В момента чета...-2

• 56 523
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Вкъщи съм на Училище за вампири: Непокорна - П. С. Каст, Кристин Каст - тя е с приоритет в четенето, че е чужда.
В дамската чантата държа романа "Хитър Петър" на Георги Марковски. Едно малко книжле, което изкарвам, когато имам свободни минути от чантата, а не съм вкъщи. Май това с малките книжлета в чантата, ще ми стане навик.
На тоалетката отлежава "Арлингтън парк" от Рейчал Къск. Тя хем по-бавно ми върви, хем може и да чака. 

# 76
  • София
Здравейте, и аз да се запиша при вас !!!

Препоръчвам Ви  " Натюрморт" от Джой Филдинг, прочетох я за една вечер, останах без дъх...струва си Peace

# 77
  • Sofia
Пазя много ярък спомен за онези времена, не беше леко. Но ме наттъжи фактът, че и днес е същото  Mr. Green
(Споделям лично мнение и не провокирам спор по темата)

Благодаря за мнението! Заинтригува ме. Peace

И мен, но как да я намеря, за да си купя? Не съм я виждала, а и по он-лайн книжарниците не я намирам  newsm78
Мисля, че е изчерпана На мен ми я дадохаи ще я връщам

# 78
В момента - "Кръглата риба" на Момчил Николов. Още съм в началото, но книгата е интересна, и определено съм заинтригувана. От много време не съм чела нещо на български автор, което да ми задържи интереса. Мога да дам повече отзиви за книгата, като я свърша и ако някой прояви интерес, разбира се Peace

# 79
  • Sofia
Аз съм на `Хроника на птицата с пружина` Гадното е, че е дебела и не мога да си я мъкна с мен по спирки и трамваи и вечер се връщам вкъщи освирепяла за Мураками! Joy

# 80
  • София
Снощи започнах "Гняв" на Стивън Кинг

# 81
Изчитам Бегбеде.Онзи ден привърших "Windows on the World",а сега съм на "Разкази под екстази".Първата е уникална книга,препоръчвам я на всички!!

# 82
Чела съм "Любовта трае три години" на Бегбеде, не беше лоша, но не е моят стил, грубовата и малко повърхностна. Не знам другите как са му...

# 83
Мен пък точно грубоватия,на моменти брутален стил ми хареса,може би малко разнообразие от префинения стил,на който са написани повечето неща,които чета.А и казва доста истини за съвременното общество,което на мен ми харесва.

# 84
  • Sofia
`Хроника на птицата с пружина`това е любимата ми негова книжка Grinning
Аз прочетох "Кафка на плажа" признавам си че очакваш нещо  изумително,уви просто Мураками с всички негови екстри  Grinning

# 85
НЕ ПИПАЙ ТАЗИ КНИГА! - Ян ван Хелсинг - ОМАГЬОСАНА СЪМ! А съм едва в началото (60-ина стр)  Shocked Без думи съм, това трябва да се прочете! Само се чудя дали ще ми издържат нервите и дали няма да загубя съня си  Rolling Eyes

# 86
НЕ ПИПАЙ ТАЗИ КНИГА! - Ян ван Хелсинг - ОМАГЬОСАНА СЪМ! А съм едва в началото (60-ина стр)  Shocked Без думи съм, това трябва да се прочете! Само се чудя дали ще ми издържат нервите и дали няма да загубя съня си  Rolling Eyes
За мен е много слаба книга. Дава информация за някои "тайни" на научно-популярно ниво. По-скоро компилация, претендираща за автентичност (не я оспорвам, но и не я подкрепям), без да се споменават източниците или не навсякъде. С акцент на граф Сен-Жермен, но по-скоро разказваща за неговия живот (разбира се, не е само това), без да се навлиза в изследвания или анализи извън това.
Според мен би била интересна на хора, които не са били запознати с някои конспиративни теории преди и правят първи стъпки (нищо лично към авторката на предишния пост, коментирам единствено книгата и излагам изцяло субективно мнение).

# 87
НЕ ПИПАЙ ТАЗИ КНИГА! - Ян ван Хелсинг - ОМАГЬОСАНА СЪМ! А съм едва в началото (60-ина стр)  Shocked Без думи съм, това трябва да се прочете! Само се чудя дали ще ми издържат нервите и дали няма да загубя съня си  Rolling Eyes
Според мен би била интересна на хора, които не са били запознати с някои конспиративни теории преди и правят първи стъпки (нищо лично към авторката на предишния пост, коментирам единствено книгата и излагам изцяло субективно мнение).

Мда, май съм в тая категория. Интересна ми е, поне до тук.  Rolling Eyes

# 88

Мда, май съм в тая категория. Интересна ми е, поне до тук.  Rolling Eyes
Симба, радвам се, че не се засегна от предишния ми коментар, защото не беше злонамерен  Peace
Може тази книга да предизвика у теб интерес за различни търсения, които да те накарат да намериш наистина много интересни заглавия  Peace

# 89
  • Sofia

Някой вече да я е чел? Има ли отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт