Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 896
  • 723
  •   1
Отговори
# 345
Ако искате да сте слаби като Седеф - методът е прост:

стоите цял ден на прозореца 
Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 346
Разбира се че е хубаво човек да се развива и да се учи да прави  нови неща с компа!
Но има потребители които хал хабер си нямат от тези неща затова искам да им помогна  за да имат  и те нещо интересно-било банери или аватари
Али Ръза, да се възползувам от момента да те питам - ти каква програмка използуваш за снимките? Много хубави шрифтове на кирилица има!

# 347
  • У ДОМА
Разбира се че е хубаво човек да се развива и да се учи да прави  нови неща с компа!
Но има потребители които хал хабер си нямат от тези неща затова искам да им помогна  за да имат  и те нещо интересно-било банери или аватари
Али Ръза, да се възползувам от момента да те питам - ти каква програмка използуваш за снимките? Много хубави шрифтове на кирилица има!

Photoshop  използвам! А пък за шрифтовете  -изтеглят се от  нета и се интегрират се в windows
и после се ползват във всякакви програми за обработка!

# 348
  • Пловдив
Ако искате да сте слаби като Седеф - методът е прост:

стоите цял ден на прозореца 
Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Ееее, ако така ставаше номера досега да съм станала кожа и кости от таз "диета" tooth Ама уви, не е така лесно да се оттървеш от излишните килограми. Може би рецептата е друга - гледайки Ферхунде сигурно трябва да се виси на вратата с уши като пеленгатори, а от време на време някой профилактично да ни тегли по един бой... Явно Ферхи така поддържа форма Mr. Green

П.П. С наближаването на края на работния ден започвам да пиша все повече щуротии Crazy Време е да ми биете шута от темата и до довечера да съм на форумска "диета", че днес май оспамих темата ни Blush  bouquet

soya-fen, ако си с Уиндоус, шрифтовете стоят в системната папка на ОС и няма значение каква фотообработваща програма ползваш Peace Ако искаш довечера мога да ти дам линкове към няколко много хубави кирилски шрифта Peace. Само трябва да се прибера вкъщи, че линковете са ми запазени на домашния комп

# 349
  • У ДОМА
soya-fen виждам че си заинтересувана затова аз също ще ти пратя линк към шрифтове на кирилица на ЛС и ще ти обясня ако не знаеш как става! Ама вечерта че трябва да излизам сега!

ледена кралице имаше един турски сайт в който имаше доста снимки на Ферхунде които не бях ги виждал другаде в нета -ще си го спомня кой беше и ще ти пратя линк.сега просто не мога да се сетя!!

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ ДОВЕЧЕРА -2 ЕПИЗОДА!!!!!!

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 17:04 от АЛИ РЪЗА

# 350
Благодаря, Али Ръза и Ледена кралица, ще чакам линковете! Hug Peace По принцип знам как се инсталират шрифтове, а наскоро научих, че след като се инсталират в Уиндоуса, шрифтовете могат да се ползуват във всяка една програма (стига да разпознава кирилицата, защото преди използувах Photofiltre безплатната, но като се опитвах да слагам текст на картинка, кирилицата излизаше на въпросителни. Сега съм много доволна с PhotoScape, защото няма проблем с кирилските шрифтове) Сори за спама,  Embarassed но вярвам че е полезен, освен това притъпява нетърпението до започването на филма.  Crazy

# 351
бЛАГОДАРЯ ВИ.
сЕГА АКО МИ И КАЖЕТЕ КАК ДА СИ ГИ ЗАПИшА НА ДИСК

# 352
  • Пловдив
ледена кралице имаше един турски сайт в който имаше доста снимки на Ферхунде които не бях ги виждал другаде в нета -ще си го спомня кой беше и ще ти пратя линк.сега просто не мога да се сетя!!

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ ДОВЕЧЕРА -2 ЕПИЗОДА!!!!!!
ОК, когато се сетиш - пиши ми. Peace Всяка допълнителна информация е добре дошла Simple Smile

Благодаря, Али Ръза и Ледена кралица, ще чакам линковете! Hug Peace По принцип знам как се инсталират шрифтове, а наскоро научих, че след като се инсталират в Уиндоуса, шрифтовете могат да се ползуват във всяка една програма (стига да разпознава кирилицата, защото преди използувах Photofiltre безплатната, но като се опитвах да слагам текст на картинка, кирилицата излизаше на въпросителни. Сега съм много доволна с PhotoScape, защото няма проблем с кирилските шрифтове) Сори за спама,  Embarassed но вярвам че е полезен, освен това притъпява нетърпението до започването на филма.  Crazy
soya-fen, имаш ЛС с линка за шрифтовете. И едно пояснение - проблема с разпознаването на шрифтовете от програмите всъщност не е проблем. Кирилицата ти е излизала на ????? защото самият шрифт не поддържа кирилските букви. Дали даден текст ще може да се изпише на кирилица с определен шрифт зависи единствено дали самият шрифт е пригоден и за кирилица Peace

бЛАГОДАРЯ ВИ.
сЕГА АКО МИ И КАЖЕТЕ КАК ДА СИ ГИ ЗАПИшА НА ДИСК
Първо кажи дали имаш програмка за записване на CD-та? NERO или някоя друга?

И още един въпрос - защо искаш да го записваш на диск, а не го гледаш направо от компа?

# 353
Неджля не е никак слаба Naughty Има си месце тя, особено по краката трябва малко да ги смъкне ooooh!
Чак пък никак. Слаба e, но не кльощава. Има разлика. Wink
От кой епизод е тази снимка?! Този в гръб Оуз ли е?

Дъртата вещица пък как си ги мисли тия работи за Тахсин, не знам. Момичето хал хабер си няма за него. Пък и да не е луда, младо хубаво момиче да се зачерня с мъж с три деца.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 18:43 от Snejkata

# 354
Сигурно го знаете,но за всеки случай да ви го дам. http://www.denizcakir.com.tr/ това е официалният сайт на Дениз Чакър,има много снимки и интересни неща  Peace

Snejkata   Май е Оуз ама без козинааааа  hahaha

# 355
Snejkata   Май е Оуз ама без козинааааа  hahaha
Laughing Laughing hahaha Laughing hahaha

# 356
На мен въобще не ми изглежда като Оуз Sunglasses

# 357
  Оуз е. Но как като е в гръб и облечен  видяхте дали е с "козина"??????????  newsm48 newsm47

и какво го вълнуват 13 годишно дете космите на мъжете ......

# 358
sinite o4i  Вижда се  много ясно от страни,че е без брада.
Може би,защото съм на 13 виждам  hahaha
И защо да не се интересувам? Какво лошо има? Crossing Arms Ама-ха  ooooh!

# 359
sinite o4i  Вижда се  много ясно от страни,че е без брада.
Може би,защото съм на 13 виждам  hahaha
И защо да не се интересувам? Какво лошо има? Crossing Arms Ама-ха  ooooh!

и аз съм добре със зрението мило, просто моето мнение е, че вече се изтърка темата с космите на Оуз. А и явно не съм в час на колко години момиченцата се интересуват от батковци .(това сериозно, не се заяждам) Така, че ако си се засегнала съжалявам!  Hug

и още нещо - ние големите и да спорим си се разбираме след това, а вие малките все сте онеправдани и сърдити за нещо!

Общи условия

Активация на акаунт