)))
точно така!!!
. А Неджля е много по-красива, по-умна по-оправна от капризната и разглезена Лейля. Ето и сега повтарят как Оуз и казва че не иска да е с нея и на сила се е оженил, но тяне си взе поука. Хората са казали че на сила хубост не става!!!
За мен Лейля не е никак грозна ипр. макар,че не са я разхубавили във филма 
)))
точно така!!!
. А Неджля е много по-красива, по-умна по-оправна от капризната и разглезена Лейля. Ето и сега повтарят как Оуз и казва че не иска да е с нея и на сила се е оженил, но тяне си взе поука. Хората са казали че на сила хубост не става!!!
За мен Лейля не е никак грозна ипр. макар,че не са я разхубавили във филма 
Аааа, тези от бТВ са супер малоумници - много ме дразнят! Първо повториха 5 мин. от снощната серия, а след това изрязаха сума ти кадри от новите епизоди. Ама те за кого се мислят, че ще кълцат така филма
Или сигурно не знаят за съществуването на сайтове като YouTube и Vbox7, в които гледаме наистина оригиналните кадри, без орязване и прочие своеволия... Единствено факта, че не знам турски ме спира да се прехвърля в YouTube-а и там да си гледам "Листопад"а...
Мнението си е мнение, но има начин и начин да се изрази. В темата е по-приятно, когато се спазват известни граници.
Аааа, тези от бТВ са супер малоумници - много ме дразнят! Първо повториха 5 мин. от снощната серия, а след това изрязаха сума ти кадри от новите епизоди. Ама те за кого се мислят, че ще кълцат така филма
Или сигурно не знаят за съществуването на сайтове като YouTube и Vbox7, в които гледаме наистина оригиналните кадри, без орязване и прочие своеволия... Единствено факта, че не знам турски ме спира да се прехвърля в YouTube-а и там да си гледам "Листопад"а...

Ще си направя един банер тая събота и неделя!
То камък не би издържал на мястото на Лейля

Тя ще ходи в неделя на фризьор, на маникюр, защото в понеделник "както знаете" е заета.
Дори и нещо да е научила и малко да се е била посмирила, това е било само за момента, а после се е изпарило.
Или, както се казва, вари го печи го, все тая си е.
с пръстените. Вече и двамата са влюбени един в друг.

То камък не би издържал на мястото на Лейля 
Препоръчани теми