Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 44 008
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Елица2009, понеже не писа какво точно с Лейля искаш, спретнах ти по нещичко на прима виста - едно аватарче и два банера. Дано ти харесат, че ги правих полузаспала Blush:

П.П. Сега виждам, че са станали малко големички, та ето и в по-малък размер двата банера  bouquet :

# 451
Здравейте, нощни птици!Мама Хайрие ми се издигна в очите напоследък.Я,каква тигрица се показа тази вечер LaughingЗа Лейля-не ми се коментира вече ooooh!

# 452
Екшън на Хайрие ханъм в престижен истанбулски ресторант!

"...Сбогом, хубавице с бяла кожа и буйни коси ..." Heart Eyes

Ледена кралица, щом правиш такива красиви банери в полузаспало състояние, представям си какви са когато ги правиш в будно състояние!  newsm10

# 453
Здравейте, нощни птици!Мама Хайрие ми се издигна в очите напоследък.Я,каква тигрица се показа тази вечер LaughingЗа Лейля-не ми се коментира вече ooooh!

Обърнахте ли внимание на думите на Али Ръза като Хайрие му каза, че лампата в стаята на Лейля свети и да отиде да говорят и той й каза нещо от рода на "Достатъчно се опираше на нашето рамо", дойде му като че ли акъла в главата, че има и други деца, и че освен преиграване, ревност и егоизъм Лейля нищо друго не показва.

# 454
Обърнахте ли внимание на думите на Али Ръза като Хайрие му каза, че лампата в стаята на Лейля свети и да отиде да говорят и той й каза нещо от рода на "Достатъчно се опираше на нашето рамо", дойде му като че ли акъла в главата, че има и други деца, и че освен преиграване, ревност и егоизъм Лейля нищо друго не показва.[/b]
Каза нещо много вярно - "ако продължаваш да се опираш на нас, ще започнеш да се препъваш (или да куцаш - не си спомням добре)". В смисъл, че тя ще бъде по-силна и самоуверена и ще се справи по-добре сама, без "патерици".

Ауу, гледах малко от следващия епизод! Crazy ББЛейля изкрейзи заради една блузка на Неджля, сложена по грешка с нейните дрехи. Развика се на Неджля и почна да я удря с блузата! Shocked

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 12:11 от soya-fen

# 455
soya-fen май си разменила имената Laughing Peace На рекламата ми се видя, че: Лейля удря Неджля..

А иначе не мисля, че намеренията на Яман не са добронамерени.. Но знае ли човек Simple Smile

# 456
  • У ДОМА
ЕСТЕЛ Заповядай!!! очаквай още!

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 04:35 от АЛИ РЪЗА

# 457
  • Майничка
От показаното досега не мисля, че Яман действа или мисли злонамерено спрямо Шефкет, само дето последния си повярва, че е барабар Петко с мъжете.
Струва ми се по-скоро, че ударът за понаперилия гребен Шефкет ще дойде оттам, откъдето не го очаква - от работата. Когато го накара да провери нещата около фиктивния сигнал на клиентката (всъщност на Ферхунде), шефът му спомена, че очакват ревизия, нищо чудно в резултат от нея да му подпалят гащите.

# 458
Добро утро!!! Hug
Ама така сте се развихрили в коментарите ooooh!
Ara_bella, не се изказвай така крайно Naughty
Не си ти човекът, който определя типажа на съфорумците, които харесват героите във филма, които ТИ не харесваш. Извинявай, но ме подразни много. Иначе кротко и спокойно си изчетох останалите постове.
Определено БТВ се гаври с търпението на "Листопад"-феновете. Close  Тези, които са гледали по друти ТВ-та  сериите  може би  по-добре знаят какво става, но наистина се губят съществени моменти. Имам чувството, че тези момент навлизат в тъпите и никому ненужни реклами, та се налага да клъцнат от филма. Ами поне да режат там, където няма развръзка или важни моменти от нея. Thinking
Сигурно след малко ще се развихрят поредните страсти и спорове с днешна дата, но аз ще ви прочета към обяд, макар че съм на линия. От снощните серии не се промениха съществено настроенията ми към всеки един, просто се потвърдиха. Wink
Шефкет става все по-неадекватен като действия, само малко му се появи егото, което липсваше и което ще му изиграе гаден номер.
Ферхи никога не ми е била крайно отрицателен герой, а дори снощи видях как се мъчеше да направи правилна крачка и за пореден път я спънаха.  Sad
Лейля, отдавна преминала границите на допустимото нахалство и егоизъм, продължава в същото темпо.  ДОКОГА ? Ако някой ме светне с ББ, ще съм му много благодарна!! Hug
Приятен и спорен ден!Поне при мен е грейнало пролетно  слънце и повишава настроението и желанието  за работа !  Nature Sunny  Nature Sun With Face

# 459
Според мен Яман и сие му пуснаха аванта на Шефкетчо за да го зарибят и после-стой та гледай.
Що се отнася до Ферхундето и аз мисля, че тя много пъти опита да се вмести, но постоянно я спъват, както казва Dartanian. Изобщо с целия и пост съм съгласна на сто процента

# 460
Яман да зарибява Шевкет?Не ми се вярва.Какво ще вземе от него?Освен да иска някакви услуги в банката.
По-скоро Яман се чуди как да си убие свободното време и кани приятели.
Снощи ми стана жал как Шефкет реагира на майчините желания на съпругата си.Вярно,че отношенията им са обтегнати,че на този въпрос не му е мястото на масата пред всички,и все пак ми се видя грозно.Можеше да бъде по-деликатен,да поиска малко отсрочка-сестрите му започват да работят,заема ще се изплаща лека-полека и тогава,вече в отделно жилище,биха могли да отглеждат внучето,а не децата на Теким.А той с яд я праща да работи,Хайрие му приглася,дето не й е работа.
Не разбирам защо Ферхи намери работа на Лейля вместо на себе си.Не знам на какво още разчита и се надява в дома на Али Раза.

# 461
Добро утро фенове и фенки на Листопад.
Ето малко за подкрепа и успешен ден на всички!!!

Да ви е сладко!

# 462
Точно, мисля си че после ще му иска услуги от банката., ще видим де, времето ще покаже.

# 463
Снощи се получи много смешно:
По едно време не гледах ТВ, а само слушах какво си говорят и какво чувам:
Ферхунде казва, че иска да си имат бебе, не знам кой - май беше Хайрие я попита дали вече не чака и тя отговори не, но искам да си направим бебе и почти веднага Али Ръза каза "Да ви е сладко"  #Crazy - ей такива очи ококорих към ТВ да видя какво става  Joy  Joy  Joy

И сега малко по-сериозно: вие чували ли сте за комплексари - ами тези хора се опитват да прикрият своя слабост като демонстрират доста наперено някакво друго превъзходство над другите. Когато човек е уверен в себе си и има качества, не се опитва всячески да се покаже колко е велик, а си стои кротко (в никакъв случай това не е срамежливост).
Според мен Лейля е толкова разклатена като психика и е толкова неуверена, страх я е от взаимоотношенията с хората, да не бъде пак наранена, не е превъзмогнала случилите се събития, та затова се държи така наперено от време на време. Така си обяснявам защо парадира с фризьор, маникюр, демонстрира вниманието на Джан и т.н. А не защото е тъпа и другите определения.
Оя много точно предупреди Джан - тя го каза точно като психолог, а не като ревнуваща съпруга. Каза му да внимава с Лейля, защото преминава през труден момент, т.е може съвсем да я съсипе още едно предателство/разочарование.

# 464
  • Пловдив
Цитат
куха лейка номер 2

Това точно се покрива и с моето мнение....

Цитат
т.е може съвсем да я съсипе още едно предателство/разочарование.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт