Серенити бей-Царево

• 80 967
  • 741
  •   1
Отговори
Много ми хареса този хотел,и цените са приемливи за мен

http://niktravel.com/content/view/2264/380/

Но не намирам отзиви за него от хора,почивали там,иска ми се повече информация.Все пак на снимки е едно,а на живо...кой знае.Моля,ако някой е почивал там,да сподели дали е останал доволен,какви са минусите...

Нещата,които ме интересуват по-конкретно са:
-достатъчно ли е голямо студиото,за да сме тримата с детето(ще си носим преносимо легло за малката)
-детската анимация на какъв език е,дали ще е забавна за толкова малко дете?(2,5г)
-Храната разнообразна ли е?
-има ли къде да се паркира и платен ли е паркинга?
-водата в басейна(детския)топла ли е?

В общи линии това е.

# 1
Добре изглежда, впечатли ме и мен, ще следя темата Wink

# 2
И на мен ми харесва  Peace
Тук има коментари за хотела.

# 3
Благодаря за линка,звучат обнадеждаващо отзивите. Peace

# 4
  • Варна
Ние сме ходили 3 години подред в слабия сезон в началото на септември. На нас много ни харесва, на децата особено много. Хотелът е точно за семейства. Били сме винаги в апартамент, който е напълно достатъчен за семейство с две деца. Уютно е, чистичко. Температурата на водата в басейна зависи от температурата на въздуха, не се отоплява. През септември обикновено вали и басейнът не беше особено топъл, но това не пречеше на нашите деца да не излязат от там  Mr. Green. Хотелът е буквално на пясъка, можеш да си лежиш край басейна или край морето, има и детска площадка на пясъка. В ресторанта храната е разнообразна и вкусна. Анимацията е страхотна и макар, че е не е на български, нашите деца бяха залепени за сцената и дори участваха в някои игри. Има главно скандинавски семейства, много деца. Единственият проблем е, че наоколо няма нищо, само мръсотия и строежи. Може вече да се  е подобрило положението. Ние първия път като бяхме в хотела, използвахме случая да обикаляме околните морски градчета и вечеряхме в разни кръчми, но после установихме, че ако оставаме в хотела и вечеряме в ресторанта е много по-вкусно и забавно (особено за децата) и в никакъв случай по-скъпо. Силно казано паркинг, спира се отпред на един черен път пред хотела (може да има промяна), не се плаща. Определено, ако имаме няколко свободни дни лятото, бихме отскочили отново дотам. Препоръчвам хотела  newsm10

# 5
И аз четох много положителни отзиви за хотела
и даже вече резервирахме там.
Лични впечатления мога да споделя август,
след като се върнем.  Peace

# 6
Тази година и ние сме решили да бъдем в този хотел  Peace  Моля дайте още отзиви за него  Hug изглежда доста нов дано е на ниво за 4 тирите си звезди  Peace

И аз четох много положителни отзиви за хотела
и даже вече резервирахме там.
Лични впечатления мога да споделя август,
след като се върнем.  Peace
вие за колко дена резервирахте и за каква сума ?

# 7
  • Банкя
Заинтересувах се и аз от хотела. Sunglasses

Имам въпрос към тези, който вече са го посещавали - плажът, който се вижда пред хотела, само за гости на хотела ли е, има ли шезлонги и чадъри и заплащат ли се допълнително? Thinking

Предварително благодаря! Grinning

# 8
Бяхме миналата година там.  Плажът не е към хотела.  Шезлонги и чадъри се заплащат допълнително.  Ние ходихме само следобед /след 15 часа/  на плаж децата да се къпят и играят на пясъка и не сме плащали нищо.  Преди това стояхме на басейна.  Бара е точно до детският басейн и ни беше по лесно, че от там наблюдавахме децата.  А и през цялото време има някакви игри и децата много се радваха. 

# 9
Имам много добри отзиви от познати по4ивали там, и ве4е направих резервация за 7 дни от 14.август,като се върна живот и здраве ще пиша. Миналата година бях в друг хотел от веригата на ТУЙ (БелаВиста Синеморец) и бях страшно доволна. Анимацията беше супер, храната също и макар малко да се говореше на български беше много забавно. Малката остана много впе4атлена от детската дискотека и заниманията които предлагаха.
Желая на ви4ки прекрасно лято  Hug

# 10
Ние сме там от 7 август 2 семейства  . Дано се оправдаят хубавите коментари които изчетох. Само се притеснявам че едни познати се върнаха от Царево /друг хотел/ и казаха че в морето има  някакви щипалки - досега където сме почивали не имало и се чудя дали зависи от мястото или от някякви течения newsm78 #Crazy

# 11
Ние сме там от 7 август 2 семейства  . Дано се оправдаят хубавите коментари които изчетох. Само се притеснявам че едни познати се върнаха от Царево /друг хотел/ и казаха че в морето има  някакви щипалки - досега където сме почивали не имало и се чудя дали зависи от мястото или от някякви течения newsm78 #Crazy
като се върнете да пишеш отзиви ще чакам  Peace

# 12
  • Банкя
...Само се притеснявам че едни познати се върнаха от Царево /друг хотел/ и казаха че в морето има  някакви щипалки - досега където сме почивали не имало и се чудя дали зависи от мястото или от някякви течения newsm78 #Crazy

Такива имаше и в Созопол преди 2 седмици - нещо като водни гъсенички, но щипеха.
Доста е неприятно. Rolling Eyes

# 13
Ще следя темата с интерес и Серенити Бей и Белла Виста на Синеморец са ми хванали окото.

# 14
Ще имам пресни отзиви Laughing другата седмица - наши познати заминават на 19-07.

Общи условия

Активация на акаунт