Ваучер за подарък

• 21 541
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
Стига, бе. Подаръкът не трябва ли да е спомен. Майка ми има много грозни подаръци от ученици, ама си спомня с любов.. Ми дайте им плик с пари направо. 

# 31
  • с/у ОколоМръсТното
Ми дайте им плик с пари направо. 

няма лошо и в това предложение.  Peace
Важното е да е от сърце и да върши работа подаръкът.

# 32
  • София
Wilma Flintstone , би ли споделила от коя книжарница дават ваучъри за книги, струва ми се мноооого подходящ подарък, и за учители и за деца по Рождени дни, и за приятели, които обичат да четат.

# 33
  • София
аз в крайна сметка взех ваучер от Sport Depot

# 34
ЕлиГ,
Аз лично знам за "Хеликон", имам такава под ръка и ще купя от тях. Може би и други да имат тази практика, но не съм се интересувала.
Аз също смятам, че за учител е много добра идея и затова я лансирах доста агресивно Simple Smile Особено след като и 2-те наши учителки тактично го бяха намекнали. Моето дете се е впечатлило от думите им, сподели с мен, а аз обърнах внимание. На род.среща просто много ни благодариха за жеста, но аз запомних какво са казали пред децата по време на обсъжданията Simple Smile Беше изкл. елегантен начин да ни подскажат, че сувенири вече си имат достатъчно, според мен Wink Настоях за 24 май да подарим книги и не се намери смелчага да ми опонира, че книгата е тъп подарък Simple Smile

# 35
  • Пловдив
В крайна сметка взех ваучер от Бонжур, бонбони Линдт и бутилка вино, опаковани красиво и стана много стилен подарък.
И аз бих предпочела ваучер от техномаркет, но с ваучер от 50лв. не мисля, че може да се купи нещо от там. Може би за завършването на четвърти клас като съберем по-голяма сума ще стане. Важен е жестът. За книгите също е добър вариант. От другия клас са подарили ваучер за слънчеви очила. В тази финансова криза се насочваме към по практични подаръци, но винаги може да има нещо малко и допълнително за спомен.

# 36
  • София
Настоях за 24 май да подарим книги и не се намери смелчага да ми опонира, че книгата е тъп подарък Simple Smile

newsm10 така си е , но и идеята за книга е чудесна, лично ще  я реализирам за нашата г-жа по пиано, ако не за себе си , може да вземе книги за децата си и въобще страхотна идея и за по-малка сума пари, пък и в Хеликон има голям избор на всякаква литература...мерси

# 37
момичета искам да взема ваучер за парфюм, но намирам в интернет само за онлайн магазини такива ваучери. Някой знае ли магазин за парфюмерия и козметика където да предлагат ваучери.
и аз се присъединявам към питането...
                            Взимали сме ваучъри от Бюти зоните. От МОЛ-а на Стамболийски например... За сума беше, не конкретно за парфюм май, но не помня вече.

# 38
Здравейте! Търся ваучер за подарък за момиченце на 15 години. Поводът е рожден ден.Идеи!? Благодаря предварително! Rolling Eyes

# 39
  • I want it all and I want it now.
По добре и дайте пари да си купи нещо.
На 15 години е доста трудно за ваучер.

# 40
Това с ваучерите много ми допада. Пък и не съм виждала забутан или изхвърлен ваучер.
Всеки обича да пазарува. Това е добро решение за подарък.

Общи условия

Активация на акаунт