Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 99

• 86 801
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Ditsan погледни тук. Аз съм правила макароните - е, нещо на станаха на външен вид същите, но на вкус са убийствени.
http://sunshine.collapse.bg/french-macarons-with-baileys-choco-cream/

# 76
момичета сигурно ще ви досадя но имам спешен въпрос.Еклеровата торта се стяга,но отгоре стана страшно неравна а трябва да я украся,отгоре в/у еклерите сложих тънък блат но той попи и придоби формата на еклерите.Давайте идеи как мога да оправя положението,невярвам да може с маслен крем защото има много за попълване.
 newsm78Дали ако махна този блат и сложа по дебел няма да стане,но няма ли да остане сух? newsm78

# 77
  • София
момичета сигурно ще ви досадя но имам спешен въпрос.Еклеровата торта се стяга,но отгоре стана страшно неравна а трябва да я украся,отгоре в/у еклерите сложих тънък блат но той попи и придоби формата на еклерите.Давайте идеи как мога да оправя положението,невярвам да може с маслен крем защото има много за попълване.
 newsm78Дали ако махна този блат и сложа по дебел няма да стане,но няма ли да остане сух? newsm78

Ако имаш още крем, сложи малко, после пак блат. В случай, че ти се струва сух, малко го сиропирай...после масленият крем и готово. Simple Smile

Румя, овнетата са много сладки. Похвално си оползотворила подръчните материали и инструментариум с тези идеи. Но ти винаги си ми правила впечатление с практичната си креативност! Simple Smile

# 78
  • Габрово
момичета от баварския крем ми останаха 10 белтъка,дайте идеи какво да ги правя.
Можеш да ги замразиш и да ползваш при нужда. Аз  ги правя и тях на блатове за торти с орехи.
А за неравностите по еклеровата торта Димитрина ти е дала много добър съвет.

# 79
Имам въпрос към момичетата,които на скоро си делиха ММ-как си я изпращахте една на друга,по пощата или с куриер?Чудя се дали ще издържи 24ч. извън хладилник,за да ми я изпрати момичето по пощата.Дали ще се развали Thinking
Благодаря ви предварително!

# 80

Благодарско, ама нали не и се вижда дупето   newsm78 Значи роклята покрива до крачетата  newsm78 Абе имаме една играчка плюшена на Мини Маус, ама не я намирам  #Cussing out , че най лесно ми е по играчка да работя

Петенце, благодаря много, разгледах я, ама не видях дантелка отдолу има ли, защото на Патри май няма на роклята, пък тя Мини има ли няма ли, абе по добре да няма  Mr. Green

Момичета много благодаря, ще видим какво ще каже мацката, с какъв цвят да е роклята, ама много ми харесва в червено както е станало при Патри, но пък сегашните серии май е с розова рокля  newsm78

# 81
  • София
Имам въпрос към момичетата,които на скоро си делиха ММ-как си я изпращахте една на друга,по пощата или с куриер?Чудя се дали ще издържи 24ч. извън хладилник,за да ми я изпрати момичето по пощата.Дали ще се развали Thinking
Готовата ММ не се съхранява в хладилник, няма никакъв проблем да пътува добре опакована (за да не й се случат други случки при транспорта).

Дими, много си мила!

# 82
  • Пловдив

Че кой държи моделираща маса в хладилник???  newsm78 newsm78 newsm78

ditsan , за неравности по еклерова торта- смеси маслен крем с трохи от блат и докато тортата е в ринга ги натъпчи отгоре така че да се изравни нивото. По този начин съм покривала 2 еклерови торти  Simple Smile

# 83
Блгодаря ви за отговорите Hug
Не съм използвал до сега готова ММ и не знаех,че не се съхранява в хладилник Embarassed

# 84
  • София

Петенце, благодаря много, разгледах я, ама не видях дантелка отдолу има ли, защото на Патри май няма на роклята, пък тя Мини има ли няма ли, абе по добре да няма  Mr. Green

ами не се вижда дантела под роклята. С червена рокля не е много отдавна Мини, роклята е розова с цикламено коланче и такива обувки. Peace

# 85
  • София
Цяла страница няма да ми стигне да изкажа възхищението си от невероятните красоти, които видях на последните страници от старата тема и тук в новата. За великденските торти и курабийки - УНИКАЛНИ!!!! Всички сте сътворили истински шедьоври!!! Няма да ви изброявам поотделно, защото не искам да пропусна някоя. Но наистина ми напълнихте очите и душата!
Аз също имам доста неща за показване от миналата и тази седмица. Някои са подобни на вече правени от мен.
- Гордостта ми е бебенцето и да си призная, трудно се разделих с него.
  - с тортата с влакчето Томас отбелязвам една година от първата ми поръчка (1 април), която пак беше за същото детенце и пак беше торта с влакче. Далеч съм от художествените умения на Ивейн, но захарното тесто ми беше съвсем малко и реших, че рисуването е най-удачният вариянт за декорация на тортата.
- орхидеите на тази торта бяха лилави, но на какъвто и режим да ги снимах, все излизаха противно сини.
- нямах време да правя фитили от захарно тесто и затова намацах вертикални райета с четката

# 86
  • Габрово
Лелееее, Буболинке, какво си сътворила! Коя от коя по-хубави! Поздравления!

# 87
  • У дома
Ау. bubolinkata , това е празник за очите!!!

http://cakecentral.com/modules.php?name=gallery&file=display … e&pid=1637043 копирали са тортата на Тандури и дори не са споменали нейното име.

Последна редакция: пт, 09 апр 2010, 17:42 от Atalanta

# 88
Благодаря ви момичета за съветите,ще пробвам д асе споразумеем,иначе ще прибегна до разни номера  Whistling.

Никога не съм съхранявала ММ в хладилник. Държа я в един шкаф на коридора,където е хладно.  
Според мен спокойно може да ти я изпрати по пощата,няма какво да и се развали,тя е само захар.

А пък Буболинка просто няма да я коментирам,немога да си представя какво въображение има и какви прецизни ръце.Направо разкош  #Crazy.

# 89
Буболинката, Shocked Shockedкаквото и да кажа няма да успея да изразя възхищението си.Имаш невероятен талант,Господ здраве да ти дава дъъълги години,да ни радваш с такива уникални красоти newsm20Всеки път като изчезнеш съм в о4акване на нови красоти

Общи условия

Активация на акаунт