Серенити бей-Царево

• 80 967
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Ние се върнахме преди 1 седмица от там и впечатленията ни като цяло са положителни. Мястото и хотела са идеални за почивка с деца. Стаите са тихи и се почистват редовно,ол инклузива беше на високо ниво, храната беше вкусно приготвена, плажа е до самия хотел и плажната ивица е достатъчно широка, че да не ти се налага да лягаш в краката на някой друг, а анимацията беше на страхотно ниво. Много се стараеха момчетата и момичетата да забавляват всички и особено децата. Имаше детски клуб където всяко дете можеше да стои колкото му се хареса, а всяка вечер имаше и детска дискотека с участието на двама аниматори, които не само танцуваха с децата, но и ги забавляваха с различни игри и стъпки. Персонала беше винаги любезен и ни обслужваха с усмивка. Е, то винаги може да се каже и нещо в минус, но плюсовете определено бяхо повече. Като заговорих за минусите - паркинга /ако изобщо може да се нарече така/е абсолютно недостатъчен за такъв голям хотел.
За масите в ресторанта, които бяха разположени на вън наистина трябва да се помисли как да се подредят така, че да не се налага да се храниш с още 4-5 непознати до теб и то само където не ги е напекло слънцето. И въпреки  това догодина пак бихме отишли там ако са изгодни цените.  На тези, които им предстои ПРИЯТНА ПОЧИВКА  grinning039 smile3509

# 46
  • София
Няма нет в стаите.

# 47
  • Плевен/София
   И ние се върнахме вчера. Като цяло потвърждавам положителните мнения, беше много хубава почивка. От аниматорите съм възхитена, с такъв хъс играят тези момичета и момчета! И храната, и обслужването - постараха се да предложат най-доброто. Иначе наистина се напълни много хотелът, последната седмица дойдоха повече българи, в началото на нашата почивка имаше почти само скандинавци.
  Нещото, което ме дразнеше и мен, са седящите навън по масите пред сцената с часове. Разбира се, че можеш да вечеряш и вътре в ресторанта, но някак гледката на играещи карти и пиещи бира хора на фона на щуращи се с чинии в ръце семейства с деца не ми харесва...
  Съжалявам за отменените резервации, може би агенцията е объркала нещата. Нашата последна нощувка беше на 17, но аз много исках да гледам и ирландските танци, питахме на рецепция за още един ден и успяхме да останем, при това в същия апартамент. Живот и здраве, догодина сигурно пак ще отидем там. Като правя сравнение с "Албена", почти всичко клони в полза на "Серенити", освен развлеченията извън хотела.
  На всички, които тепърва ще пътуват - хубаво време и приятна почивка!

# 48
От кухненския кът използвах да си правя нес кафе в следобедните часове, когато детето спеше и не можех да сляза долу. И това е. Но в асаньсорите има табла, на които пише колко струва закуска, обяд и т.н., така че предполагам някои не са на ол инклуив  Thinking

# 49

Резервирала съм и съм платила за почивка през август на Серените бей още през май,
и преди 2 дни ми отмениха резервацията.   #Crazy
В хотела имали проблем с резервационната система и се налагало да отменят много от резервациите.
Налагало се да ни "преместят" другаде.  #Crazy

Същото се получи и при нас, така че проблемът отпределено е в хотела. Бяхме резервирали края на април, през друга агенция. Както и да е, ние се съгласихме да преместим датите от 16 на 18,08 и все пак успяхме да се класираме Laughing
Иначе и аз съм доволна от хотела. Доста се притеснявах да не е прекалено шумно и претъпкано, понеже бяхме с бебе на 10 мес., но въпреки, че беше пълен, не се усещаше голяма навалица, което за мен означава, че персонала си е свършил добре работата. Стаите наистина бяха много добре звукоизолирани и тихи. Плажа също не ми се стори никак претъпкан, напротив, зад платената зона имаше доста  голямо празно пространство. Басейна е хубав, не сме оставали без шезлонги, въпреки че не сме от ранобудните. Храната беше добра (отлична не мога да кажа), не е имало липси, зареждаше се достатъчно често, безалкохолните бяха на Кока Кола, бирата мисля Кменица, алкохол на Савой Клуб. Персонала наистина беше много любезен и отзивчив!
Минусите за мен са : малкия паркинг, липсата на интернет по стаите, телевизията беше настроена само на немски и руски канали, храната можеше де е мааалко по-качествена.

# 50
Тази година съм се насочила към този хотел  Peace от миналата година му се каня  Peace

# 51
Ние може би ще повторим тази година. Единствено ме притеснява, че басейнът не  е особено голям.

# 52
Ние може би ще повторим тази година. Единствено ме притеснява, че басейнът не  е особено голям.

A каква е температурата на водата? Ние бяхме в съседния Саут Бийч и беше доста студен басейна.

# 53
добре беше, нито студена, нито топла. и се почистваше много добре басейна.

# 54
сега има отстъпки, но спрямо Албена е много по-скъпо- почти двойно. Знаете ли някой сайт, от който  правят резервации немците? дали няма да е по-изгодно

# 55
Абе момичета днес исках да запазя в хотела студио ,ама ми отговориха ,че вече е пълно за цялото лято  Shocked и ни предложиха апартамент .Имали някой от вас успял да си запази студио и през коя агенция?

# 56
Абе момичета днес исках да запазя в хотела студио ,ама ми отговориха ,че вече е пълно за цялото лято  Shocked и ни предложиха апартамент .Имали някой от вас успял да си запази студио и през коя агенция?
И при мен се получи същото Sad

# 57
имайте предвид, че хотелът почти изцяло е продаден предварително на чужденци. аз останах с впечатлението, че запълват с българи само, ако има нещо останало свободно. така че е напълно възможно въобще студиата да не са предлагани.

# 58
Ние запазихме отдавна, в апартамент ще сме. Дано ни хареса. Препоръчаха ни го от агенция, хотелите на ТУИ били на ниво.
Някой по- горе беше писал, че му излизало двойно от Албена, на нас пък ни излиза по- евтино, как така? Може би защото аз не ща да чуя за горските хотели и гледах все първа линия, не знам, но за нас е по- изгодно. А и апартамента си е апартамент, не 12- те квадрата стая в Албена.

Ние сме 4 семейства, за едното запазихме студио. Резервирахме през визит.

# 59
Много съм доволна на 09.06. отиваме в Серенити бей за 5 нощувки в едноспален апартамент ще бъдем и цената е 570 лв. Дано и да оцелим време. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт