Бродирана красота - Гоблени 72

• 103 540
  • 700
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.Плевен
didolinaa,добре дошла!

Пепен, това покривка ли ще става? Ти нямаш умора бе, жена!  Hug

# 46
  • Севлиево
Аз ще се запиша с това, което всеки ден стои срещу мен и си го гледам:

Имам да показвам и етап от тигрите, но нямам време да снимам и розата в рамка сложих. И плодовете изглеждат така:

При първи удобен момент ще снимам розата , която стои до Испанската танцьорка в магазина. Да отбележа само че гоблените на стената са производство на моята съдружничка, само кончетата са си мои.

# 47
Добро утро.Един замазан етап от мен.Следващият път ще е завършен и с хубава снимка

# 48
  • край Дунав
Сис, много хубаво става  Shocked

# 49
Моите са двечки  Peace , за играта- конкурс :

Снощи ги избоцках ...

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 10:23 от Мимито & Светла

# 50
  • София
Момичета имам нужда от малко помощ  Praynig Искам да ушия Римската богиня на лова.Преди време бях питала в Уют и Красота,дадоха ми я като схема,но искам да си я закупя окоплектована а никъде не я намирам  Sad Представлява жена изправена с лък в ръка и колчан със стрели на рамото си,до нея има голям лъв.Виждала съм я преди години,но що не си я купих тогава питайте ме  ooooh! Нарича се и Артемида,макар че името няма значение,а където и да съм питала по гобленарските магазини ме гледат като...Надявам се някой да ми каже дали я е виждал и да си я купя  Praynig

# 51
  • София
doci, много красиви гоблени!
sissak, това, което шиеш, е много нежно! Нямам търпение да го видя завършено.

Аз също имам нужда от помощ. Снощи реших да потренирам кръстчетата, обаче си знаех, че няма да мога. Кажете ми къде бъркам: Аида 14, ДМЦ. Като сложа двоен конец, всичко се слива и не си личи, че са кръстчета, все едно просто съм омотавала конеца. Като сложа единичен конец е по-добре, обаче май не е правилно  newsm78. Тренирах върху една от миниатюрите, които показа pepen. Предварително благодаря за помощта и съветите!

# 52
  • sf
Ами то е по-добре да не си личи,че са кръстчета, инак ще е рехаво и ще прозира панамата.
При аида 14 с кръстчета и двоен конец просрто няма как да сбъркаш  Peace

# 53

Благодаря Goodi, мила,но е точно същата която намерихме с Хипатия-просто схемата е ужасна!
Нищо не личи!Явно ще търся друг начин - може би в Гоблен.сет ще знаят нещо повече.
Благодаря още веднъж за отзивчивостта

# 54
Ето ти двете в един архив.Схемите са ок.Оригиналите са на Вилер.

http://depositfiles.com/files/s1qtlzo0d

# 55
  • ту тук, ту там
Елени, кога направи и другото перминче.  smile3514

А, ами то отдавна е готово, ама не съм го показвала! Ама много бързо и лесно става, да знаеш!  Peace

Аз сега се мъча с една Богородичка от безплатните на Солария! Казвам "мъча се", защото се шие 1:1, а аз покрай тези кръстчета напоследък направо съм забравила как се шие това!  Crazy Голям зор е! А ако ми погледне някой гърба... Embarassed Ама няма да се отказвам де!   Wink

# 56
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте момичета!

Bilkova, иконата ти върви с добри темпове. Мен ме мъчи тази рамка и май трябваше първо нея да ушия.

Здравче, скъпа, ти както винаги си най-продуктивна. Кога намираш време бе жена!  Hug

ререn много е красиво

elleni - страхотна серийка

Unknown lady - малко ти остава

doci - благородно ти завиждзам за гледката

Добре дошли на новодошлите!  Hug

А сега искам малко помощ относно този гоблен

Бихте ли ми казали къде мога да превърна конците от ДМЦ в Ариадна или Пупетс?
И в последната колонка от ключа номерата на ДМЦ не мога да ги намеря в каталог. Става въпрос за номерата с 5 цифри които са.
Благодаря на отзовалите се.

Поздравления за новата темичка! Поздрави на всички!
  bouquet

# 57
  • Бургас
 Goody  много благодаря  bouquet

# 58
  • София
Дуданка, аз порових из интернет, в тези сайтове, които намерих, пише, че тези номера са "както са дадени" и препоръчват да се оставят оригинални, защото повечето нямат аналог. Или да се търси цвят "на око".

donsita,  мерси, значи тази нощ ще се пробвам пак.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 14:35 от desi_ivanova

# 59
Дуданка ,

Някой беше дал тези таблици за превръщане на конци виж дали ще ти вършат работа
http://vyshivka.cz/?page_id=477&lang=en

Общи условия

Активация на акаунт