Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 21

• 43 921
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Е-е-е-е-е-е, хванах само края на втората серия!

От коментарите разбирам, че е било интересно - особено при Таксин!

Но видях какъв е сладур Ахмет  Joy  Joy  Joy  Joy той защо не изплюе камъчето накрая! А и Нехир - защо се дърпа така  newsm78
не съм убедена че й е безразлично...

# 586
Ами да ти обясня - Лейля искаше да поговори с някой , който ще я изслуша, ще я утеши, евентуално ще я разбере. В обкръжението й няма никой такъв, освен Джан. Може би също така Лейля иска да се чувства обичана, да усеща обожанието поне на някого, та дори това да е Джан.
Коя жена не обича да е ухажвана. Това ни дава самочувствие, а Лейля има нужда точно от това.
И това не означава непременно, че ще си легне с него.
Да беше се обадила на психолога си. Точно от нея имаше нужда в този момент, не от ухажор. Още по-малко от такъв, който е женен с дете.
Според мен щеше да му каже,че не иска да има нищо между тях,но това за нас остава загатка и само можем да гадаем Naughty
Няма да е това, каза му го вече веднъж.

# 587
Таман оправихме Фикрет и Тахсин, сега ще викаме за Ахмет и Нехир.  Peace  Joy
Горкият Оуз, съвсем космясал! ooooh! Жив го ожалих, като го видях с ръцете в легена.  Mr. Green Че и на Талят прането му донесоха. Никога не е в повече да повторим, че всеки си плаща дяволъка.  Naughty

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 22:02 от soya-fen

# 588
На Нехир и Ахмет не мога да им се нагледам. Такава свежест внасят и са толкова сладки!
Неджля много ми харесва  Hug А Лейля, колкото и да и се дразня напоследък, като гледаше бебето на Джейда се сетих за аборта и ми стана много тъжно за нея.  Sad

# 589
  • Пловдив
Ааааа, някой да вземе и да гръмне таз пепелянка Джаврие #Cussing out #2gunfire #Cussing out И за десерт да 'зашие' 2-3 шамара на лиглата Лейля - таз вечер просто прекали, егати и инфантилното поведение  Naughty Иначе най-накрая слънце на хоризонта за Фикрет и Тахсин Heart Eyes Дано скоро и на Нехириния склон да изгрее - в крайна сметка и двамата се харесват... Не помните ли, че тя много се развълнува когато реши, че кръчмарят ще идва да я иска за жена, а се оказа онзи дъртия, на който не му издържа сърцето.... Така че и двамката са си навити, само трябва да спрат да се държат като срамежливи комсомолци (малките тук няма да знаят какво е това, но да питат мама и тати Mr. Green)... И накрая магиите на Хайрие Joy Joy Joy

# 590
  • Велико Търново

"Една капчица вода намери своя път към морето и с него можеше да стигне дори до океана"

Цитирам по памет, но звучи много красиво...   Heart Eyes

# 591
  • Пловдив
Аз чаках от много време кога ще дойде момента с целувката,много ми хареса!!!  Simple Smile
но тази баба Джаврие направо ме побърква!ще се махне ли от къщата изобщо в бъдеще ???
а другите не ги коментирам,защото най -интересни са ми в момента Фикрет и Тахсин Simple Smile

# 592
Здравейте, мами! Май не съм писала още, но ви чета! Hug
Лейля все повече ме дразни ooooh! Живее в собствен свят и ако й кажеш истината, отрича до спукване и получава нервна криза. Защо не си отвори очите това момиче?! Според мен тя има най-голяма вина за случилото се. То бива егоизъм, ама и да завиждаш на собствената си сестра?! Имам сестра и знам как са взаимоотношенията. Явно според нейния мироглед е по-различно. Вината била само на Неджля, що за глупост?! ooooh!
Начина по който разказва Фикрет е великолепен Heart Eyes

Мисля, че бабата няма да се махне, но най-накрая ще се промени... моля, по-запознатите да ме поправят, ако трябва.

# 593
  • Пловдив

но тази баба Джаврие направо ме побърква!ще се махне ли от къщата изобщо в бъдеще ???

ББ: Не се надявай изобщо - все при тях ще виси. Това е кадър от снощния 149 епизод (оригинална турска номерация) - както виждаш пепелянката още е при Фикрет и Тахсин #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 594

ББ: Не се надявай изобщо - все при тях ще виси. Това е кадър от снощния 149 епизод (оригинална турска номерация) - както виждаш пепелянката още е при Фикрет и Тахсин #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Променя ли се поне?

# 595
От сестра до сестра има разлика Naughty И двете са  еднакво глупави и за съжаление.Ама това си е вече изнудване,Лейля не е толкова луда,за колкото се преструва.Така и изнася,злоупотребява  отвсякъде и изнудва родителите си.А и виждаме ,колко и пука изобщо за чувствата на другите,щом е готова да разруши  семейството на адвоката и собствената си лекарка.Иска всички да се въртят около нея,независимо,че преминава през хората и чувствата им,все себе си изкарва за жертва.Е,това си е вече безочие!

# 596
Защо да е готова да разруши семейството на адвоката? Нали му в очите му каза, че не иска да има нещо общо с него. Или нещо пропускам. Между другото тази нейна постъпка много ми хареса.
"Не искам да съм спасителен пояс за никого." Heart Eyes

# 597
  • Пловдив

Променя ли се поне?
ББ: Ами след като Фикрет роди май се променя... Не мога да кажа със сигурност, не съм гледала най-новите серии, но от разкази на момичета, които следят филма по Канал Д се разбира, че Джаврието минава на страната на Фикрет, особено след като Тахсин се увлича и залита по някаква певица... Да не те обърквам повече, това са събития от последните епизоди - нека някой, който ги е гледал да обясни по-подробно Peace

# 598
... Е,това си е вече безочие!
Сцената с блузката беше много грозна! Развика се на майка си и Ферхунде, като че ли са й слугини. Ми да взима пример от Оуз, той как се научи човекът да се пере сам.  Mr. Green Неджля се държи достойно, отговаря точно колкото трябва.  Peace Горката Хайрие, няма почивка за нея - пак наново трябва да ги жени щерките.  Laughing

# 599

Променя ли се поне?
ББ: Ами след като Фикрет роди май се променя... Не мога да кажа със сигурност, не съм гледала най-новите серии, но от разкази на момичета, които следят филма по Канал Д се разбира, че Джаврието минава на страната на Фикрет, особено след като Тахсин се увлича и залита по някаква певица... Да не те обърквам повече, това са събития от последните епизоди - нека някой, който ги е гледал да обясни по-подробно Peace
Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт