Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 25 927
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро и честити месечинки на Димана и Боряна Money

SuNnY Sky стискам палци!

# 631
  • Бургас
Честита месичинка на Димето Hug Вече влиза в друга категория бебе Laughing
Честито и на всички други празнуващи бебоци!
Разбира се, Деси имаш и моите стиснати палци Peace
Кака ви днес е на зъбар. Tired Реших да си оправям зъбаците, 'щото с тая бременност е страаашно положението Wink И ме е шубееееееее. По-добре да родя още пет пъти, от колкото един път да чуя оная машинка..брррррррр Close
Та ето ви времето. Както виждате - чака ни яко джиткане из сокаците и пролетен тен. Така, че пригответе шишетата  с мляко, напълнете чантите с пюрета, заредете се с търпение и мятайте бебоците по бебемобилите, да трупат витамин Д натюр Hug Обичам ви, обичайте се и вие! Hug Звезден пенкилер за вас - вашата синя птичка и любима синоптичка- секси G Flutter

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 09:26 от Melly.G

# 632
  • Бургас
  bouquet за любимата ни синя птичка  Heart Eyes

Честито на Диманка  Hug Здрава, весела и послушна да расте, за радост на мама и тати. Деси и от мен едни палчета  Party

Хайде днес да се мятаме на разходки, да няма вятър, че вчера със сватята щяхме да литнем направо  Grinning

Зарката вече хапва с кеф картофи, тикви разни  Party, чак се плаша отапетита й  #Crazy Днес ще сефтосаме и некое плодово пюренце за разнообразие, пък да видим   Flutter

Айде мацки весел и усмихнат ден Ви желая  Whistling

# 633
  • Бургас
Здравейте момичета, можете ли да ми кажете дали има точно определени часове за свиждане или мога да отида по всяко време през деня. Благодаря.

# 634
  • Бургас
Здравейте момичета, можете ли да ми кажете дали има точно определени часове за свиждане или мога да отида по всяко време през деня. Благодаря.

Сутрин от 11 до 12 и вечер от 17-18 часа  Peace

# 635
Айде да не изоставам щом ще минем само с виртуално черпене ... Ето за 3 месеца и на Боряна

и разбира се:

Хайде, мятайте се на количките и идвайте! Днес откриват флората, а как хубаво се пие бира край морето след като си гледал чудни китки Simple Smile Душче, Снежи... знам, че идвате към нашия вилает  Joy ? ЗА тези от Лазур си е ясно!!!
И теб чакам да дръннеш Съни и не се коси за курсовите, три предадох тия дни  #Crazy, ай  Laughing  fingerscrossed имаш палци и от мен

# 636
Честити месечинки на Димана на SuNnY SkY и на Боряна на by the sea!!!Да са живи и здрави, много да слушкат и да хапват!!!

Деси, стискам палци!!! fingerscrossedИ аз трябва да започвам да чета за последния държавен, ама пусто от утре смятам да извеждам Сияна навън и направо се чудя как ще се справя!!! ooooh!

Относно свижданията-вече са между 13-14 и 17-18ч!!!Променени са! PeaceАди, при коя родила мама ще ходите!!!

Да питам за профилактичния преглед при д-р Згурова-много ли се чака като отидете или е в рамките на нормалното!Не искам да висим с малката и да си трупаме бацили!!!И без това баткото ни ги носи от яслата в изобилие!!! Joy

# 637
Добро утро! Честити месечинки на Диманка и Борянка живи и здрави.Hugsy радвам се ,че има кърма то и аз имам но се изжеждам за единия а другия ми прави някакви си там кърмачески стачки луда работа изтормозиха ме .Днес ще съм в морската дано да стигна до флората то ще е лудница като за първи ден ,а с нашата колички не мога се размина.

# 638
Не се знае за количката, ако не са се превъзпитили бургазлии да правят път, ще я използваме като блокада  Joy
Ще ти пратя тел на лични, ако го видиш на време, просто ми презвъни Душче. ДА видя бонбоните, докато сте навъм и кака Жени да си поиграем  Laughing, че все се разминаваме само

# 639
Добро утро  Laughing
Честити месечинки на Боряна и Диманка да са много послушни, спящи и ядящи

момичета, продават ли готови картофени пюрета, вчера търсих ама никъде нямаше само от картоф и ако се наложи домашно да го приготвям има ли някаква по специална обработка newsm78

на Марти са му излези няколко лишейчета по крачетата сега стоят като по грапава кожа, вчера като го масажирах с олио по червени ми се видяха и даже днес на преглед смятахме да го водим но май не е сериозно и до консултацията ще изчакаме, някой има ли с подобен проблем?

# 640
здравейте и от мен,приятна разходка с бебоците.Тъй като вече сте с опит,бихте ли споделили какви колички бутате,още съм в голяма чуденка,и не мога да реша.Колебая се между Пегперего плико3,и Чико фор ми фуего.На еедната дръжката се обръща и бебето гледка към мама,а на другата не-това голям недостатък ли е?

# 641
  • Бургас
Денито, за мен не е недостатък. Но все пак си вземи Пег Перегото. По-лека е, ако не се лъжа ( това е важно).
Да ви се похваля чакам си всеки момент Еконта с новия Кольомобил ( летен)  Party

# 642
Честити месечинки на Борянка и Диманка! Да са ви живи и здрави, да папкат, спинкат и вече да почват да скачат и да се обръщат   newsm32 Laughing

Луси, само картоф на пюре няма. Аз сварявах картофа, после го пасирах и добавях АМ /може и кърма/ докато стане консистенция като боза. Айде стискам палци за лесно захранване  fingerscrossed

Мели, айде днеска чакаме да ви видим с новата каляска  Grinning

Ванче де се скри?

# 643
  • Бургас
На и аз за тва влизам да питам Simple Smile
Честити месечинки и от мен на малките принцески  Hug

# 644
ЧЕСТИТО НА ДИМАНКА И БОРЯНКА!!! baloni

МОМИЧЕТА КАКВО СТАВА?МНОГО СЛАБА ПОСЕЩАЕМОСТ  newsm78
ние днес рано-рано направихме разходка и повече не посмях да я извадя,че ако писне  tantrum
 Heart Eyes Hugна всички

Общи условия

Активация на акаунт