Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да покривам еклер с марципан?
Как да направите цветя от марципан?
Как да направите човешки фигури от марципан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да покривам еклер с марципан?
Покриването на еклер с марципан е възможно, но е важно да се има предвид, че марципанът може да бъде по-тежък от другите видове покрития. За постигане на по-добри резултати, препоръчително е да се използва по-тънък слой марципан или да се добави по-малко покритие, за да се избегне прекомерната тежест.
-
Как да направите цветя от марципан?
-
Как да направите човешки фигури от марципан?
-
Как да направя торта с еротична тема?
-
Как мога да намеря сервиз, който да поправи миксера ми в Младост или Лозен?

). Стегна час. Покрих с фондан, този път ми стана много хубаво фондана, не беше лепкав, а еластичен и много хубав. Покрих без проблем. Но още докато покривах и на места започна да омеква. Мисля, че от маслото. Прибрах я в хладилника, стегна. Няма големи поражения от омекването. Обаче сега не мога да я извадя от хладилника!!! Щом я извадя, веднага почва страшен конденз!
Намалих ги и сега ще видя какво ще стане. Аз пък нарочно ги бях увеличила
остава да реша дали Варна или от бонбони marshmallows.
Булката стана малко дундеста, а младоженеца го докарах малко като гей-че, ама... това е положението.Ако някой се чуди как ги събрах -
Не бих си позволила да копирам от теб идеи, защото с моето изпълнение ще разваля визията на оригинала, не че някога ще се опитвам де 
В последно време покривам или със шоколадово тесто или с руска мастика 2. Защо не пробваш шоколадовото тесто?
Евала! Искам само да ми споделиш от къде това хубаво червено. Аз си търся хубаво червено и синьо, ама да стане мастилено.
. Хайде чакаме буболечките