Серенити бей-Царево

• 80 404
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм майка на две деца с увреждания.Заболяването им е вродено, но съм благодарна все пак ,че умствено и физически се развиват нормално.Но това ,че са болни ги притеснява и ги затваря в себе си , избягват контактите с други деца, нямат самочувствие, но това е друга тема.След като две години мечтаех да ги заведа на почивка в Серенити се обърнах към мениджъра на хотела и му разказах  за нашето положение.Човекът взе присърце проблема и ни изготви индивидуални цени , които бяха в нашите финансови възможности, като също така взеха предвид състоянието на децата и ни настаниха в страхотен апартамент ,където нищо от миризми и шум не сме усетили. Благодарение на целия екип на хотела изкарахме страхотно и тази година децата искат пак там.

# 691
  • софия
НЯКОЙ ИМА ЛИ ПРЕДСТАВА ЗАЩО НИКОЙ НЕ МИ ОТГОВАРЯ НА МЕЙЛИТЕ В СЕРЕНИТИ?ДА НЕ БИ ДА Е ДРУГ ТАЗИ ГОДИНА?

# 692
НЯКОЙ ИМА ЛИ ПРЕДСТАВА ЗАЩО НИКОЙ НЕ МИ ОТГОВАРЯ НА МЕЙЛИТЕ В СЕРЕНИТИ?ДА НЕ БИ ДА Е ДРУГ ТАЗИ ГОДИНА?

Опитай през визит, цената е същата, ако не и по- ниска. Ние и двете години резервирахме през тях  Peace

# 693
  • софия
  :bouquet:k

# 694
  • София
Не съм казала, че са ме дразнели хората по никакъв начин.
Дори се радвах на смелостта и грижите на родителите които полагаха за децата си.

Но се дразня на българските тур оператори, че този хотел сигурно за чужденците е наполовина от това, което плащаме ние...
Едва ли има българско приемно семейство с 5 деца, което може да си позволи този хотел.

Последна редакция: ср, 09 яну 2013, 12:38 от geryger

# 695
Извинявай, geryger!   bouquet
Разбрала съм те погрешно.

# 696
  • Düsseldorf
За това не са виновни българските туроператори. Просто големите хотели имат договори с големите чужди оператори за огромен процент от легловата си база, и много малка част остава да се продава тук.... От нея нашите фирми печелят по няколко процента комисионна...
А TUI, ITS,   и пр. са много силни и натискат за големи отстъпки, нашите фирми пращат по 5 семейства на сезон, чуждите хиляди - няма как да имат равни условия... Никоя наша фирма не може да гарантира на хотела, че ще го напълни за цял сезон.... Уви... Sad иАз бих се радвала за българския бизнес, но е далече още това време.... Ако изобщо ще дойде.

Не съм казала, че са ме дразнели хората по никакъв начин.
Дори се радвах на смелостта и грижите на родителите които полагаха за децата си.

Но се дразня на българските тур оператори, че този хотел сигурно за чужденците е наполовина от това, което плащаме ние...
Едва ли има българско приемно семейство с 5 деца, което може да си позволи този хотел.

# 697
Здравейте момичета,
малко оф топик е май моя пост, но държа да споделя. Аз имам апартамент в квартал Василико и ходя само на Нестинарка на плаж. Камъните от миналата година, които толкова са подразнили някои са от  ужасната буря, която отнесе половината плажове по южното черноморие. Та тази същата буря събори и вътрешния фар, който се вижда от Нестинарка, ако ви е направило впечатление. Тази година морето най-вероятно ще си прибере камъните и през лятото няма да имате проблеми с влизането във водата. Надявам се да изкарате едно страхотно лято там - аз съм по цял месец и не ми омръзва Simple Smile Ако някой има желание, мога да дам съвети за екскурзии в околността или за готини кръчмички във Василико.

# 698
Ако някой има желание, мога да дам съвети за екскурзии в околността или за готини кръчмички във Василико.
Аз с удоволствие бих се възползвала от идеите за екскурзии в околността!  bouquet

# 699
  • София
Серенити най-много ми хареса от всички други на Нестинарка! ОБикаляхме го обаче по друга причина - търсехме си рестоарант за сватбата  bowuu Управителя е супер готин и много пътува. Ние сме имали забавяне в отговорите им само когато е бил извън хотела...защото, той живее там и през зимата...

Подкрепям и Мама на Мишо - бурята беше безмилостна към всички плажове в района, не само към Нестинарка...и силно се надявам да е по-добре таиз година Simple Smile

# 700
Две години подред почиване на Серенити бей в апартамент, но само с малкия ми син , който е на 12. Тази година мислим да водим живот и здраве и големия, който е на 20. Във Визит пише че минималната заетост и на студията е 2-ма възрастни, а пък в апартамент едва ли допускат трима възрастни и едно дете, въпроса ми е имали ли сте такъв 'проблем ' и какво предлагат от хотела/туроператора?

# 701
Две години подред почиване на Серенити бей в апартамент, но само с малкия ми син , който е на 12. Тази година мислим да водим живот и здраве и големия, който е на 20. Във Визит пише че минималната заетост и на студията е 2-ма възрастни, а пък в апартамент едва ли допускат трима възрастни и едно дете, въпроса ми е имали ли сте такъв 'проблем ' и какво предлагат от хотела/туроператора?

Няма никакъв проблем да сте в апартамент според мен. Защо да плащаш 2 студиа newsm78

# 702
Ако някой има желание, мога да дам съвети за екскурзии в околността или за готини кръчмички във Василико.
Аз с удоволствие бих се възползвала от идеите за екскурзии в околността!  bouquet
ще си събера мислите тези дни и ще ти пиша по подробно Simple Smile Иначе на прима виста -
Скрит текст:
разходка с корабче - организира се на пристанището в Царево. Пикник в Странджа - изключително приятно преживяване. Посещение на Беглик Таш - до Приморско - доста се ходи пеша - около 1,5 км, но мястото е уникално.
Разходката с корабче по Ропотамо НЕ я препоръчвам, возят те заедно с пияни руски туристи и никой нищо не обяснява.
Обещавам да има и още, но в момента не се сещам Simple Smile

# 703
  • София
Разходката по Велека е доста по-добре от тази по Ропотамо, поне на мен ми хареса повече..

# 704
  • Пловдив
Разходката по Велека е доста по-добре от тази по Ропотамо, поне на мен ми хареса повече..

Това лято я направихме тази екскурзия - интересно е много.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт