Ама уви, не е така лесно да се оттървеш от излишните килограми. Може би рецептата е друга - гледайки Ферхунде сигурно трябва да се виси на вратата с уши като пеленгатори, а от време на време някой профилактично да ни тегли по един бой... Явно Ферхи така поддържа форма
Време е да ми биете шута от темата и до довечера да съм на форумска "диета", че днес май оспамих темата ни

Ако искаш довечера мога да ти дам линкове към няколко много хубави кирилски шрифта
. Само трябва да се прибера вкъщи, че линковете са ми запазени на домашния комп
По принцип знам как се инсталират шрифтове, а наскоро научих, че след като се инсталират в Уиндоуса, шрифтовете могат да се ползуват във всяка една програма (стига да разпознава кирилицата, защото преди използувах Photofiltre безплатната, но като се опитвах да слагам текст на картинка, кирилицата излизаше на въпросителни. Сега съм много доволна с PhotoScape, защото няма проблем с кирилските шрифтове) Сори за спама,
Всяка допълнителна информация е добре дошла 
По принцип знам как се инсталират шрифтове, а наскоро научих, че след като се инсталират в Уиндоуса, шрифтовете могат да се ползуват във всяка една програма (стига да разпознава кирилицата, защото преди използувах Photofiltre безплатната, но като се опитвах да слагам текст на картинка, кирилицата излизаше на въпросителни. Сега съм много доволна с PhotoScape, защото няма проблем с кирилските шрифтове) Сори за спама, 

Има си месце тя, особено по краката трябва малко да ги смъкне 

Ама-ха 

Препоръчани теми