Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 6

• 39 907
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Незнам с точност кога започва новия сериал с Нургюл.Ще го дават по БТВ.Скоро.Този месец ще е.Ще дебнем за реклами.

# 106
  • Гърция
Момичета няма анонс, но докато текат финалните надписи в малък прозорец има кадри от следващия епизод.

# 107
При мен А тв не се отваря.......

# 108
BZ,СЪКРОВИЩЕ ако позволиш да кажа за змията
говореше за Гьокхан,когото Саваш изгони,та той отишъл при АМ и ги е изппял и сега АМ шантажира Пала,нали Саваш не знае,че вуйчо му е причината да не получи кредит

Този, който каза ,че са липсвали документи и затова не са получили кредит, той е змията нали?
Жената на Пала също говореше за досиета?може да не съм разбрала. Сега ред по ред и всички части... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Може да не са 10 ,но сега са 8 нови отговора smile3514
Пала сподели с жена си и тя се ядоса,че е предала племенника си и каза веднага да отиде и да му признае
тази Фидан е супер,много хубава роля играе Peace

Аз също я харесвам. Много напредничава жена, но да не забравяме, че Пала

и е мъж и я подкрепя. Не е като бащата на Чичек .
newsm10 newsm10 newsm10

# 109
Pavlinaio,права си за Фидан, Peace влезе ми в очите и когато Мустафа посегна на момичето,тя така завъртя нещата ,че единствения изход за детето беше да учи,но тя стоеше зад всичко
Браво на нея,но и Пала виждаме,че не е мъжа,който ни представиха първите серии Hug

# 110
БЗ, ти си истинско съкровище. Благодаря ти, че си толкова отзивчива и ни осигуряваш най-важната информация, когато изгаряме от нетърпение да разберем какво става с нашите герои.

Koй каза, че ще започнат да се разплитат възлите. Нови проблеми възникват и то от там, където не ги очакваш. Мехмед няма да се задоволи с епизодична роля и ще иска да извлече максимална полза от ситуацията. Май ще е по-голям гадняр, от колкото предполагахме в началото. Какво ли е замислил с това намерение да работи във фирмата на Саваш? Надя не го знае кой е и наивно ще го назначи.
И това струпване на ванци в Истамбул никак не е на добро.

# 111
а кога Ясемин каза думите от трейлъра "Мехмет ми изневери, защото не легнах с него, Саваш прави същото"  Crazy
ще не съм изгледала целия, може да съм изтървала  Crazy

# 112
а кога Ясемин каза думите от трейлъра "Мехмет ми изневери, защото не легнах с него, Саваш прави същото"  Crazy
ще не съм изгледала целия, може да съм изтървала  Crazy
Ясето казва:Каква е разликата м/у Саваш и Мехмет.И двамата имат еднакви цели.Значи нямало любов.

# 113
Фурии,за мен беше инстинско удоволствие!Да си призная едвам смогвах след вас. newsm51
Моите разсъждения никак не са по-различни от вашите,но си мисля,че на Ясмин скоро ще и светне лампичката от прекалената загриженост към "снахата"Чичек.

# 114
а кога Ясемин каза думите от трейлъра "Мехмет ми изневери, защото не легнах с него, Саваш прави същото"  Crazy
ще не съм изгледала целия, може да съм изтървала  Crazy
Когато беше в Бодрум при майка си отвън на масата.

Наистина се надявам Фидан като дойде в Истамбул да подкрепи с нейния трезв разум Всички.

# 115
  • до най слънчевия бряг
Емили и при нас не се отваря  ,нали го спряха от онлайн излъчване,

# 116
Саваш забърка такава каша, Шахнур също помогна, че не виждам как ще се измъкне. Като му гледам нещастната физиономия  newsm45,направо ми се къса сърцето. Той, горкия, не може да се отпусне, дори когато разговаря с приятеля си Джем е на нокти. Затова искаше да отидат двамата с Ясемин някъде сами ,но майката ,точно тогава трябваше да падне.
Направо не ми се мисли какво ще се случи, като гледам как се сгъстяват облаците над главата му.
За капак и оня smile3516 ще работи в неговата фирма.

# 117
bayraktarova Специални благодарности. smile3525 smile3525 smile3525

# 118
Емили и при нас не се отваря  ,нали го спряха от онлайн излъчване,
Да SickПише,че може да се гледа само от Турция.

# 119
bayraktarova Специални благодарности. smile3525 smile3525 smile3525

И от мен!

Общи условия

Активация на акаунт