Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 6

• 39 862
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • планетата Земя и по точно до морето
ОЧАКВАЙТЕ  СКОРО ПО  ТВ НУРГЮЛ ЙЕШИЛЧАЙ В ДРУГА СВЕТЛИНА

emely можеш ли да кажеш къде и кога ще го дават !  Hug Hug Hug

# 91
  • до най слънчевия бряг
БЗ благодаря за вниманието което отделяш за нас   love001

# 92
Лека нощ на всички и приятни сънища Stop

# 93
  • Гърция
Лека БЗ  Hug Всичко си е идеално на превода не се притеснявай Peace

# 94
BZ,СЪКРОВИЩЕ ако позволиш да кажа за змията
говореше за Гьокхан,когото Саваш изгони,та той отишъл при АМ и ги е изппял и сега АМ шантажира Пала,нали Саваш не знае,че вуйчо му е причината да не получи кредит

Този, който каза ,че са липсвали документи и затова не са получили кредит, той е змията нали?
Жената на Пала също говореше за досиета?може да не съм разбрала. Сега ред по ред и всички части... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Може да не са 10 ,но сега са 8 нови отговора smile3514

# 95
Очакваше се за Гьокхан че ще се опита да се възползва от ситуацията след като Пала го натири...

БЗ мила не се притеснявай  Hug Те интелигентните не четат тази тема.... Mr. Green

# 96
Какво стана сега...Всички в Стамбула отиват Mr. Green

Ван ще се обезлюди  Mr. Green
то затова Стамбул н'ам колко млн  Crazy

# 97
говореше за Гьокхан,когото Саваш изгони,та той отишъл при АМ и ги е изппял и сега АМ шантажира Пала,нали Саваш не знае,че вуйчо му е причината да не получи кредит

Този, който каза ,че са липсвали документи и затова не са получили кредит, той е змията нали?
Жената на Пала също говореше за досиета?може да не съм разбрала. Сега ред по ред и всички части... Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Пала сподели с жена си и тя се ядоса,че е предала племенника си и каза веднага да отиде и да му признае
тази Фидан е супер,много хубава роля играе Peace

# 98
Какво стана сега...Всички в Стамбула отиват Mr. Green

Сега се сещам за интервюто с Томрис, тя нали сподели ,че първо снимали кадрите във ВАН, и вече снимат само в Истанбул Hug
цитирам по памет newsm78

То, само сем. на Пала остава там(все още hahaha)

# 99
И аз искам в Стамбул!

# 100
Фидан и аз я харесвам, нали тя беше убедила майката на Чичек да я прати на училище, че и в университет.
Та към Станбул са се запътили + и -   АМ и фамилия ще пречат, Фидан ще помага  Crazy

# 101
Всички пътища до Стамбула водят! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 102
  • Варна
      Защо ли  този балкон ми напоня  нещо ?  newsm78

Пак с главен герой   BZ   newsm51    и  с  друг филм  на  същия  екип ?  newsm10

Но  и  разпознавам много  хора  от  балкона !  Hug Hug Hug

Колкото и да  се стараем - не можем да предугадим  развитието на сюжета !  smile3503

Това е   ДЕЖА ВЮ !  

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора.

И това е ДЕЖА ВЮ !   newsm09 newsm62

# 103
И на мен жената на Пала ми е много симпатична.

# 104

Пала сподели с жена си и тя се ядоса,че е предала племенника си и каза веднага да отиде и да му признае
тази Фидан е супер,много хубава роля играе Peace

Аз също я харесвам. Много напредничава жена, но да не забравяме, че Пала

и е мъж и я подкрепя. Не е като бащата на Чичек .

Общи условия

Активация на акаунт