Серенити бей-Царево

• 80 967
  • 741
  •   1
Отговори
# 30

С nancy_77 и maiche ще сме горе долу по едно и също време  Mr. Green

# 31
ние се върнахме от там миналата седмица. абсолютно доволна съм. за тези пари качеството е отлично. ние се възползвахме от офертата им 9 нощувки за 750 лв. на човек. само да кажа, че го сравнявам с мирамар, където почиваме други години и плащаме доста повече.
започвам с храната- няма особено много като брой ястия, но са сготвени вкусно. винаги има супа, поне 3-4 вида готвени и 2-3 вида месо или рибата на скара или пара. салати има пресни всякакви. десертите като навсякъде са едни и същи пасти. плодовете също не са обобено хубави, но все пак стават.
следобедната закуска на бара обаче е доста оскъдна- обикновено само сладки и кекс. 
басейните са хубави и чисти. естествено още от ранна утрин са с резервирани хавлии, но аз не съм се и борила за тях, защото ние си лежим на плажа и от време на време ходим до басейните.
соковете от машина също стават, безалкохолните са ок. алкохолът е в бутилки и сам си сипваш, което поне значи, че няма разреждане предварително.
персоналът е супер. навсякъде са любезни и усмихнати. анимацията е също добра, дори много като я сравнявам с мирамарската. много се стараят, правят хубави представления вечер.
плажът е хубав и голям, но морето първия ден беше направо отвратително- мръсно, с плуващи всякакви пластмаси, боклуци....направо дори краката не си потопих. после се изчисти на другия ден, но щипалки имаше през цялото време. не много приятно усещане  Rolling Eyes
като цяло мога да кажа, че пак бих повторила там, но само на такава промоционална цена. иначе за стандартните 110лв на човек на нощ има доста повече да се желае.
ако искате да питате нещо, давайте  Hug

# 32
  • Русе
Юка, благодаря за информацията! Hug
И аз три пъти съм била на Мирамар и исках разнообразие. Надявам се да не се разочаровам.
А толкова много път ни чака от Русе до Царево. Whistling
Би ли споделила тази оферта кой ти я предложи?
Агенция ли или от хотела?

# 33
офертата ми я предложи управителят на хотела, когато звъннах да питам имат ли свободни апартаменти за 7 нощувки. и той много любезно ми предложи да използвам офертата им за 9 нощувки и то на по-ниска обща сума, отколкото за 7. аз звънях на мобилния от сайта на хотела.
а в сравнение с мирамар е хиляди пъти по-спокойно  Peace на мен лудницата на мирамар ми идваше вече в повече.

# 34
Да се оплача  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Резервирала съм и съм платила за почивка през август на Серените бей още през май,
и преди 2 дни ми отмениха резервацията.   #Crazy
В хотела имали проблем с резервационната система и се налагало да отменят много от резервациите.
Налагало се да ни "преместят" другаде.  #Crazy
Като че ли не плащам аз, та те ще ми кажат къде ще почивам !!!!  #Cussing out

Бях резервирала през Съни турс и ми се обадиха от агенцията да ме информират.
От Съни турс правят всичко възможно да ни намерят другаде места.
Предложиха ни доста добри варианти в други курорти...
Седмица преди да заминем пак съм на изходна позиция .... в търсене на подходящ хотел   smile3514

# 35
  • Beyond the Frontiers
Съжалявам, че така се е получило с вас. Вината не е в хотела - имам клиенти там точно август и току що проверих - всичко е ок. Сънито са объркали нещата.

# 36
Незнам кой е объркал нещата .......... обаче аз съм много ядосана !

Вината не е в хотела - имам клиенти там точно август и току що проверих - всичко е ок. Сънито са объркали нещата.

То не става въпрос за целия август, а за точно определен период.
Първото предложение на хотела беше да си преместим датата за почивка от 15 на 22, което мен не ме устройва !
Второто им предложение да ни "преместят" в някакъв хотел в Приморско  #Crazy /аз не смятам, че там ни е мястото, все пак търся спокойствие за семейна почивка/

# 37
  • Русе
dimi, съжалявам много! Confused
И аз като теб съм си резервирала от май месец.
На 26.07 съни турс ми изпратиха по имейл ваучера за Серенити.
Пожелавам ти приятна почивка на Поморие! Hug
Ще чакам отзиви за хотела. Бях си го набелязала да отидем там през юли, но резервирах за Азалия, защото за двете деца е безплатно. И тогава цените бяха по-височки. Сега има промоция.

# 38
maiche, ваучера за Серените бей ни беше изпратен още в началото на юли ... Confused

Нищо, ..... може пък да е за хубаво !

Спряхме се на този хотел в Поморие:
http://www.sturs.net/view/1692/комплекс-виа-понтика-поморие

Понеже в Поморие излиза малко по-скъпо, разликата ще я поемат от Съни турс.
Снощи ми пратиха ваучера  Peace

# 39
Бяхме на Серенити бей м.г. Беше супер! А да го кажа аз = която винаги имам забележки - това е много. Страхотна анимация, вкусна храна. Анимация на немски и английски, а кото се включваме в игрите аниматорите веднага 'включват' на български. На плажа се плащаще, но вземахме едно голямо легло със завески и всички се събирахме на него. Доволна съм. Само напитките им бяха на дерби или друга подобна марка и много разводнени, но ол инклузива беше много хубав. Студиото беше просторно!
Пиша им 6+.
резервирахме през друга агенция - не помня коя, но ако трябва ще проверя. Казаха, че м.г за пръв път са пуснали българи в него-не можали да го напълнят с немци и наистина, персоналът много се учудваше като разбереше, че сме българи. Все пак ТУИ си е ТУИ!

# 40
  • Варна
Макар, че е хотел на конкуренцията явно е прекрасно място за почивка, Жалко,че няма места до 20,09, но пък може и да ми се усмихне късмета Simple Smile

# 41
  • с/у ОколоМръсТното
хайде някой със съвсем пресни впечатления, моля...

# 42
  • София
Шани,

Тук сме в момента.
Нямам забележки към управта на хотела относно персонал, аниматори, почистване на стаите и т.н. Местоположението е супер - директно на плажа.

Проблемът е, че сградата май не е строена за ол инклузив, а за апарт хотел. Хранененто в ресторанта ме изнервя - няма места,  храним се на големи маси с други хора - стават, сядат, принасят, отнасят, невинаги персоналът успява да отсервира и почисти масите навреме, за смяна на покривки да не говрим.
Още по-лошо става от това, че част от масите са външни и пред тях е изградена сцената. Е, от 18.30 до 22.00 часа тези маси са "завардени" и това е. Сутрин и на обяд пък са така напечени от слънцето, че са неизползваеми.
Няма и следа от скандинавци. Българи, руснаци, немци, тук-таме румънци.
Асансъорите се отказахме да ползваме.
Шезлонгите край басейните са винаги заети.

Плажната ивица е презастроена и пълна с народ.

Но пак искам да подчертая отличното впечатление от персонала - много работливи, любезни, усмихнати млади хора. Задачата на управителя не е лека - да се справи с препълнен хотел, да търси начини да балансира манталитета на част от  туристите, и се усеща максимално старание да няма пропуски и недоволни туристи. Наистина, при малко по-спокоен сезон ще бъде отлично за почивка.

Още един плюс - тихи са стаите.

Като цяло, много добре, само да не беше така пълен хотелът.

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 14:16 от Prizma

# 43
  • Beyond the Frontiers
Само да вметна, хотелът е абсолютно пълен....След 1-ви септември се изпразва и цените съответно падат....

# 44
  • с/у ОколоМръсТното
Проблемът е, че сградата май не е строена за ол инклузив, а за апарт хотел.

Същото се питах и аз  newsm78
Гледам, че апартаментите са с оборудван кух. кът, та се зачудих защо им е, при положение, че х-ла е по системата ОИ?

Уф, това с лудницата в ресторанта леко ме притеснява... че са ми слаби ангелите и ще се развикам.
Но иначе останалото, което пишеш е добре.

Има ли нет в стаите?

Общи условия

Активация на акаунт