Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 99

• 86 867
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Ехааа, Ванче, супер си!  newsm10
Тортата е много нежна с тия дипли, прекрасна е. Розите ми харесват като цвят и като съчетание се е получило много добре. Булката е малко ячка в ръцете, но я харесвам. Дори и булченска прическа си й направила.
Благодаря за споделената информация за подложките.
Как си успяла въпреки ремонта толкоз работа да отхвърлиш незнам. Поздравления!

Наска
, първата ти торта е много хубава. Справила си се страхоно като за първи опит. Децата са радостни, а това е най-важното. Смело напред и да ни изненадаш с нещо ново в най-скоро време.

Леля Ог
, сърцето се е получило добре. Снимките също ми харесват.

# 136
Ванче, тортата много ми хареса, с рози или без е интересна, но се чудя защо първо я покрива6 и после пак препокрива6 с набръ4кан 4аршаф, няма ли да е по лесно и по пестеливо на мод маса ако директно се набръ4ка 4аршафа и се слага върху тортата, или нещо аз си представям което не е правилно?
дано си ми разбрала въпроса

# 137
  • ВАРНА морето сините вълни
привет на всички -Ванче тортата е много нежна -справила си се страхотно   bouquet
Бубе-нямам думи -тортите ти са невероятни-човек може да ги съзерцава с часове браво   bouquet
виждам че и други са питали но не видях отговор-моля ви пуснете рецептичка на морковената торта

# 138
Здравейте момичета!
Извинявам се, че така транзитно преминавам, без да съм ви чела, но нямам време сега! После обещавам, че ще се поправя. Сега да постна днешната торта за прощъпулника на сина ми. Зеления надпис не ми харесва на това нежно синьо, но нямам друг фулмастер Confused Отстрани е ръмбава, но ми беше малко количество покритието и го разточих мн тънко, пък и не можах да изравня добре с крем, ама с досаждащо и мрънкащо до безобразие дете това е резултата. Въпреки всичко аз лично много си я харесах Grinning. А за ММ на Пикко подкрепям с 2 ръце Peace Страхотна е за работа Grinning

# 139
Запис

Ванче -чудесно изпълнение.Браво!
Бубе-шедьоври твориш ти.супер са!
Ани-много задобряваш.

За марципан Варна-ако някой има въпроси да ми пише.
Една торта от мен

# 140
Наска,много добър старт,добре дошла в отбора Hug
леля Ог,добре се е полу4ило сърцето
Тан4е512,да ти е живо и здраво детенцето,много хубав по4ерк
Антоан,много детайли,готини цветове,пак страхотно представяне
Ван4е,ти май не можеш да си седнеш на д....о,то не бяха ремонти ,розови градини ,подготовка за бал ...за капак сега и буболе4ки...Благодарско за стъпка по стъпка и още веднъж поздравления за 4удесното представяне
Имам няколко въпроса ,но сега ще те оставя да поемеш въздух Wink
ето и тортата за порасналата ми половинка

# 141
  • Пловдив
Ванче, поздравления за колосалния труд! Резултатът е отличен! Много ми харесва! Справила си се страхотно! smile3501

Буболинка, поздравления и за теб! Ти и децата болни - ето че и това не може да бъде пречка за теб да твориш тези прелести! smile3501

antoan2006, много хубава торта с Немо! Фигурките са супер! Grinning

patriyani, да ти е жива и здрава половинката, чудна торта си му спретнала! Simple Smile

Албенка,
много хубаво слонче! И цялата тортичка е много нежна! Flutter

tanche512, Леля Ог, ditsan, iskrone, ani d, много хубави неща сте показали и вие!   bouquet

Мен някой ме беше питал за физиономиите на пилетата - гледах ги от керамични фигурки.   

# 142
  • София
Леля Ог, много нежно сърце, не му личат толкова перипетиите.
Ivalex, аз го пробвах това покритие и не ми хареса. Аз по принцип с желатиновите покрития не мога да се справям.  Confused Много бързо ми съхнат и ми се напукват. Аз веднъж правих торта Барби и бих те посъветвала да правиш роклята или от готова маса или от ММФ. Аз покривах с шоколадово тесто, но то е по-тежко и не пада като истински плат на рокля, не седи ефирно, ако ме разбираш.
tanche, честити ходещи крачета! Много сладка торта.
antoan, много пъстра и жизнерадостна торта си направила!
patryani, чудесно и стилно шоколадово изкушение!

Аз пак с въпрос към правилите вити торти и то с готовите блатове на Сладък път. Има ли някаква тънкост с тия готови блатове? Аз правих тази вечер една малка малинова и за утре още една малка ще правя. Но като тръгна да сгъвам леко платката, за да я огъна и тя ми се начупва.  Sad Не ми стана хубава и стегната тортата, а на няколко места с чупки. Какво ще извадя утре от хладилника, не знам. За всеки случай си запазих изрезките останали от кръглия блат, за да подпъхвам тук таме за изравняване.

# 143
Имам въпрос към момичетата,които на скоро си делиха ММ-как си я изпращахте една на друга,по пощата или с куриер?Чудя се дали ще издържи 24ч. извън хладилник,за да ми я изпрати момичето по пощата.Дали ще се развали Thinking
Благодаря ви предварително!

Че кой държи моделираща маса в хладилник???  newsm78 newsm78 newsm78

В: Колко дълго издържат захарните покрития?
О: Издържат доста дълго - в хладилник поне 2-3 месеца, защото са с много захар, която е един вид консервант!
 Зарадитзи извадка т първа стрничка н темата и а дъжа моята  хлдлник. НСА ОЩ ЕДНО МЯСТО В БИБЛИТЕАА ПИШЕШЕ dДА СЕ ДЪРЖИ В ХЛАДИЛНИК НА НАЙ_ДОЛНИЯ РАФТ. иМАМ ОЩЕ ДА ПИША НО СЛЕД МАЛКО ЩЕ СЕ РЕДАКТИРАМ  Blush

# 144
  • София
Ani_Boland ами голяма част от правените в домашни условия фондани се държат в хладилника, поне тези, които аз съм правила. Говоря за ММФ, млечен марципан, шоколадов фондан, мисля, че и РМ2 се държеше в хладилника. Виж, готовата със сигурност се държи на стайна температура.

# 145
Да попитам няккой правил ли е бисквитена торта с моделираща маса?
Или да не правя експерименти?  Rolling Eyes

# 146
Ani_Boland уверявам те, че Петя е права! А и докато четох, през цялото време аз разбирам, че се говори за ГОТОВА моделираща маса, а не за захарно тесто приготвено в домашни условия  Peace

sneji_ ако твоята бисквитена торта е такава каквато в къщи се обича и се яде, по-добре не си прави експерименти, но виж бисквитената на Буболинката съм я виждала покрита с маса  Peace

Ванче, стигна ли ти маслото?

# 147
А къде мога да намеря бисквитената торта на Буболинката?

# 148
А къде мога да намеря бисквитената торта на Буболинката?

ЗАПОВЯДАЙ

# 149
Хайде пак да се запиша във вашата невероятно красива темичка  Blush
Възхищавам ви се искрено за таланта, търпението и сръчността да творите тези прекрасни произведения  newsm20 smile3501
patriyani, antoan2006, tanche512, Леля Ог,  van444eto, bubolinkata,  ditsan, Албена  и всички които пропускам невероятни и неповторими сте  newsm51

Колкото повече ви гледам, толкова повече се запалвам да пробвам и аз нещо и ето какво сътворих вчера за тортата на една приятелка /тази вечер ще я украсяваме/
Не са доизпипани съвсем, но понеже са ми първите фигурки от захарно тесто си ги харесвам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт