на всички:)

# 529
Здравейте всички. На 6.12.2013 г. за първи път бях при Петко и съм впечатлена и респектирана. Човекът има чудесно излъчване, много е сърдечен и добронамерен. Наоколо чакащите говореха само най-добри неща за него, за леченето което назначава и за чудесните резултати. Аз останах много доволна от това, което ми отговори без да го питам, защото показва, че е много точен в диагностицирането и осмислянето на здравословните проблеми. За няколко минути разговор ми предписа същите хомеопатични препарати, които класически хомеопат след 3 срещи по 1 час всяка определи като подходящи.
Сега моля, вие всички които имате опит и ще знаете: Плодовете които се консумират без ограничение и не са споменати специално в 5-те хранения от предписаната диета, по всяко друго време ли се ядат? Благодаря предварително за отговорите. Бъдете здрави!

# 530
  • София
Тук има четири хранения, но предполагам, че всяка диета е различна:

07:00 – 09:00   - Закуска
09:00 – 11:00   - Разрешените плодове /неограничено количество/
11:00 – 13:00   - Обяд
13:00 – 15:00   - Разрешените плодове /неограничено количество/
15:00 – 17:00   - Закуска
17:00 – 19:00   - Разрешените плодове /неограничено количество/
19:00 – 21:00   - Вечеря
21:00 – 23:00   - Разрешените плодове /неограничено количество/

Всички хранения са задължителни – да не се пропускат. Плода навсякъде е в неограничено количество, но за един ден само един и същ вид плод.

# 531
# 532
Благодаря, Кльомба. Аз предположих, че плодовете се приемат в часовете между храненията, но все пак исках някой по-знаещ да отговори. Сега чакам резултатите. За стапянето на мазнините по корема и бедрата няма да бързъм, но много искам да се освободя от "здравата прегръдка на артрита" с помащга на Петко.
Бъдете здрави!

# 533
Случайно някой да знае дали Петко ще приема през някои от дните до края на годината?

# 534
Някой има ли информация дали Петко утре ще консултира в аптеката в Младост?
Няколко пъти звънях по телефона /който е даден по-нагоре в темата/, но дава само заето.  newsm78

# 535
Здравейте, искам да попитам ходил ли е някой при Петко с диагноза бронхопневмония? И ако да, то какъв е бил резултатът от назначеното от него лечение? И какво е изписвал - антибиотици, хомеопатия?

# 536
Здравейте, опитах се да изчета мненията дотук - времеемко поради огромния им брой, началните и крайните успях, естествено Simple Smile. Искам д ви споделя, че аз лично познавам Петко от много години, от периода, когато завършваше фармация. Той е един изключително отдаден на материята си човек, освен учебниците по фармация, изчиташе и тези по медицина. Още в самото начало на практиката си беше невероятен с подхода и отношението си към клиентите. С появата на хомеопатията на БГ пазара, беше логично за него (казвам това, познавайки го) да изучи този метод на лечение из основи. И тъй като той има дарбата да бъде лечител (в най-добрия смисъл на думата, имайки предвид д-р Куйн лечителката), съм абсолютно сигурна, че е перфектен. Макар, че не ползва методите на Класическата хомеопатия, не му пречи да бъде много добър в дейността си. В крайна сметка лекува с Боарон......
А конкретно на запитването за лечение на бронхопневмония - да чукам на дърво, до сега не ни се е налаго да се лекуваме от нея, но детето на наши познати беше склонно да прави чести пневмонии, бронхити и т.н. След лечение при Петко, забравиха за тези проблеми.

Аз лично съм много недоверчива на лекарите напоследък, но на Петко му свалям шапка за това, което прави! Дай боже повече такива хора!

# 537
Здравейте, искам да попитам ходил ли е някой при Петко с диагноза бронхопневмония? И ако да, то какъв е бил резултатът от назначеното от него лечение? И какво е изписвал - антибиотици, хомеопатия?

На детето на нашите познати беше изписал само хомеопатия.

# 538
Някой знае ли дали Петко утре ще преглежда?

# 539
  • София и там където не се пуши
Някой знае ли дали Петко утре ще преглежда?

Миналата седмица е бил болен  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт