Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 6

• 39 911
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
emely ,  dajoan    bouquet мерси

# 121
Гледайки кадрите от следващата серия защо ми се струва,че Саваш ще признае за "снаха си"Чичек  newsm78,

# 122
pavlinio права си Саваш искаше да изпусне малко парата, но като виждаме няма да е скоро. Стана ми жал за Ясеми на вечерята у тях, като му каза че са като семейство и той замълча. Затова  да стиска Саваш.

# 123
Мама вече се е специализирала в играта на навехнатия крак.Помните ли Фирдевс?Кризата ги удари и тях.Как ли ще се измъкне Бора сега?Синковеца се оплака на мама.Болен бил ,изморил се. Mr. GreenСаваш май само с него се справя засега.А Ясето плаче в следващата серия...

# 124
И Саваш пак с розите! Чичек гледаше притеснено.

# 125
Ясето плаче , защото след исрела Саваш пак няма да може да отиде у тях. Видямисе че е пак с букет пред вратата. Но  и Чичек плачеше дали све пак ще говори снея newsm78 newsm78 newsm78

# 126
И на мен ми намирисва,че Саваш няма да отиде на вечерята поради семейни причини.

# 127
Може загубеното му братче да си е играло с пистолет и той да е гръмнал.

# 128
  • планетата Земя и по точно до морето
Мама вече се е специализирала в играта на навехнатия крак.Помните ли Фирдевс?Кризата ги удари и тях.Как ли ще се измъкне Бора сега?Синковеца се оплака на мама.Болен бил ,изморил се. Mr. GreenСаваш май само с него се справя засега.А Ясето плаче в следващата серия...
И аз това си помислих, че Лейла ще се справи с крака, защото не и е за първи път !  Mr. Green Heart Eyes hahaha

# 129
  • до най слънчевия бряг
павлинао Joy Joy Joyако е решил да ги трепе задето го накараха да работи тежка работа ли hahaha

# 130
smile3521 smile3521 smile3521
 Нали беше болно горкото.

# 131
smile3521 smile3521 smile3521
 Нали беше болно горкото.

Да си вади онова нещо не е болен. Много ми е отвратително това келешче. #Cussing out

# 132
И на мен ми намирисва,че Саваш няма да отиде на вечерята поради семейни причини.

ми то с такова семейство причини да искаш  Mr. Green

павлинао Joy Joy Joyако е решил да ги трепе задето го накараха да работи тежка работа ли hahaha

Joy Joy Joy

# 133
Или е братчето или мама Корлеоне блъфира

# 134
Мили дами, smile3524

Общи условия

Активация на акаунт