Бродирана красота - Гоблени 72

• 102 687
  • 700
  •   1
Отговори
# 585
  • Севлиево
Аз също я харесах, но е с повечко бодове и няма да ми стигне мястото.

# 586
ами зависи на каква панама ще я шиеш  Wink на бг панама гобленов бод е плюнка. понеже съм я шила и с гобленов и с кръстат, на различни панами, та затова се сетих за нея

# 587
  • Севлиево
Ами на 14ка и ми е голяма иначе много ми харесва.

# 588
Здравеите! Влизам с една молба за помощ. Приятелка отваря козметичен салон и искам да и подаря нещо стилно.Бихте ли ми дали идея за някоя подходяща миниатюра или нещо подходящо.

# 589
  • Варна
Заповядай 

# 590
ЛЯТО ИДЕЕЕ   Nature Sun With Face  Nature Sun With Face  Nature Sun With Face

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 17:44 от Мимито & Светла

# 591
tutune, благодаря ти за бързият отговор, щеше ми се нещо по семпло, ама ще си помисля.

# 592
  • София
Зори, благодаря  Hug Разходих се, но в момента нямат размера, който търся.

# 593
Ами на 14ка и ми е голяма иначе много ми харесва.
така де, така. на бг панама е почти двойно по-малка  Wink
Мимито & Светла, мерси за схемата, много е свежа  Mr. Green

# 594
  • Плевен
Здравеите! Влизам с една молба за помощ. Приятелка отваря козметичен салон и искам да и подаря нещо стилно.Бихте ли ми дали идея за някоя подходяща миниатюра или нещо подходящо.

Ако ти допадат кажи  Peace

# 595
  • Севлиево
Аз за това написах бодовете, а не сантиметрите, че да се намерят неща, които да ми влязат в употреба. Тъй де, няма значение, вече се ориентирах за което много благодаря  Hug

# 596
а трябваше см да дадеш или да кажеш че на кръстчета ще шиеш  Peace
40 бода на бг панама са 4,2 см, на 14ска почти двойно. така ско шиеш на бг панама можеш да вземеш и модел 80 бода
аз се занимавам с с курса в момента. трябва да направя целият план, какво ще се учи, колко време, колко практика и всичкото това на хартия и започвам курса. та не е лесно този план да се състави, та някой ако има идея, може и на лс  Hug

# 597

# 598

може да си харесаш нещо от тези двете http://s2.dump.ru/file_download/1404902/MTI3MjU3ODYyNw==   или
http://s2.dump.ru/file_download/1168180/MTI3MjU3Nzk4Nw==

# 599
Благодаря Ви момичета!
Pepen първата с трите дами ми допада, много е весела.

Общи условия

Активация на акаунт