Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 246
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Никич,благодаря ти за милите думи!
А ти се дръж и не се поддавай на нережимни мисли и доста по-скоро ще се отървеш от излишните килограми и ще влезеш в ТРЕТА,което ще ти разреши доста нови храни....
Всеки,който се отпусне да прегреши попада в един нескочаем затворен кръг....Омагьосан кръг.
Организма се уморява,психиката също и в резултат все си седиш във ВТОРА и няма отърване.....

И на мен трета и галата ми е мечтата от сега...сигурно ще правя гала с 1 шоколад  Joy Joy Като се замисля и веднага си представям как пак се пълнее Joy

# 226
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434186.0
"ВЪЛШЕБЕН КРЕМ" АЛА ДЮКАНСКИ
 newsm20

# 227
Опитвам да се въздържа от коментар .... само ще кажа - ПОСТИЖЕНИЯТА НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТАЗИ ТЕМА ГОВОРЯТ САМИ ЗА СЕБЕ СИ ... ОРГАНИЗМЪТ НА ВСЕКИ ОТ НАС Е РАЗЛИЧЕН ОТ ТОЗИ НА ДРУГИТЕ ....ФАКТ Е ,ЧЕ ВСЯКО ПРЕГРЕШЕНИЕ ДЕЙСТВА КАТО ИГЛА В БАЛОН .... КОЙТО РЕШИ ДА ПРИЕМЕ СЕБЕ СИ КАТО НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ - ТОЙ ПОЕМА И ПОСЛЕДСТВИТА ОТ ТОВА СИ ДЕЙСТВИЕ .... КОЙ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ Е СВАЛИЛ 20 -30-50 КГ СЪЩО НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНО, НООО КОЙ ЗАДЪРЖА ПОСТИГНАТОТО - Е ,ТОВА Е ОСНОВНОТО ... мои си разсъждения,ама ми се дощя да ги напиша

# 228
mirka75,докато разглеждах снимките ти като източник на вдъхновение и сили да продължа,дъщеря ми,която е на 3 на всяка нова отворена снимка казваше:"Ето я красивата кака"  bouquetПоздравление за резултата

# 229
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Като прочетох Теодора111, не се сдържах да не се обаждам. Аз все още съм в трета (още месец остава), но не виждам никакъв проблем в протеиновия четвъртък – всичко е до психическата нагласа. А на въпроса какво става след спиране на протеиновия четвъртък в четвърта фаза  – ами лека-полека си връщаш килограмите, защото спираш да се следиш и се увличаш да хапнеш това-онова и идва олеле-мале-какво стана.  ooooh! ooooh! ooooh! Накратко – минах по този път и съм на поправка, но доста по-желязна и стриктна от първия път. Аз си мислех, че съм отслабнала „завинаги” и бях игнорирала триците и протеиновия четвъртък, та ето ме пак тук.
Днес като протеинов четвъртък ето какво ми е менюто: тричава филийка с извара и пуешко филе плюс варено яйце за закуска; риба на скара за обяд и пилешка „шкембе” чорба за вечеря и чаша кисело мляко. Не мисля, че прекалено откъм месо и не ми е проблем. Наистина е въпрос на вътрешна настройка.

Мацки, ще ми липсва срещата в Дивака, но ще имам скъпи гости и ще търсим абитуриентска рокля за една хубавица от Добрич. Виждам, че се очертава голяма група точно когато съм заета. Ще ви гледам по снимките обаче!
  Hug Hug Hug

# 230
Искам да попитам - сос за риба подходящ включващ кисело мляко/извара/сирене/зелен лук/чесън/сол/друга подправка, можете ли да препоръчате.....аз разгледах из кулинарните теми, но не намерих нищо задоволително...и в блога сосовете са малко(или аз не мога да се ориентирам...). Понеже тази вечер ще си правя на скара една скумрийка и искам да я полея с нещо вкусничко...помня един сос от ваканция на морето, но той включва майонеза и пълномаслено кисело, така че е аут....

Мерси предварително Rolling Eyes Tired

# 231
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Примерно - някоя пастичка, сандвич, свинско кюфте, салата посред П ден....... И нищо - чистиш съответното кило с 3 дена повече, примерно, ама поне психологически се чувстваш "заситен" за доста време напред.

В подкрепа на режима - вчера ми беше 3 поред П ден,хапнах няколко блокчета шоколад и днес не само нямам минус,а даже съм на плюс.И това заради някакви си 10-15г шоколад  ooooh!.

Е, не мога просто!

# 232
Никито,домати - белени,няколко склидки чесън,две-три супени лъжици пр. или кисело мляко,1/2 глава лук,3-4 листенца розмарин,1ч.л. сол с пасатора се правят на сос.Аз заливам с този сос пъсърва,но оригиналната рецепта е за скумрия.Режеш много лук на кръгчета и редиш ред лук,ред филе от рибка,после пак лук,пак рибка,заливаш със сос и печеш във фурната.Става фантастично.Оригиналът е да се сложи и пушено сирене на кръгчета,може би може да се замести с извара.Пробвай и пиши как е.

# 233
Никито,домати - белени,няколко склидки чесън,две-три супени лъжици пр. или кисело мляко,1/2 глава лук,3-4 листенца розмарин,1ч.л. сол с пасатора се правят на сос.Аз заливам с този сос пъсърва,но оригиналната рецепта е за скумрия.Режеш много лук на кръгчета и редиш ред лук,ред филе от рибка,после пак лук,пак рибка,заливаш със сос и печеш във фурната.Става фантастично.Оригиналът е да се сложи и пушено сирене на кръгчета,може би може да се замести с извара.Пробвай и пиши как е.

Ъм, това става ли за ударния период? Освен това рибата ще е на скара, понеже фурната е леко неизползваема(вътре има 1 огромна тава с агнешко и картофи, която няма къде да се извади в момента - мъка беше снощи да правя даже за 20 минути тутманика... ). Също така - ако става за ударен период, доматите пресни или от консерва(предполагам от консерва, понеже пресните както са гумени в момента, беленето е жива одисея)

# 234
Ник'ви домати в ударния  Naughty
Няма да ги слушаш тука тези с тортичките и пастичките ! На мен ми е странно как въобще се осмеляват да пишат такива неща  newsm78
Соса го направи от кисело мляко с чесън или с малко дижонска горчица  Peace

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 18:40 от Gardenia

# 235
Ники, не става за ударна този сос - има домати, става, когато си на ПЗ.  За ударната или когато си на П, може да си направиш малко кис.мляко със разбита добре извара и дижонска горчица ( само тя е без захар и е режимна - виж и в блога как изглежда етикета) . Внимавай с количеството горчица, защото е доста люта. Може и без горчица - само чесън, кис.мляко и извара, копър също ако сложиш отива.

А когато ти се освободи фурната - любимата ми рецепта за скумрия ( да е жива и здрава Валентина, че ни я даде тази рецепта) Изчистваш добре скумрията, разрязваш на две да се отвори добре, отгоре поръсваш малко сол, черен пипер,чесън ( може и на прах), босилек, запичаш върху хартия в тавата, докато се запече отгоре добре и се зачерви- става леко хрукава! Чудо !
И в момента я правя!

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 18:45 от alis_1

# 236
Ники,грешката е моя,забравих,че си в ударен. EmbarassedНяма да се обаждам повече,днес не ми е ден

# 237
Примерно - някоя пастичка, сандвич, свинско кюфте, салата посред П ден....... И нищо - чистиш съответното кило с 3 дена повече, примерно, ама поне психологически се чувстваш "заситен" за доста време напред.

В подкрепа на режима - вчера ми беше 3 поред П ден,хапнах няколко блокчета шоколад и днес не само нямам минус,а даже съм на плюс.И това заради някакви си 10-15г шоколад  ooooh!.

Е, не мога просто!
Ох, и аз вече се чудя за какво става въпрос и дали не съм объркала темата  smile3514 smile3514 smile3514

# 238
 wavey newsm47 newsm51 smile3534

Днес правя 16 месеца с Дюкан 8 от които в четвърта......и се чувствам по-слаба отвсякога, и по-красива де, Теддката....не си сама.... smile3532.....

пуканки май не сме яли скоро  Popcorn Popcorn, и мъж си имаме пак..........умната ей, да не го изпуснем

с тоя куп глупости дето чета тука ми се изпарява желанието да пиша и да чета  smile3511 smile3514
И пак да пусна дежурната реплика:
Просто ме учудва как понякога ни сравняват с някакво малоумно стадо, част от което никога не биха искали да бъдат, а след това дотърчат с надеждата всичко да е забравенo
  newsm09

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 18:55 от zorita

# 239
zorita ЧЕСТИТО И ЗА ДВАТА ПОВОДА И ДА СА ЗА ВЕЧНО smile3525 smile3525 smile3525

Общи условия

Активация на акаунт