Намаления есен/зима 2011

• 117 221
  • 803
  •   1
Отговори
# 555
  • Beyond the Frontiers
Абе, миналата зима си взех едни уж Пещера, избухах 150 лв и сега не стават за носене, текат от всякъде и за това реших да пробвам по-икономичен вариант. За сега съм доволна, най-важното не пропускат.

# 556
  • София
Следя  ви чета,и аз ботуши искам.
Една приятелка сменя в магазина на геокс втори чифт.

# 557
Защо сменя?
На синът ми ботушите са повечето Геокс и съм много доволна...
Има ли намаление там вече?

# 558
  • София
Пропускат и,тя само от там си взима.Каза че няма да се откаже от мокасините само иначе го отписва този магазин.Не са с намаления,а в момента не знам дали имат аз харесах едни но тя ме разубеди

# 559
  • София
Иве, аз на децата само от Геокс купувам, вече 3та зима по ред и съм много доволна. За мен - имам едни балеринки и мокасини - не са мръднали( а Мая, от квартала, на Илийчо майка му, ако я знаеш, една пълничка жена, само от там си купува обувки, по другите магазини трудно си намира - и е мн доволна от всичките им обувки), но ти си знаеш де.

Искам да питам в Андрюс направиха ли повече от 20% намаление? Мъжа ми е загледал там една жилетка, но 80лв, няяма  да дам за сега Rolling Eyes

# 560
  • София
Аз на детето много взимах, поне 5 чифта Геокс,мъжът ми също много доволен,докато тази есен за пръв път каза,че са му пропуснали.И аз имам един чифт обувки,но вали ли ми джвакат краката.Е,мерси за такива обувки,дето трябва да следя само прогнозата за времето и да се моля да не завали.Чудя се тези на детето как не са пропускали зимата?За ботуши за мен не бих им гласувала доверие.Иначе миналата седмица високите ботуши бяха със символично намаление

# 561
А от кои ботуши сте доволни?

# 562
Феновете на Hush Puppies моля да ми кажат, цените в този сайт по-ниски ли са от тези в магазина им?   Praynig

# 563
Получих смс, че в Теранова -70% имат, това е за Варна  Peace

# 564
  • София
Jujka сетих се.И тази майка е от съседния блок и за първа година се оплака.Няма да рискувам.А и не бяха чак да не мога да спя LaughingГледам по чужбинските и тук

# 565
 За Calliope също получих смс - 70%.  Grinning

# 566
  • София
Как се качват изображения? Натискам "вмъкни изображение" и нищо не става.
Исках да покажа новите си боти...

# 567
От днес до -70% в Bobo Zander/Ariston S

# 568
  • София
А от кои ботуши сте доволни?
Аз съм много доволна от боти на Хъш Пъпис и сега си взех пак полуботи от един магазин на Славейков до Бонжур вдясно.Не първия за обувките,които са ми доста артистични Wink,а втория.Продавачката каза,че са испански.За мен беше важно хем да са елегантни,хем топли,хем с грайфер.

# 569
Как се качват изображения? Натискам "вмъкни изображение" и нищо не става.
Исках да покажа новите си боти...
Точно така става,  но трябва снимката да е качена в някой сайт и да си копираш оттам адреса. Вмъкваш го между двете наклонени и това е. Но и снимката трябвада  е малка, имаше ограничение в пикселите!

Общи условия

Активация на акаунт