Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 6

• 39 820
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
В треилъра Мустафа целуна ръка на АМ може ли и той да забие  нож в гърба на Саваш? #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 661
  • Гърция
В треилъра Мустафа целуна ръка на АМ може ли и той да забие  нож в гърба на Саваш? #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Нищо чудно. Мустафа си е леке в кръвта. #Cussing out #2gunfire Може да иска АМ да го вземе под крилото си и да го научи на бизнес ooooh!

# 662
Eдно предложение от мен.
Аз също превеждах един сериал ,но по различни причини вече не.
Предлагам ви да правите превод е ефир. Някой превежда ,а друг пише . Ние правихме така и всичко беше точно и ясно.
Намеше нужда вече да се прави дословен превод,който изисква време и нерви. Ако някой иска да се преведе  даден диалог ,ще му бъде постнато най-важните изречения. Това е. Всички ще знаят какво се е случило. Пробвайте .Много е добре така.
Ние правим утре вечер превод в ефир по този начин и е много сполучливо.Всички са доволни и няма сърдити.
Превеждаме само резюме,фрагмент с диалози .Другото е преразказ.

# 663
  • Гърция
Planet Саваш явно разчиташе на това, че имат уговорка, която той като мъж спазва. Според мен той просто не искаше да я унижи, като и каже директно. Не скри Ясимин на партито и други намеци и правиви, но Чичек  lovekiss

Съгласна съм, че Саваш не искаше да й каже директно за да не я нарани. Очакваше сама да се осъзнае и да спре с надеждите си.

# 664
  • планетата Земя и по точно до морето
emely мерси много за разясненията !  newsm51
Забелязахте ли в трейлъра как Мустафа целуваше ръка на Ахмет Моран. Сигурна съм, че ще предаде по някакъв начин фамилията си ! smile3515

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора. Брей май на никой не му се спи Hug

# 665
Мустафа иска да е шеф не му харесва да носи кашони. Явно АМ ще му осигури бързо покачване в иерархията. running

# 666
  • Варна
      Дааааа, Пенда. До тук с добрите намерения! Нещата толкова се влошиха, че вече няма накъде! Или има ?  newsm78

# 667
  • Гърция
Мустафа иска да е шеф не му харесва да носи кашони. Явно АМ ще му осигури бързо покачване в иерархията. running

Като иска да е шеф да бяха дали той да поеме фирмата, отговорността за фамилията и булката hahaha

# 668
     Нещата толкова се влошиха, че вече няма накъде! Или има ?  newsm78

има, има - казал оптимистът  Mr. Green

а Мустафата хем тъп, хем подъл, хем страхлив  #Cussing out мнооого лоша комбинация  Sick

# 669
  • Варна

ОФФФФФФ, ОФ на последните кадри от епизода Саваш изглежда направо съсипан!
       Ама  и какъв да е ? От всички страни само шамари получава, горкия !
       Пенда  Никак не ми се иска да съм оптимист в този смисъл. Вече  много ми загорча.
       Искам вече да видя светлинка в тунела!

# 670
  • планетата Земя и по точно до морето
а Мустафата хем тъп, хем подъл, хем страхлив  #Cussing out мнооого лоша комбинация  Sick
и алчен !  Sick Изнудваше за пари момче от училището си с нож в ръка ! Всички предпоставки да стане ортак с  Ахмет Моран за "радост" на Шахнур ага !

# 671
  • до най слънчевия бряг
Отдавна си го мислех ,че Мустафа ще изиграе ролята на Юда ,голямо леке е .
Така се затягат нещата около нашия човек ,че изход се не вижда , -Назан ще влече от семейното богатство заради тоя козел Бора ,
Ясмин остана без работа ,сега и рекламата му се размина ,па и работа трябва да и търси,
 домашни предатели ,бол-майка ,вуйчо , жена ,братче .
Тъста и тъщата ще му стават съседи .
Няма кредит -няма салами .Хептен я окъса човечеца
Тия сценаристи направо му взеха здравето  Sad
То можеше пак да си легне на диванчето и да нагъва оризец ,ама сега пък Ясемин ще трябва да сдава къщата сигурно ,,нали беше на агенцията ,та и от това удоволствие май ще го лишат

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 01:35 от siren62

# 672
интересно, Назан с какви пари разполага, до какво има достъп  Thinking

# 673
  • Варна
      До сега поне аблата  не му създаваше проблеми. Ама може сега тя да го довърши ?! newsm78
      И  ме е яд, че дона Корлеоне ще има право да каже:
      - Аз като ви казвах ! Ама вече никой  не   ме  слуша !  Naughty
      А Бора - като артист от Большой театър - Назан му предлага пари, а той - Аслъ, Сакън!
      Уж се  прави на мъж! Не можел той да приеме - Никога! Ади бе!  #Cussing out #2gunfire
      Какъв лицемер! Нали казваше, че не е изпаднал толкова, че да опре до Назан ?  #2gunfire
      Необразована била, с дете била ! А сега - севгилим ! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
      Ще се хване той за нея, като удавник за сламка! Ама пак на главата на Саваш !

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 02:06 от Planet

# 674

Общи условия

Активация на акаунт