Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 6

• 40 943
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Разлика м/у Чичек и Ясемин поне за сега е, че Ясемин не се възползва от положението -честа, детето. А Чечек направи първите стъпки- това, е което не харесвам- шантажа- без да има сериозни причини Саваш запази честа и, и обещанието си.

# 287

#Crazy #Crazy #Crazy  да не си му насреща

# 288
Някак си не мога да се уплаша от Саваш. Изглежда много нежен и дори когато е ядосан не
изглежда страшен. Преди когато удари лекето ,брат си, пак не ми изглеждаше страшен.

# 289
Като физиономии го докарва, ама да вземе малко да си оправи стойката - един такъв прегърбен, отпуснат....неминуемо правя сравнение с един друг шеф на холдинг  Joy Joy Joyопънат като струна, и мноооого страшен като се ядоса! Heart Eyes

# 290
Да ,наистина. Саваш ми идва да го щипна по бузката и да го погаля по главата spoko

# 291
# 292
# 293
# 294
Привет,момичета! Hug Hug Hug
Нерде сте? Темичката и на втора страница! ooooh!Ади ставайте! hahaha hahaha hahaha
На всички папарачки- много готини снимчици сте постнали .Браво ! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Абе,хубавото си е хубаво !!! Joy Joy Joy Joy

# 295
# 296
  • Варна
       HALLO !  НЯКОЙ  ИСКА ЛИ  КАФЕ ?       smile3503

# 297
  • Варна

ЖАЛКО   Weary   НИКОЙ НЕ ИСКА КАФЕ !  smile3518

А ЧАЙ СЪС САВАШ ?     smile3503

# 298

ЖАЛКО   Weary   НИКОЙ НЕ ИСКА КАФЕ !  smile3518

А ЧАЙ СЪС САВАШ ?     smile3503

няма да откажа Simple Smile

# 299
И аз се нареждам за чая. Обичам чай, но с такава компания съм готова да пия каквото ми сипят. Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт