Неджля сега на ми е толкова противна, но като/ако започне да прави пак някакви дивотии и ще я отпиша до края на сериала
А Лейля според мен не осъзнаваше в какво се забърква като се съгласи да приберат Неджля.. Все пак човек не знае как би реагирал и как би се чувствал в дадена ситуация, докато не му се стовари върху главата, но за мен е похвално, че се съгласи, даже и да не беше готова за това. Пак казвам, според мен тя не го осъзнаваше 

След като вече и се стовари на главата започна да съжалява, но..
Не всеки има ясна преценка за възможностите си. Предполагам на всеки се е случвало да мисли, че ще се справи с дадено нещо, но в крайна сметка да не успее. Мисля, че такава беше и ситуацията с Лейля

Сapture frame-то го знам отдавна. Още по-отдавна знам и PrintCreen-ването. Само че изобщо не смятам, че точно това е начинът да си чеша самолюбието
Вече написах по-горе защо си позволих да пусна предния си пост.
Не е ли това най- естественото нещо?! Младо семейство... от колко време вече са женени? Дори се чудя как до сега никой не се сети, че може да се случи такова нещо. Незнам колко е деликатна и интимна тая работа, но аз често чувам подмятания към младите женени, че било време за бебе и подобни... Или ние в Бг не сме толкова деликатни и изтънчени

Страшна е!
Зрял човек! Адвокат! С положение!... какво заточил лиги като пръв тинейджър
А и не се ли осъзнава, че момичето е объркано, лабилно... Колко трябва да си неориентиран, че да не се сетиш. Айде, не му пука явно за собственото семейство, ама... възрастен мъж си бе, чичка... Вземи се в ръце!

, защото и в живота никога няма само бяло или черно. Те винаги си преплитат, а всеки сам си е създал за себе си златна среда и сам си има своя камбанария, от която "си бие своята си камбана".
Препоръчани теми