Клуб Бургаски Ветренски мами-6

• 25 700
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Благодаря за пожеланията !  Hug

И за палците, след много разкарвания и разтакавния и след голямото чакане.... имам 6 !  Grinning

Мели,вярно си е друга категория бебе.  Mr. Green Как беше при зъболекаря? И при кой ходи,че аз сменям моя и се чудя към кой да се насоча...

Гогунче,като посвикнете с разходките,да се обаждаш и на мен. А за прегледите,досега не съм чакала нито веднъж. Но за предпочитане е да идеш след 11-12, че да минат визитации и т.н. Поне така са ми казвали на рецепция.

# 646
  • у дома
Честити месечинки на бебоците!
Миленски, ако бях видяла по-рано, че ще ходиш на зъболекар, щах да ти препоръчам един - пуска музика на компа, ни машинка чуваш, ни нищо. Само стържене на китари  Mr. Green
Като прочетох за свиждания и си помислих, че става въпрос за затвора   ooooh!

# 647
Виде, честита месечинка на адашчето Боряна smile3525
SuNnY SkY , честита месечинка и на вас  bouquet Браво за курсовата и отличната оценка Peace
Честити месечинки на бебоците!
Миленски, ако бях видяла по-рано, че ще ходиш на зъболекар, щах да ти препоръчам един - пуска музика на компа, ни машинка чуваш, ни нищо. Само стържене на китари  Mr. Green
Като прочетох за свиждания и си помислих, че става въпрос за затвора   ooooh!
Я сподели за този зъболекар и дали работи хубаво Rolling Eyes, че и аз трябва да посещавам Tired

# 648
Благодаря за честитките!

А какви чадърчета за количките ползвате?

# 649
Честити месечинки и от мен на бебоците, живи и здрави да са ви и много да слушкат и папкат  Hug
А за този зъболекар и на мен ми стана много интересно, я сподели  Simple Smile

# 650
  • у дома
Казва се Карауланов - до отрезвителното му е кабинета. Той е приятел на мъжа ми и от там се познаваме, ама аз като отидох първия път му казах - много ме е страх, искам упойка и музика  Mr. Green

# 651
Тююю, докато се впиша, то мръкна!
Честити месечинки на бебоците, да папкат, спинкат и слушат!  newsm67
Снеже, и ние сме много шавливи.Така вече му хвана цаката, че за секунда е обърнат newsm32
А за въпросният Карауланов, и аз бих го препоръчала, въпреки, че не съм ходила при него.Леля ми е зъботехник, и работи с него.Миналата година на ММ му се наложи спешно да отиде на зъболекар (вече нямаше възможност да отлага)и леля ми най първо ни препоръча Карауланов.Наистина работи скъпо, но много прецизно и качествено.Сега като се замисля, преди години, когато брат ми падна с колело и единият му преден зъб почти целият беше се набил във венеца, една зъболекарка за по-лесно реши да го извади нацяло.Та именно Карауланов беше магьосника, който отново му постави истинският зъб и го закрепи.Изпили го и му го облече, и сега не може да се разбере кой е коригираният зъб  Peace

# 652
  • Бургас
ДУбрУтрУ:)
добре беее, дайте номера на този магЕсник. Само кажете, дали слага изкуствени зъбаци на винтчета ( да не е мост), че как ви има два Blush които са за заместители. И да си призная - хич и не ми се иска да ми пилят здравите.
Ето времето (бай дъ уей - истинско лято се очертава за седмица напред).
ХАйде, от мен да мине, да ви сипна по кафенце, да си отворите гурлясалите очички Laughing

p.p. От кога започнахте да слагате мъниците в проходилка? Смятах Кольо да не го пуЩам у такова чудо, но непокорна душа трае ли?! Laughing Данке ин адванс  Joy

# 653
Здравейте момичета, можете ли да ми кажете дали има точно определени часове за свиждане или мога да отида по всяко време през деня. Благодаря.

Здравей, свижданията в МБАЛ "Дева Мария" са от 13 ч  до 14 часа и между от 17:30 ч. до18:30 часа. Това е графика до 1 май, а след това вечерните свиждания ще са между 18:30 ч и 19:30 часа.

Желая Ви хубав, слънчев и усмихнат ден!   love001

# 654
Добрю утро и от мен, слънчев и усмихнат ден Ви пожелавам  Heart Eyes.
Днес сме на консултация и ваксинация и малка разходка (ура).

# 655
Здравейте момичета, можете ли да ми кажете дали има точно определени часове за свиждане или мога да отида по всяко време през деня. Благодаря.

Здравей, свижданията в МБАЛ "Дева Мария" са от 13 ч  до 14 часа и между от 17:30 ч. до18:30 часа. Това е графика до 1 май, а след това вечерните свиждания ще са между 18:30 ч и 19:30 часа.

Желая Ви хубав, слънчев и усмихнат ден!   love001

Щеше да бъде чудесно ,ако някой ми го беше казал вчера това,защото отидохме на свиждане на кумата ми в 11:00ч (като доброто старо време) и не ни пуснаха,та се разхождахме до 13:00ч в парка на Банево Simple Smile

# 656
Мели аз вече я слагам в проходилка за по 10-15 минути на ден. Много е щастлива вътре,аз обаче трябва да раздигам всичко от секцията,защото мнооооого пипа ,дори вчера в чантата ми започна да бърка  Rolling Eyes

# 657
Моя Ачко вече ходи с проходилката, макар да няма 6 месеца. Вчера взех и едно бънджи - голяма радост с това подскачане. Вече с гордост мога да кажа, че имам лично време / да се обезкосмя в банята Simple Smile, да си оскубя веждите и да се кача на кростренажора/. Тъй то!

# 658
  • Бургас
Dano, Desi Hug де се изгубихте бе кукувички?!

# 659
  • у дома
Хелоу, маципис от къде бънджито, душа? Че и аз търся нещо с което да заблея Гоги  Tired
Илено, спиш ли още?

Общи условия

Активация на акаунт