Отговори
Здравейте, мили мами!

Обръщам се към Вас с молбата да дарим за сирачета.

Домът се намира в село Лесичово, област Пазарджик, а децата в него са на възраст от 3 до 7 годинки.
Избрах именно този дом, защото преди години сме правили с майка ми благотворителни акции за него. За съжаление майка ми е вече няколко месеца на легло и няма възможност да помогне, но аз мога и желая да продължа делото. Другата причина да избера този дом е защото знам, че в него дечицата нямат добри условия за живот. Спомням си, че преди години имаха нужда и бяхме купили хранителни продукти в големи количества. Някои деца нямаха долно бельо, а други никога не бяха виждали портокали и не знаеха, че трябва да се обелят. Сега не знам какво е положението, но по думите на леличката, с която разговарях, май няма голямо подобрение.

Призовавам всички мами, които имат възможност и желание, да помогнат с каквото могат. Ще бъда много благодарна не само аз, но и дечицата.

Имат нужда от:

- дрешки  за момиченца и момченца от 3 до 7 годинки.

- обувки, сандали, пантофи, джапанки и други, каквито желаете да дарите пак за тази възрастова група.

- играчки - занимателни, обучителни, музикални, плюшени и всякакви други, които прецените.

- декорации за стая и всякаки други предмети, които да се включат в обзавеждането и да придадат на дома по-весел, цветен и жизнерадостен вид.

- ученически пособия като букварчета, тетрадки, занимателни и обучителни книги, моливи, пастели, ножици и др. Детски раници. Книжки за оцветяване, книжки с приказки и т.н.

- аз ще даря стария си компютърен монитор, а вече осигурих и компютър, мишка и тон колони. Остава да се намерят клавиатура, дискове с филмчета, музика, игри и др.

- всякаки други вещи, които прецените, че ще са от полза.

Можете да изпращате всичко, каквото прецените, на адреса ми:

град Пазарджик 4400
бул."Георги Бенковски" 135, ет.7, ап.13
за Мария Венкова Груева

Мога да дам и телефона си на лични.

Ако желаете да помогнете, но нямате възможност, тогава моля, помолете ваши близки, които биха се включили. Всяка дрешка е от значение, защото ще бъде носена от някое детенце, което е в нужда. Не е необходимо да са в перфектно състояние, а просто да могат да бъдат употребявани още време.
Най-вероятно утре ще отида лично до дома, за да говоря с директорката и останалия персонал, за да видя още от какво имат нужда и ако може, да се помогне.
За сега само съм говорила по телефона и доколкото разбрах, имат нужда от доста неща.
Ще снимам и ще пусна и снимков материал.

Ще събирам нещата до 1 юни - Деня на детето и вероятно тогава или  в някой от дните преди това, ще отида аз, а и всички, които искат да дойдат с мен, да дадем всичко.

Координатите на дома са:

с. Лесичово
област/община Пазарджик
тел.: 03517 22 33

Моля Ви, да бъдете с мен и да помогнете кой с каквото може.

Благодаря Ви!
Поздрави и усмивки,
Мария Груева.

# 1
Здравейте, мили мами!

Обръщам се към Вас с молбата да дарим за сирачета.
Можете да изпращате всичко, каквото прецените, на адреса ми:

град Пазарджик 4400
бул."Георги Бенковски" 135, ет.7, ап.13
за Мария Венкова Груева

Мога да дам и телефона си на лични.

Ако желаете да помогнете, но нямате възможност, тогава моля, помолете ваши близки, които биха се включили. Всяка дрешка е от значение, защото ще бъде носена от някое детенце, което е в нужда. Не е необходимо да са в перфектно състояние, а просто да могат да бъдат употребявани още време.
Най-вероятно утре ще отида лично до дома, за да говоря с директорката и останалия персонал, за да видя още от какво имат нужда и ако може, да се помогне.
За сега само съм говорила по телефона и доколкото разбрах, имат нужда от доста неща.
Ще снимам и ще пусна и снимков материал.

Ще събирам нещата до 1 юни - Деня на детето и вероятно тогава или  в някой от дните преди това, ще отида аз, а и всички, които искат да дойдат с мен, да дадем всичко.

Координатите на дома са:

с. Лесичово
област/община Пазарджик
тел.: 03517 22 33

Моля Ви, да бъдете с мен и да помогнете кой с каквото може.

Благодаря Ви!
Поздрави и усмивки,
Мария Груева.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=432756.0
това са момичетата от Пазарджик занимаващи се с домовете в района

# 2
Благодаря!
А ще може ли тази тема да остане тук, за да могат да я видят повече хора и които искат, да помогнат?

Благодаря предварително!

# 3
Благодаря!
А ще може ли тази тема да остане тук, за да могат да я видят повече хора и които искат, да помогнат?

Благодаря предварително!

каква е точно целта на тази тема newsm78, ДБМ Пазарджик работи от няколко години с домовете там

# 4
Ок, вече писах и там.

Общи условия

Активация на акаунт