И за десерт да 'зашие' 2-3 шамара на лиглата Лейля - таз вечер просто прекали, егати и инфантилното поведение
Иначе най-накрая слънце на хоризонта за Фикрет и Тахсин
Дано скоро и на Нехириния склон да изгрее - в крайна сметка и двамата се харесват... Не помните ли, че тя много се развълнува когато реши, че кръчмарят ще идва да я иска за жена, а се оказа онзи дъртия, на който не му издържа сърцето.... Така че и двамката са си навити, само трябва да спрат да се държат като срамежливи комсомолци (малките тук няма да знаят какво е това, но да питат мама и тати

Живее в собствен свят и ако й кажеш истината, отрича до спукване и получава нервна криза. Защо не си отвори очите това момиче?! Според мен тя има най-голяма вина за случилото се. То бива егоизъм, ама и да завиждаш на собствената си сестра?! Имам сестра и знам как са взаимоотношенията. Явно според нейния мироглед е по-различно. Вината била само на Неджля, що за глупост?! 

И двете са еднакво глупави и за съжаление.Ама това си е вече изнудване,Лейля не е толкова луда,за колкото се преструва.Така и изнася,злоупотребява отвсякъде и изнудва родителите си.А и виждаме ,колко и пука изобщо за чувствата на другите,щом е готова да разруши семейството на адвоката и собствената си лекарка.Иска всички да се въртят около нея,независимо,че преминава през хората и чувствата им,все себе си изкарва за жертва.Е,това си е вече безочие!

Горката Хайрие, няма почивка за нея - пак наново трябва да ги жени щерките.

Препоръчани теми