Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 267
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Off topic.

Брях, насред какъв спор съм уцелила да бъда добра, благодарна и да си покажа детето...

# 286
Истината е, че преди 3г., когато бяхме една шепа тия, които спазвахме режима, нещата бяха доста стриктни. Имаше я само първата книга, нямаше ветерани преди нас, които да напътстват и се бяхме вкопчили точно в буквичките кое след кое и как...След време се оказа, че можело това, можело онова, самия Дюкан в интервюта и отговори на задавани му въпроси, позволи доста волности. Отказвала съм да ям риба, защото скарата била мазана с мазнина, за да не залепва или пък баба ми сварила пилето с кожата, нищо че после се маха...  ooooh!

# 287
            А ЗДРАВЕЙТЕ, като стане едно такова бахало, не мога да се сдържа, да не се намеся, много от по пресничките не ме знаят, но това няма значение. И понеже съм прословута с това да сменям имената на момичетата, няма да се обърна поименно, та те си го знаят. ЧЕТА И СЕ ПУЛЯ, кви пастички, кюфтенца свински, сладкишчета и прочие бе момичета! Нали всички сме си грамотни и това което е писано на първа се е предъвквало милион пъти, ЗНАЕ СЕ ЧЕ това което не е разрешено е ЗАБРАНЕНО, кви са тия фантазии? МИЛАСИМИ, ти не си нова в тази тема, затова много ме учудва мнението ти, или пък се опитваш да се пошегуваш? Както и да е, глупаво е да влезеш в един режим и да си правиш свободни съчетания, това важи за всички, без изключение, защото като започнеш да си ги правиш, си на МОЕТО ДЕРЕДЖЕ, не мърдаш нито на долу, нито нагоре - като последното го удържам с голям зор.
             Надявам се, че никой не се е наежил и че ще си помисли върху моите думи. Та искам да попитам МОМИЧЕТААААААААА КАК СТЕ, страшно ми липсвахте, нямах два и половина месеца НЕТ и отсега на там вече ще се появявам периодично. Тъй като само ГАРДЕНИЙКА познавам от присъстващите на балкона, което разбира се няма никакво значение, ще трябва доста да почета! ГАРДЕНИЙКЕ, как е малкото патенце, да ми го нагушкаш.
             Хайде - лека нощ - и както казва ЛУЧИЯ, спете за да слабеете.

ФИЛЮДКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ НА ВСИЧКИ

П.П: АБИИИИИИИИИИ как е малката бебка, слушка ли, слушка ли, оздравяхте ли? Ох като си
        дойда тъкмо ще става за мачкане мммммммммммммм Heart Eyes

ППП: ООООООама колко много познати са се появили на балкона ЗДРАФЕЙТЕЕЕЕЕЕ момичета,
          липсвахте ми страхотно.

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 23:11 от ФИЛЮДКА

# 288
Боже, какво става в тая тема....Извинете ме, ама съвсем се разводни...това не е Дюкан, а импровизация/вариация на тема...Чета за печени наденички(явно нережимни), блокчета шоколад, домати в П дни...(вярно четох по диагонал, ама....и толкоз ми стига), кога е било такова чудо в темата ни....

....Момичета и момчета, хич няма да призовавам към РЕЖИМНОСТ, правете каквото си искате, но максимата е да правим каквото трябва, пък да става каквото ще...само дето с Дюкан правенето каквото трябва довежда до ставането на каквото трябва.........

..........Режимността и стрикността водят до желан резултат, всички минали по пътя Дюкански могат да потвърдят.....Така, че взимайте се в ръце.......................

Искам да нагушкам всички ви-Тони бг Heart Eyes, Мименситка Heart Eyes, Гарденийка Heart Eyes, Крисче Heart Eyes, Шушинка Heart Eyes, толкова липсващи муцунки-любимото Пете-цвете Heart Eyes, ДаниГод Heart Eyes, Кали Heart Eyes, Пусикат Heart Eyes.............пропускам много от вас....а искам всички ви да нагушкам, моля не ми се сърдете.....раздавам гушки, моля, вземете си..... Hug Hug Hug

ПП Becktin Hug bowuu  chef

ПП Хейййй и Филюдка се появи Hug Heart Eyes Hug

ПП Ей на пропуснах любимото Мастърче Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 23:42 от Tumba_lumba

# 289
Off topic.

Брях, насред какъв спор съм уцелила да бъда добра, благодарна и да си покажа детето...
Ох,Аби.... Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Много ти е сладка Червената шапчица!!!!
Да ви е здрава,весела и спокойна малката бонбонка!.....

# 290
  • Пловдив
Споко, дамата си е такава. Може да и видите последните публикации в профила, тя винаги идва по този начин при нас - стадото. За тези, които не си спомнят за нея ще припомня някои от предишните и изяви. Третофазничките могат да вадят пуканките и да си ги броят за гала:

оффтопик
1 - Коментирам това, което възниква за коментар (дали от вас, всички, дали от мен) - преди три страници една от активните потребителки търсеше съчувствие, че е в мензис и я боли зъб по време на заболяване с белодробен характер, да не споменавам целокупното съчувствие, което също не бе "по Дюкан"... Някой сети ли се да напише поне от кумова срама "оффтопи" - като мене, сега?
2 - Винаги съм се изумявала на целокупното стадно чувство в тези форуми - един рече нещо и после десет човека повлекат крак... за не знам кой път се опитвам да пиша и след ден-два тегля м***та на всичко генерално, свързано с бг-мамма. Време е да вденете, че не всички живеят по тесния български стереотип. Всички сте майки и всички сте наясно, че едно 2-месечно бебе не е само лежане и въртене на очи, а е също и памперси, дупе, хранене, оригване, чистене, преобличане, повръщане, пране, бърсане, памперси, дупе, приспиване, акане, памперси, хранене, дупе, миене, приспиване, памперси, дупе и хранене - около 18-20 часа в денонощието. От които колко се спи - през нощта?? Моето първо за пръв път спа 5 часа подред нощем, когато беше на ШЕСТ месеца. Второто се научи, хеле, още на втория-третия. Не ми говорете, че съм някакъв уникум! Или сте забравили, или твърде често лежите на помощ от баби, свекърви, роднини. Може само две да си имам, но когато са били бебета, съм си ги гледала, а не съм се занимавала с това какво ще приказват за дирника ми познатите или минувачите или как ще изглеждам по снимки, като идем до еди-къде-си за два дена, или че още си пазарувам от щандовете с maternity wear. Аз най-добре знам, че това няма да е вовеки!
3 - Има ли нещо в книгата на Дюкан за жени в следродилна фаза - да кажат тия, които са чели? Режимът толкова ли широки и толерантни граници дава - "ти прави, прави там, колкото искаш време, пък важното е, че нещо сваляш... колко точно - няма значение, и докога - не е важно, ти си карай, докато сваляш..."? Поне извадките, които съм срещала в интернет (вероятно - пускани и превеждани от някои от вас), дават дооооооооооста конкретна представа какво точно и за колко месеца горе-долу може да очаква човек при няколко по-общи вида обстоятелства (ако е предразположен хронично към пълнеене, ако е слабоволев, ако какво още беше... е онзи ден пак го четох). Верно - всичко е индивидуално. Айде ние да сваляме 20 кила за 11 месеца, а някои да ги свалят за 36 или за 2, така ли се получава.
4 - Хайде със здраве... като ми дойде мензисът, ще намина да се обадя, това не е "лична територия" и трябва да се тръби на национално всеослушание! ЕЙЙ, ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО НАРОД ВИ ЧЕТЕ В МОМЕНТА И КОЛКО НАРОД ЩЕ ВИ ЧЕТЕ ОЩЕ ГОДИНИ НАРЕД ОТ АРХИВА И КОЛКО ИМ ПУКА НА КОЯ КОГА Й ДОШЛО. Врътнете си един телефон, па си раздуйте най-горещите новини от деня.

# 291
ФИЛЮДКА Hug, ми менЯ къде мА забраЙ?

Аби Hug, просълзих се като я видях, прекрасна е, много радост да ти носи не исках да я намесвам в предния си пост

Вещи, помним, помним, затова и беше коментара ми за злопаметността.

# 292
  • София :(
          Да му се не види и деня  ooooh! Като ми е тръгнал на епек от сутринта, та още не се е спрял - писах, писах и какво - бутвиника заби и всички се затри  #Cussing out Ама няма да повтарям, че то и без друго е време за пуканки като гледам. По тази причина ви пожелавам спокойна, режимна нощ, нагушквам ви и отивам да се просвам като тези образи

# 293
  • София-Варна
Здравейте,нямаше ме тук за повече от седмица,не съм чела нищо назад,че много сте изписали.....!
Мнооого съм засрамена,прегреших по време на празниците и сега резултатите са на лице +1.5кг.съм,
но от утре започвам с 5 дни П,не знам как да продължа натам и има ли смисъл!
Бийте ме сега с тиганите,заслужавам си го!  341uu

# 294
Единственото, което ще кажа, без да цитирам отново, вече веднъж го направих е, че веднъж казваш едно, другия път  - коренно различно.
И отново ще помоля да използваш опцията "редактирай", а не да пишеш няколко поста един след друг.
Чааааак сега разбирам защо ме бъзикаш на "редактирам"! Simple Smile
Хехе. Извинявай...

НЕ ТРЯБВА ДА ПИША ОТДЕЛНИ ПОСТИНГИ, а да сливам поредните в общ, това имаш предвид, нали тъй?

И ЩО?????? Сефте таквоз чудо... Все форуми съм виждала, ама такива претенции пък - за пръв път! (наистина, аз точно затуй и не загрях още одеве за какъв бутон ми говориш)

Уважаема ЗлаВещица. Смятам, че има достатъчно виртуално пространство както за потребители с подписи с визуална информация колкото първия етаж на Британската художествена галерия по изкуствата, така и за поредни, а не слети (и смислово разграничени) изказвания от един и същ потребител. Ако тук в бг-мамма си имате друг ЕТИЧЕН ПРОТОКОЛ по този специално въпрос, то аз за сефте чувам за такъв и ми е супер чудно на какво се базира... Вземам предвид отправената два пъти отправена забележка, но до по-нататъчно изясняване тя си остава без резонна обосновка, затова няма да я спазя (ако ти се занимава, като модератор можеш да коригираш, но до час по темата ще има още 5 страници, та, мисля, е безсмислено).

Бих ти препоръчал да се насочиш към подфорума с правилата Simple Smile

Конкретно тази тема : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23714.0

И частта :

Цитат
Какво правят модераторите?

- При нужда премахват постинги и теми, които са в разрез с правилата, ако се налага - редактират, преместват, сливат, изтриват теми и мнения.

Познай защо е сливането Wink

Също така, по-рано в темата се изказах дипломатично, че трябва да не се хващаме за гушите и да се греши е човешко. Усетих, че може би не съм се изразил добре, Гардения ме е поправила - за нея да кажа, че мнението ми се отнасяше за Ринуша, която като че ли отнесе негативите от "агитацията" на Миласими.

Сега, миласими, макар вероятно да съм по-малък на години, се надявам да прочетеш и да помислиш над мнението ми. Казваш, че не вярваш, че е до индивидуален организъм. Съжалявам, но много по-умни хора от теб и мен са го измислили и изследвали отдавна. Казва се метаболизъм. Познавам хора, които както се казва "оближат пощенска марка и качат 2 кила", както и хронично слаби(като например баща ми и дядо ми - те са абсолютни клечки - високи и много слаби), които и да си хапват, много трудно качват. Моля те, недей да "прокламираш" неща, които не са верни, защото ако трябва да съм болезнено откровен - това си са пълни глупости Wink

И наистина виж какво си писала назад в темата и как защитаваш "психологическото засищане". За няколко страници изказа няколко различни теми, контрира своите мнение, направи реконтра и накрая туш! Отново да изясня по-ранното ми мнение - ТВЪРДО против съм такова психологическо засищане каквото имаш предвид ти. Извинявам се на другите, които не са ме разбрали Simple Smile

Също така от темата с правилата(линк нагоре) :

Цитат
2. Споренето с и/или обиждането на Модератор или Администратор по повод предупреждение е недопустимо.
Потребители, които смятат, че са несъобразно или некоректно предупредени от Модератор, трябва да се свържат с някой от Администраторите.
Ако Администраторът счете, че потребителят е бил предупреден неуместно (от Модератор), то Модераторското предупреждение може бъде отменено.
Последното мнение имат Администраторите.

Така че забележката ти към ЗлаВещица е невероятно не на място. Все едно да кажеш на полицай, че ще си правиш каквото си искаш Wink Нали знаеш до какво води? Blush

Поздрави на всички Simple Smile

П.П. Да се похваля само, рибката беше добра, а сега отивам на късен пазар до Билла за продукти за кремче ала дюкан(някой беше пуснал линк преди 2-3 страници към темата) Simple Smile

# 295
...... Все едно да кажеш на полицай, че ще си правиш каквото си искаш Wink Нали знаеш до какво води? Blush
Води до изяждане на нережимна БАНица с БАНани Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Доколкото си спомням.....Ихууууууууу...имаме познал участник във викторината.... Laughing

П.П. Тумбееее,Филюдич,Татитчеее Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 296
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Абииииииии - аз пък не мога да спра да я гледам тая бубббаааааа. Нямам търпение да се видим и да запознаем момите  Mr. Green

Joy hahaha Joy hahaha
Мастърчееее  Heart Eyes

Тя мацката да си изясни първо за себе си какво проповядва и после да проповядва!

Никито - кефиш  Peace

ФилюдченцеееееHeart Eyes

# 297
 wavey... а скоро "дивашка" среща ще има ли......тази събота newsm78
 за всички които не са ме забравили   love001

лека и отслабваща Hug Hug

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 23:50 от Dari68

# 298
  • Пловдив
Аби  Hug Hug Hug
Филюдка  Hug Hug Hug
Татитче, пак раничко дойде  Thinking Hug Hug

# 299
  • София
Еееее, и това всичкото за 1 ден?!? Тя темата вече не е "да се завърнеш на бял кон", ами направо си стана "нощем с белите коне".
Миласими, аз принципно съм била винаги против налагането на особени правила в тази тема, но ти определено не си наясно, че макар и дюканки, имаме достатъчно памет да си те спомним и без Вещи да ни вади цитати от архива! Не ни подценявай, моля те! И не ни обиждай с тия синтезирания на безумни противоречия в собствените ти тези в ЕДНА тема!

Истината е, че преди 3г., когато бяхме една шепа тия, които спазвахме режима, нещата бяха доста стриктни. Имаше я само първата книга, нямаше ветерани преди нас, които да напътстват и се бяхме вкопчили точно в буквичките кое след кое и как...
А, ко речи? Аз съм чела всички теми от 1 поне до 100, повярвай ми, по-голяма толерантност към нережимността не е имало никога след това - то не е "мъжът ми купил 2 банана и двата ги изядох", "докато не свършат салатите от село, ще карам на ПЗ", "нищо, давай смело, повод е все пак" и пр., пр.

Поздрави! Днес съм 59,3... да не излезе, че само контрирам...

Общи условия

Активация на акаунт