Серенити бей-Царево

• 80 392
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Ние вече резервирахме за началото на лятото от 06.06

# 706
  • София
И аз резервирах - от 27.07.  Peace

# 707
И аз резервирах - от 27.07.  Peace

Е ние сме от 22. 07.

# 708
Да се цопна и тук,до сега писах в темата за ранните записвания LaughingРезервирах от 24.06,до сега не сме ходили в Серенити,но още миналата година си го набелязах.Надявам се на хубаво време и прекрасна почивка Simple Smile

# 709
  • Düsseldorf

Точно в този период мислим и ние да ходим, през коя агенция резервирахте и колко излезе с отстъпката, ако не е тайна, и с колко деца сте?
Мерси! Simple Smile
Да се цопна и тук,до сега писах в темата за ранните записвания LaughingРезервирах от 24.06,до сега не сме ходили в Серенити,но още миналата година си го набелязах.Надявам се на хубаво време и прекрасна почивка Simple Smile

# 710
Резервирах през Съни турс,на сайта им визит.бг.И миналата година резервирах през тях,всичко беше точно PeaceНие сме двама с едно дете на 12г.,за 5 нощувки 705лв в студио.Цената ми се струва приемлива.Ще се радвам да се запознаем на място Hug

# 711
И ние за сега сме се насочили към Серените от визит ми дадоха оферта сега пратих и на сайта на хотел.Ще изчакам още малко.

# 712
  • София
Хайде и аз да се отчета - там ще сме от 06-18 юли.
Моето момченце тогава ще е на 4.

# 713
Ще ви следя цяло лято за отзиви тогава, момичета!  Wink
Ние резервирахме в края на сезона.

# 714
И ние за сега сме се насочили към Серените от визит ми дадоха оферта сега пратих и на сайта на хотел.Ще изчакам още малко.

ПРез хотела излиза по скъпо.При мен с около 100 и нещо лева.Ранити резервации са със 15 процента отстъпка през сайта

# 715

ПРез хотела излиза по скъпо.При мен с около 100 и нещо лева.Ранити резервации са със 15 процента отстъпка през сайта
През хотела нямали отстъпка?Аз се притеснявам единствено че има доста време и ако нещо се наложи от хотела ще е по лесно за промяна на резервацията.

# 716
  • при моите любими
Има отстъпка и през хотела  Peace

# 717
  • София
На мен от хотела ми дадоха цена с 245 лв. по-висока отколкото от Съни (за 7 дни, края на юли).  Peace

# 718
  • София
Да се запиша и в тази тема, че Серенети ми е единия вариант за почивка. Това лято планираме почивка в началото на юли и в края на август. За едната почивка съм се насочила към Албена, за другата към Серенети.
Чудя се с малко дете и с бебе, дали ще ни бъде удобно в студио?

# 719
Да се запиша и в тази тема, че Серенети ми е единия вариант за почивка. Това лято планираме почивка в началото на юли и в края на август. За едната почивка съм се насочила към Албена, за другата към Серенети.
Чудя се с малко дете и с бебе, дали ще ни бъде удобно в студио?

Да, студиото е доста просторно  Peace, спокойно има място за кошарка

Общи условия

Активация на акаунт