Бродирана красота - Гоблени 72

• 102 678
  • 700
  •   1
Отговори
# 600
Здравеите! Влизам с една молба за помощ. Приятелка отваря козметичен салон и искам да и подаря нещо стилно.Бихте ли ми дали идея за някоя подходяща миниатюра или нещо подходящо.

може да си харесаш нещо от тези двете http://s2.dump.ru/file_download/1404902/MTI3MjU3ODYyNw==   или
http://s2.dump.ru/file_download/1168180/MTI3MjU3Nzk4Nw==
Simple Smile и аз щях да предложа тази първата с трите лелки , даже я качих , че после се усетих , че тя всъщност не е за козметичен салон , а е за фризьорски салон , и я махнах  Laughing Laughing инъче много ми допадна  Joy

Ето ви нещо смешничко за разсънване   newsm62 цък hahaha

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 09:10 от Мимито & Светла

# 601
  • Севлиево
Здравейте!За първи път влизам при вас.Имам една молба.Взех си един гоблен,комплектован е в магазина,от там си теглят схемите от интернет и подбират цветовете,но нямам самата картинка.А обичам докато шия от време на време да гледам снимката.Дори така ако случайно сбъркам някой цвят,мога да го коригирам на време.Търсих много в интернет,но не можах да намеря.Гоблена е Ангел пазител,но не е нито един от двата,които намирам.Представлява две деца на едно мостче,отдолу е реката,а над тях е ангела.Ангела е облячен в розово.Не съм чела предните страници,може някой да го е показал  Embarassed Ще съм ви благодарна ако някъде го намерите и кажете сайта. newsm78 мислех да го снимам с телефона от каталога,но мисля че няма да стане и за това се сетих че можете да ми помогнете.Предварително благодаря!

# 602
magi_sveta, ръчичките са много нежни. На каква панама си ги шила? Покажи ги и с рамка.

# 603
Здравейте!За първи път влизам при вас.Имам една молба.Взех си един гоблен,комплектован е в магазина,от там си теглят схемите от интернет и подбират цветовете,но нямам самата картинка.А обичам докато шия от време на време да гледам снимката.Дори така ако случайно сбъркам някой цвят,мога да го коригирам на време.Търсих много в интернет,но не можах да намеря.Гоблена е Ангел пазител,но не е нито един от двата,които намирам.Представлява две деца на едно мостче,отдолу е реката,а над тях е ангела.Ангела е облячен в розово.Не съм чела предните страници,може някой да го е показал  Embarassed Ще съм ви благодарна ако някъде го намерите и кажете сайта. newsm78 мислех да го снимам с телефона от каталога,но мисля че няма да стане и за това се сетих че можете да ми помогнете.Предварително благодаря!

да не  е нещо такова?

или пък подобно. То вярно ,че тук облеклото на ангела не е розово, но едва ли ще е пречка при комплектоването му да са ги сменили

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 09:40 от Хипатия

# 604
Момичета имате ли схеми на този гоблен  
Всяка информация за гоблена би ми била полезна Hug Дали ушит изглежда като картинката!!!!!! Thinking
Благодаря предварително  bouquet
poepie , аз го шия в момента. напредвам бавно защото и работя, но засега резултата не ме разочарова. ако искаш дай ми мейла си на лс и ще ти дам схемите. Hug

# 605
  • Севлиево
Благодаря за бързата помощ!Сега ще шия с още по-голямо удоволствие!  smile3501

# 606
  • Плевен
Благодаря Ви момичета!
Pepen първата с трите дами ми допада, много е весела.

Ако искаш схемата на мацките кажи или дай имейл ! Peace
За сега качвам тези но и те са за фризьорски салон  Whistling

Това сърчице подходящо ли е за фризьорски салон  newsm78 Mr. Green

Joy Joy JoyНе можах да се здържа да ви ги покажа!!!

Процес от моето птиче ! Blush

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 12:09 от pepen

# 607
Охооо, я виж ти докъде си я докарала.То не останало.Добре се получава.

# 608
  • Севлиево
na Krisko mamata показвай моля те етапи, че докато стигна до този гоблен може и ти да го ушиеш по-напред  Mr. Green

# 609
Здравейте, в по-стари теми видях, че част от вас са шили този кон http://cgi.ebay.co.uk/Kustom-Krafts-Cross-Stitch-Kit-Fire-Ice-/3 … sh=item563588ff33. Може ли да ми кажете откъде в София мога да си го купя, или да ми дадете схема за него?

# 610
  • Бургас
Момичета имате ли схеми на този гоблен  
Всяка информация за гоблена би ми била полезна Hug Дали ушит изглежда като картинката!!!!!! Thinking
Благодаря предварително  bouquet
poepie , аз го шия в момента. напредвам бавно защото и работя, но засега резултата не ме разочарова. ако искаш дай ми мейла си на лс и ще ти дам схемите. Hug

Ехаа, супер айде чакам със нетърпение да покажеш етапче newsm53
Схеми имам, благодаря!

# 611
  • Балчик
Съвсем малък напредък:

# 612
Здравейте, в по-стари теми видях, че част от вас са шили този кон http://cgi.ebay.co.uk/Kustom-Krafts-Cross-Stitch-Kit-Fire-Ice-/3 … sh=item563588ff33. Може ли да ми кажете откъде в София мога да си го купя, или да ми дадете схема за него?

# 613
  • София
magi_sveta, ръчичките са много нежни. На каква панама си ги шила? Покажи ги и с рамка.
На  BELLANA 20  каунт на Цвайгарт, екрю със златна нишка.

# 614
  • Поморие
Привет , момичета! За доброто начало на деня от мен  чаша ароматно кафе и френски кроасан

Общи условия

Активация на акаунт