Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 234
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Не бяха салатите от село, а един чувал с краставици, доколкото си спомням. Но все пак беше преди 3 години, а аз съм с амнезирал мозък, може и да съм забравила какво е донесъл мъжа ми тогава  Laughing

# 301

3 - Примерите, които давам, с бульони и мъфини, не са примери за често или количествено прегрешаване, затова са в категорията на допустимите неща.

Сега по-ясно ли е вече?

НЕ! Няма такава категория - допустими нережимности!

Никито, разбрах аз, какво имаше предвид, обърнах внимание на Ринуша и отнесох въпроса към Миласими.
Вещи, мислех си, след като на нея не й беше приятно да чете за МЦ, защо сега реши да ни занимава със запека. Ама айде, реших да пиша по същество. То пък излезе, че всички я помним от предишните й участия  Mr. Green

Еееееей, Филюдич, как ми стана мило ако зна'йш  Hug Hug Hug
Аби, ама то безценно това съкровище, брееее  Heart Eyes Прелестна е. Много да я цункаш от нас  Hug
Леле и Дари68... Много "големи" имена се появиха. Катето, Блум, младите мами.... Росчо се разписа наскоро, ама с нов аватар и трудно я познах  hahaha То като няма камшик и пиле... Hug Hug Hug Hug

# 302
Аз все пак да се уточня трябваше Blush

Имам въпрос, от темичката ( http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434186.0 ) си взех нещата за "ВЪЛШЕБЕН КРЕМ" АЛА ДЮКАНСКИ. Единственото, което не открих е течен подсладител "Суитли", имаше някакъв друг, който беше със захарин и фруктоза, които набързо се усетих, че не стават. Взех си друг, прахообразен, който е с аспартам...мога ли спокойно да го ползвам ? Flutter Praynig Thinking

Едит : Сега видях в едно интервю на Дюкан, че според него аспартамът е разрешен( http://dukanskirecepti.wordpress.com/2008/07/03/%d0%b8%d0%b7%d0% … %b2-%d1%81%d0%bf/ )

Хм....противоречиви мнения, но щом Дюкан го е казал, аз следвам.

Едит 2 :

В книгата му намерих и това ... :

Цитат
Избягвайте да купувате и да внасяте в къщата сладкиши, освен ако са подсладени с аспартам.

Значи ще правим креммммм   chef

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 00:50 от Никито

# 303
  • София
Голям вихър е вилнял тук докато аз танцувах - едва ви изчетох, ама ми беше забавно Grinning
Никито да ти кажа последния ти цитат мисля, че е приложим ако дюканстванте всички в къщи. При мен нон - стоп се размятат кви ли не сладкиши.   Да не казвам, че от седмица седи един отворен шоколад покрай който минавам ежедневно и умишлено не скривам или изхвърлям за да си припомням времето в което от 8 до 12 вечерта унищожавах по два броя от тях и бях свиня. И все пак пропускам да си създам психологическия комфорт посягайки към него, щото си гледам снимките Wink и си се радвам на новите и възмущавам от тези преди три месеца.

# 304
  • София :(
        Добро утро  Hug
     Леле, направо си се успах тази сутрин. За това набързо по кафе и ще хуквам като хала.

Никито, огледай хубаво този подсладител подлежи ли на термична обработка, че си спомням нещо за аспартама, че при нагряване става канцерогенен ли беше, токсичен ли  newsm78
     Аз след всички скъсани нери вчера съм свалила само 400 гр, до 76.500, ама какво пък - грамче по грамче - килограмче  Wink
     Девойки, доза петъчни протеини не искате ли  smile3534
     Хайде и някоя адреналинка за мъжките попълнения  smile3503
     Да напомня
                                                   Софийска среща в Дивака на Гладстон на 10.04 от 13 часа
     Сега вече паля бързоходките, че станах за резил  Blush
          Усмихнат, слънчев и режимен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 305
Abrakadabra , да ви е жива и здрава малката принцеса   bouquet

Днес ми е 5-ти ден 1 фаза  , оф чакам цикъла тия дни и съм се подула и кантара си показва +  Tired
Но мъжа продължава да сваля bowuu
С нетърпение чакам утрешния ден и зеленчуците  Laughing

# 306
Добро утро мили дами и младежи  Hug
да си отчета минусчето влизам, та да се задържи, вчелашното го споделих и днес има още и по-голямо при това -800  newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm03

Ех, благодаря ви, че ви има smile3525

Пожалавам ви много лек и отслабващ ден  newsm51

newsm78 Joy

# 307
   Добро утро  Hug
 Днес ми е пети ден от първа фаза и съм -2кг. Grinning. Много съм доволна от себе си Mr. Green. Сега се чудя дали да не направя първата фаза 7 дни или от утре да минавам на втора фаза Rolling Eyes.
 Във втората фаза се редуват 3 дни само протеини и 5 дни П+З нали така или нещо не съм разбрала правилно. Още съм нова и все още не съм наясно с нещата Tired, затова бих се радвала да ме посъветвате как да редувам дните във втора фаза. Приятен ден на всички Grinning

# 308
Добро утро!
Заредих триците, направих кафето и сега ще им се насладя заедно с вас Simple Smile
Тази сутрин съм 300гр плюс...
Сега като се замисля, явно задържам вече няколко дни даже и качих грамчета, защото във вторника погребахме баба ми и аз за Бог да прости си хапнах една лъжичка пшеница и топнах един залък хляб във вино.

Желая ви един много слънчев и усмихнат петък  Hug Hug Hug

ПП: Гардения, какво е положението при теб след П дните? Има ли минуси?

Tianko, 5 дни ударна са сти достатъчни  Hug Схемата 5П/5ПЗ дава най-добри резултати  Simple Smile Успех   Peace

# 309
Малеееееее, какво е станало тук, няма да коментирам.. ooooh! ooooh! ooooh!
Ох, момичета, притеснена съм....днес ми е 4-ти ден в 3-та фаза..,още първия ден имах едни +500 гр., които си викам, че ще се махнат след П четвъртък(била съм изключително стриктна с абсолютно всичко), ееее да , ама не  #Cussing out Не са се дали гадините!!!! Според вас нормално ли е това?!? Спомням си, че някоя от 3-то-фазничките тук беше коментирала това явление, като спомена, че е важно след П четвъртък да са същите кг, като при започването й(ама пусто като не помня коя беше потребителката  Rolling Eyes)! Незнам, четох че било нормално, но след П четвъртък нищо не падна  Thinking?!?

# 310
  • Велико Търново
Аз да се похваля олекнах с още едно кило  голям  кеф , бях закотвила 10 дена ,но днес се зарадвах  пожелавам на всички минусчета

# 311
Ох, момичета, притеснена съм....днес ми е 4-ти ден в 3-та фаза..,още първия ден имах едни +500 гр., които си викам, че ще се махнат след П четвъртък(била съм изключително стриктна с абсолютно всичко), ееее да , ама не  #Cussing out Не са се дали гадините!!!! Според вас нормално ли е това?!? Спомням си, че някоя от 3-то-фазничките тук беше коментирала това явление, като спомена, че е важно след П четвъртък да са същите кг, като при започването й(ама пусто като не помня коя беше потребителката  Rolling Eyes)! Незнам, четох че било нормално, но след П четвъртък нищо не падна  Thinking?!?
Пипи,не се впрягай на плюсовете.Много ще ги има сега в началото на ТРЕТА.аЗ СЪМ ИМАЛА ДО +4кг.....Сега включваш нови храни и организма"граби" всичко ново,което му подадеш.....Така е! Постепенно при второ,трето включване на същата "нова" добавка организма се успокоява и кантара не реагира.Така ще е.Приеми го,не се стряскай и продължавай смело по устав!!!
Режима си е измислен.Спазвай го и ще успееш! Hug

# 312
ФИЛЮДЧИИИККК,АБИИИ,КАТЕДЖИН,БЛУМЧЕ,ДАРИ 86,ТАТИТЧЕЕЕ newsm51  love001 smile3534
ЗОРИИИ,честито,миличка!Успех и късмет и занапред!
ШУШИНКААА,ОК!В неделя сутринта заминавам,така,че става/засега/

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 09:50 от vesito5

# 313
Пипи,не се впрягай на плюсовете.Много ще ги има сега в началото на ТРЕТА.аЗ СЪМ ИМАЛА ДО +4кг.....Сега включваш нови храни и организма"граби" всичко ново,което му подадеш.....Така е! Постепенно при второ,трето включване на същата "нова" добавка организма се успокоява и кантара не реагира.Така ще е.Приеми го,не се стряскай и продължавай смело по устав!!!
Режима си е измислен.Спазвай го и ще успееш! Hug
Пфу, успокои ме!!!  Hug Hug Hug Благодаря ви страшно много за подкрепата!!!!

# 314
Момичета, моля за съвет по-старите Дюканки които са "вряли и кипяли" с режима.. Преди 2 години вталих майка ми с 300 зора. Но...вчера ми каза, че е отказала цигарите, понеже вече били много скъпи. Спирането на цигарите ме навежда на мисълта, че ще напълнее отново. А, напълнее ли... това значи...доставка на хапчета за стави от цял свят. Та...вие как мислите, само протеиновия четвъртък ще върши ли работа? Или? Ако я върна на "поправителен" дали ще има ефект? Казаха ми, че режима се прилага един път в живота, при втори- няма ефект. Така ли е или не? Оф, извинявайте но ми е притеснено, тя е 153 см., беше 87 кг., едва я докарах до калкулатора на Дюкан-72 кг. Искам да съм подготвена, ако отказването на цигарите и повлияе на килограмите. Дайте акъл какво да правя? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт