Намаления есен/зима 2011

• 117 217
  • 803
  •   1
Отговори
# 585
Що се отнася до боти, ботуши, разгледайте Стил 99. отзивите за мъжките обувки са много добри, а аз гледах боти за мен, кожата беше много добра.

Ходих в магазина им. Нищо особено, хубави модели има 2-3 на цени от 150 нагоре, което за мен е много.

Inkа - а надпис огромен 10ЛВ - ма като влезеш - разбираш, че цените са от 10лв нагоре  Joy

# 586
  • София
A koga li 6te ima namalenie v Pull and Bear. Tam lqtoto naistina ima6e golqmo namalenie, Kupih si roklq za 9 lv !!!!

# 587
Повечето онлайн магазини имат еднакви стандарти за дрехи. Няма никакво или почти никакво разминаване в номерацията. Само в БГ всяка фирма шие собствени размери, което е доста неудобно за клиентите.
Винаги си купувам един и същи номер и дрехи и обувки от английски и френски магазини - винаги всичко ми става.

# 588
Koga se otstpkite v Serdika(zara,mango....)  As sam od Skopje i iskam da pazaruvam!!

# 589
  • София
Koga se otstpkite v Serdika(zara,mango....)  As sam od Skopje i iskam da pazaruvam!!

Можеш вече да идваш, почнаха  Laughing

# 590
В Кенвало, какво е намалението?

# 591
  • sofia
В Кенвело е 50...или поне беше преди 2 дни.

А в МАНГО дали има още редукции или е както преди седмица? Crazy

# 592
  • София
В Бенетон има ли намаление вече?  Simple Smile

# 593
В Зара, Бершка, Страдивариус и Манго колко процента е намалението?

# 594
  • София
В Бенетон има ли намаление вече?  Simple Smile

Да,30 %.Имаше го още между Коледа и Нова Година,може и от по-рано.

# 595
Здравейте,някой знае ли кога започват намаленията в guy laroche?Благодаря.

# 596
Вчера напазарувах на децата от Пренатал 50% е намалението, блузки тънки с дълъг ръкав 7лв, по-плътни 14лв, дънки 28лв, якета 64,50, много съм доволна.

# 597
  • Beyond the Frontiers
Преслушах Мол София - ами нищо особено:
- Бенетон - едва 30%
- Манго - до 50% /имаше хубави панталони и дънки/
- Теранова и Калиопе - 70% лудница и доста парцали
- Фокс за възрастни - мернах приятни тениски за лятото на 7-9 лв
- Фокс за деца - горнички, тениски с дълъг ръкав - между 7 и 14 лв, но нищо особено.
- Интерспорт - чудесни апрески за 45 лв, детски облекла за ски - цели екипи, от 2 части на супер цени 50% намалени /ски екип за момче 50 лв цял/
С други думи приказката от телевизията, колко е намалено и т.н., въобще не са верни.

# 598
Да ви питам Fox за деца в кои от моловете ги има?

# 599
В Сердика и в този на Стамболийски.

Общи условия

Активация на акаунт