много съжалявам, че се разминахме когато идвах не ти беше свършила лекцията и май си изгърмях напразно патрона , но се надявам на други срещи.
много съжалявам, че се разминахме когато идвах не ти беше свършила лекцията и май си изгърмях напразно патрона , но се надявам на други срещи.

Иначе, иска все прав да стои и е много доволен - стои гордо изправен кат' струна и кима на ляво на дясно 

Педиатърката му ме увещаваше, че трябвало да почива бебешкото стомахче, ама моито като писне гладно и не ще вода, кво да го правя!
Бутам цицката в полусънено състояние и мир и спокойствие!!!Пък сега да го видиш какъв е голям-да е жив и здрав само, тъй че не го мисли!!! 
Как да я изведа, страх ме е !!!!
Иначе оченцето ни няма подобрения и нейната педиатърка ме посъветва да не чакам до следващата седмица, а още тази да я заведа на контролен преглед! 
То вярно, че все някога ще падне ама........

Коя е педиатърката ти?Не че е лошо да отидете на лекар,ама тя защо реши,че този проблем може да мине за седмица,че и по-малко?
Няма да се съгласяваш на разни манипулации отсега!Мисля,че не биха ти ги предложили все още,ама знае ли човек
.До годинката има шанс да се реши проблема от само себе си!Че е неприятно,неприятно е-периодично,направо непрекъснато бих казала, възпаление и третиране.
.нашето пъпче падна на 7-ми ден (само 2-3 пъти съм го завъртяла).по пинцип ми е направило впечатление,че на бебчетата родени в Девата им падат бързо пъпчетата,вашето що така
.но нищо не се тревожи,на една моя комшийка на детето падна на 40 дена
даже се шегуваме,че тогава има рожден ден
Падна , много съм щаслива . Като и сменях памперса на обяд гледам
паднал.
Пак напращях. Ми айде утре да ходим при Валя да черпи кафета
Такава буца ми застана на гърлото, много мъчно ми стана за детенцето. Да си опичаме акълите, че после децата страдат...
Такава буца ми застана на гърлото, много мъчно ми стана за детенцето. Да си опичаме акълите, че после децата страдат...
дето са му го втълпили това на детето. Миличкото
Препоръчани теми