Бродирана красота - Гоблени 72

• 102 719
  • 700
  •   1
Отговори
# 330
  • Балчик
Аз не можах да шия 2 дни, време не ми остана, но влизам да спокажа кутията, която пристигна много бързо. Много съм доволна, побра ми всички пликчета с конци (малко са грознички, но ще ги сменя, на тая хубава кутия и трябват и по-красиви пликчета), схемата и гоблена даже.

http://djemma.snimka.bg/family/razni.166535.18288857
http://djemma.snimka.bg/family/razni.166535.18288857
http://djemma.snimka.bg/family/razni.166535.18289325

# 331
  • София
Джема чудесна е и много гоблени да ушиеш с нея   bouquet
Аз да ви кажа един трик,всяка получава сметки нали,аз си пазя плика като го режа с нож отгоре и ето ти чудесен плик за конци  Joy Хем има къде да ги съхранявам,хем мога да си ги надписвам и знака да слагам.Преди си купувах чисто нови пликове,но  после съкратих процедурата  Mr. Green
Имам малко фон да дошия на едно миниатюрче и се хващам сериозно да си дошия конете,че зарезил станах  Embarassed

# 332
  • София
О не! Няма логика  в това, по-големите цифри да са по-сходни. Просто в конкретния случай така се е получило.
За по-сигурно ти препоръчвам да отидеш в някой гобленарски магазин с ключа, и на място да си подбереш конците като сравняваш съотвентия Анхорски номер с такъв от ДМС, който му отговаря. Защото ще ти се получат големи разминавания и ще останеш разочарована от резултата.

А за Анхор 1 нищо не знам, за съжаление  Confused?

Всъщност, от деветте цвята само два са с повече от една възможност, затова мисля, че не е фатално, то и гобленчето е мъничко

Дъпмерита, с какво уши жабката? Ако сложа вместо Анхор 1 - ДМЦ blanc, ще стане ли?

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 14:55 от desi_ivanova

# 333
  • Севлиево
Аз мисля че точно Анхор 1 си е бяло, така че действай смело. По едно време и аз шиех с Анхор и постоянно конвертирах номера.

# 334
Аз като видях кутията на Джемма, се зачудих къде си държа ръкоделието- в една картонена кутия ... и изведнъж се сетих, че имах някъде една чанта на DMC за целта. Естествено, прерових веднага и я открих- чисто нова, а защо не съм я ползвала, убийте ме , не знам.
Страшно удобна е и много практична- изглежда като папка с дръжки , а като се разтвори ципа , вътре има отделни джобчета за 40 цвята, място за иглата , ножичката, молив и още сума ти отделения , и най-важното- място за схема А 4 , която не нужно да сгъваш, когато прекъсваш работа. и не се мачка нищо вътре....

# 335
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тази кошничка ми изглежда мнооого удобна, но е за гобленарки, които шият един голям гоблен  Hug
Crazy а за тези от майсторския клас (като мен) с милион започнати не става  Laughing аз си имам по една кутийка от бонбони или бисквитки  (метална) за всеки. и у дома е като в сладкарница. точно така се и чувствам, когато ми дадат минутка за шиене.

хваля се с това, но си представете мече и от другата страна  Blush че времето не стигна
 hahaha а ако слушкате ще ви покажа какво е шил синковеца снощи  Joy

# 336
  • София
Goody, много е хубава кърпата!
А как я направи?

# 337
Кърпата се е получила страхотна. Панамата допълнително ли е слагана?

# 338
  • Варна
Страхотни както винаги,И пак красоти показвате  #CrazyЕто и аз да покажа едно скромно етапче   А с това мъниче по празниците си отпочивах с него ,  ,Лека вечер от мене и спорна работа

# 339
Джемма, кутията е много красива и изглежда доста практична (а и романтична, с тези цветя по нея  Blush ), със здраве да я ползваш! Би ли споделила от къде си я поръчала? Предварително благодаря   bouquet

# 340
Goody, много е хубава кърпата!
А как я направи?
Кърпата се е получила страхотна. Панамата допълнително ли е слагана?

кърпата си има лента за бродиране, 16 или 18 каунт е, но сега не ми се брои. направена си е така фабрично. моята е от германско  Laughing но в магазина на ДМЦ виждах такива всякакви цветове. цената не помня  Hug
тутунче, коминочистача е върха  Peace напоследък съм на монохром и дребоси   Blush

# 341
Джемма, честита кутия! Наистина е много красива! Сега ме запали още повече и аз да си взема такава. Мислех да се наградя с чантичка, но кутията май събира повече неща. Наистина дай повече подробности - откъде ти е, цена, малък или голям размер е (в Коутс имаше по два размера, ама само снимани празни, нищо не ми говори).

# 342

по едно кафенце за събуждане?

Blush готов е и вторият Медун

# 343
  • София
А добро утро момичета!
Минавам да покажа вече завършената молитва
http://gallery.nani-na.biz/main.php?g2_itemId=2169
Почнах калиите ама да видим докъде ще ги докарам че много ми е твърда панамата.
Гуденце мерси за кафенцето имам страхотна нужда от него че пак ме събудиха посред нощите.
Спорен и приятен ден момичета!

# 344
  • Балчик
Джемма, кутията е много красива и изглежда доста практична (а и романтична, с тези цветя по нея  Blush ), със здраве да я ползваш! Би ли споделила от къде си я поръчала? Предварително благодаря   bouquet

От английския Ибей. Peace По назад в темата дадох линк към продавача, потърсете , че го изтрих от профила си. Peace

Общи условия

Активация на акаунт