Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 25 931
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Морска Звезда  Hug много съжалявам, че се разминахме когато идвах не ти беше свършила лекцията и май си изгърмях напразно патрона , но се надявам на други срещи.
Аз също,трябваше да се качиш и тъкмо нагледно щяхме да покажем на новите бъдещи мами как се прави тоалет на истинско, малко, сладко бебе  newsm32

# 616
Добро утро Grinning Преди една година на днешна дата чухме сърчицето на бебка Heart Eyes и спрях цигарите  smile3533
 Добре дошла на LaDiDa Hug

# 617
  • у дома
Въъъъъйййй, ко става тука, бре? Гладни и жадни, голи и боси ли ще ходим? Срамотъ  Crossing Arms
Юлияна, това с пъпчето ме шокира! Няма нужда да питам въртиш ли го, мацаш ли със спирт? Гледам не ти е първо детенце...Ама ако го пазиш да не се намокри, спри, ще падне набързо...
Сега, да споделя аз мойте неволи и да се връщам на къра - има ли други като нас на 5 месеца и да ядат на 3 часа през нощта?! Не знам какъв е тоя обърнат метаболизъм, направо ми се скъсва ... една голяма задна част ... през нощта  ooooh! Иначе, иска все прав да стои и е много доволен - стои гордо изправен кат' струна и кима на ляво на дясно  Mr. Green Айде, след разходките всички да се отчетат тука, да няма санкции  Mr. Green

# 618
Здравейте и от мен!!! Peace

Проста Мария, веднага се отчитам!!! Hug

Ние сме още малки, но си суче през ноща на 3-4 часа!С баткото по време на зъбоникненето беше и по-често! #CrazyПедиатърката му ме увещаваше, че трябвало да почива бебешкото стомахче, ама моито като писне гладно и не ще вода, кво да го правя! ooooh!Бутам цицката в полусънено състояние и мир и спокойствие!!!Пък сега да го видиш какъв е голям-да е жив и здрав само, тъй че не го мисли!!! Peace

Ние не сме по разходки, смятах да изведа малката на разходката тази седмица за първи път с количката, ама то като е казало, че ще духа-тук в "Меден рудник" направо ще те издуха! ooooh!Как да я изведа, страх ме е !!!! #Cussing outИначе оченцето ни няма подобрения и нейната педиатърка ме посъветва да не чакам до следващата седмица, а още тази да я заведа на контролен преглед! Tired

yuliana74 , при кой хирург ходихте-струва ми се несериозно такова едно обобщение! newsm78То вярно, че все някога ще падне ама........

LaDiDa , WELCOME TO BULGARIA!!!то хич не ти се тръгвало от там, ама си е друго в непрокопсаната ни страничка, а?!  bouquet

# 619
Здравейте,момичета!Извинете че се натрапвам в темичката ви(аз все още съм 2 в 1 в смисъл,чак за 30 юни ми е термина),но исках да събера инфо за детски личен лекар по здравната каса .На баткото лекарката е в трета поликлиника,но там вече не искам да записвам бебчо,та ви моля да споделите при кои лекари сте записали децата си ,в центъра става въпрос.Четох и другата тема в здравния,но оттам само за д-р Караджова имам по-добри впечатления.За 2-ра поликлиника някой има ли отзиви,която е на Шейново.
И друго ме вълнува,преди раждане лекар изписвал ли ви е хапченца за ходене до тоалетна,знам че свещички има някакви които се слагат когато почнат контракциите?

# 620

Иначе оченцето ни няма подобрения и нейната педиатърка ме посъветва да не чакам до следващата седмица, а още тази да я заведа на контролен преглед! Tired

newsm78 Коя е педиатърката ти?Не че е лошо да отидете на лекар,ама тя защо реши,че този проблем може да мине за седмица,че и по-малко? newsm78Няма да се съгласяваш на разни манипулации отсега!Мисля,че не биха ти ги предложили все още,ама знае ли човек newsm78.До годинката има шанс да се реши проблема от само себе си!Че е неприятно,неприятно е-периодично,направо непрекъснато бих казала, възпаление и третиране.
Чувала съм,че някои очни лекари умеели с някакъв еднократен масаж да отпушат каналчето.Ако вашият прави нещо такова,свиркай да тръгваме и ние!

# 621
АЛОХА!
Denito,и нашата докторка е Караджова,много съм доволна за сега (пу-пу-пу)

goguna,ти ела да видиш в Славейков какъв вятър има,обаче аз на Мики и сложиш дъждобрана днес и я поразходих.

yuliana74,и аз съм много учудена  newsm78.нашето пъпче падна на 7-ми ден (само 2-3 пъти съм го завъртяла).по пинцип ми е направило впечатление,че на бебчетата родени в Девата им падат бързо пъпчетата,вашето що така  newsm78.но нищо не се тревожи,на една моя комшийка на детето падна на 40 дена

by the sea,  Embarassed ще ме прощавате обърках името на магазина,важното е,че сте ме разбрали

bobiboon,ние пък на 6-ти май ще правим 1 година откакто е зачената малката  luvbed даже се шегуваме,че тогава има рожден ден

ЗА ЛИГАВЕНЕТО И ЛАПАНЕ НА РЪЦЕТЕ,какво да ви кажа просто ужас.незнам как да я отуча.и като почне да ги смуче тези юмручета такива звуци се чуват,все едно  смуче паржола

mia71,успокои ме.въпреки,че не е проблем това,че ги купих по-рано.само дето ще ми заемат място и те.да се чудя къде да ги бутна.на мен все място не ми достига.

# 622
Ура  Grinning Падна , много съм щаслива . Като и сменях памперса на обяд гледам  #Crazy паднал.
Благодаря ви за загрижеността момичета , правих го както си трябва ама на трябвяше да ме изтормози.

# 623
Ура  Grinning Падна , много съм щаслива . Като и сменях памперса на обяд гледам  #Crazy паднал.
Благодаря ви за загрижеността момичета , правих го както си трябва ама на трябвяше да ме изтормози.
честито!!!
аз бях много развълнувана,като падна нашето пъпче.още не съм решила къде да го хвърля.само да не стане абитюрентка докато реша

# 624
Е ,как сте бе мацки ?От кога не съм влизала ами няма време .Мама 89 само да кажа ,че на 2 -рия пентаксим вдигнаха и двамата температура и бяха супер криви реване чудо направо.Даже Венелин отказа да сучи не знам дали беше от ваксината.Ladida добре си дошла.Hugsy как сте вие не съм ви срещала скоро вече се захранвате май?А с кърменето как сте?

# 625
du64e,не думай.много се притеснявам.ние утре сме на 2-ри Пентаксим.
а от първия път вдигнаха ли температура,бяха ли криви?ние нищо не разбрахме от имунизацията първия път.дано така да е и другите 2 пъти  Praynig
а ти ги кърмиш и двете бебчета ли?  #Crazy.ако е така БРАВО!

# 626
  • Бургас
Hugsy как сте вие не съм ви срещала скоро вече се захранвате май?А с кърменето как сте?
Захранваме се без схема. Квот ми кефне. Кърмата добре е Simple Smile Пак напращях. Ми айде утре да ходим при Валя да черпи кафета Simple Smile

# 627
  • у дома
Ох, момичета, направо не спирам да мисля за едно детенце в групата на Наталия. Като отивах да я взимам и това момченце стои до нас и казва - Чао, Наталия, и да слушаш мама и тати, защото аз не ги слушах и те се разделиха. Сега живея при баба и дядо и не съм ги виждал отдавна.  Cry Такава буца ми застана на гърлото, много мъчно ми стана за детенцето. Да си опичаме акълите, че после децата страдат...
Илено, ще черпя не, ами, не знам - Гоги спи, яде, пу, пу да не му е уруки

# 628
  • Бургас
Ох, момичета, направо не спирам да мисля за едно детенце в групата на Наталия. Като отивах да я взимам и това момченце стои до нас и казва - Чао, Наталия, и да слушаш мама и тати, защото аз не ги слушах и те се разделиха. Сега живея при баба и дядо и не съм ги виждал отдавна.  Cry Такава буца ми застана на гърлото, много мъчно ми стана за детенцето. Да си опичаме акълите, че после децата страдат...
Илено, ще черпя не, ами, не знам - Гоги спи, яде, пу, пу да не му е уруки
Тия са за  #2gunfire дето са му го втълпили това на детето. Миличкото Sad
Вале, аз не за тва ама като си рекла и една вода ще си поръчам  Blush

# 629
  • Бургас
Добро утро !
Да ви почерпя за 3-тата месечинка на Димана !

Виде ,честита месечинка и на Боряна !

Аз отивам да предавам курсова работа,пък ако не я харесат изпит, за който почти не съм чела... Стиснето едно палци за мен !  Mr. Green

Хубав ден !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт