Спят ли децата ви с чорапки?

• 12 245
  • 231
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Да, когато беше малък спеше през зимата с чорапки.

# 46
Дъщеря ми зимата спи с чорапки, тъй като е почти постояно открита и поне крачетата и да не са боси.

# 47
И двете спим с чорапи през зимата. По това време на годината ги сваляме.
Не мисля, че гъбичките може да са от потенето, тъй като още от бебе е винаги с изпотени крачета през деня (дори съм се притеснявала дали няма да бъде проблем за нея като момиче за вбъдеще).  Винаги носим естествени материи и по възможност качествени обувки.

# 48
# 49
По-добре без според мен.

# 50
Спи без чорапи, а откакто е на около 4-5 месеца и през деня е нон стоп боса. Peace

# 51
  • Кърджали
И през зимата е спала без чорапки. Имаше само едни пижамки, които бяха като ританки, но и тях съм и ги обличала много рядко. Отвива се само ако наистина и е топло, иначе си спи завита. Не спи в чувал, че я дразни нещо, така че само олекотена завивка...
Но тя и през деня в къщи си щъка без чорапкиТака си изкара зимата, вече не отопляваме с нищо и пак е така. Тъкмо и така не ходя след нея да и оправям чорапките, щото все ги събува.
Тя напоследък някак си и панталончето събува, ако и пречи да пълзи, та камо ли чорапи...

# 52
Не. На тази въраст спеше по памперс и тениска, лятото само по памперс.

# 53
Винаги е спала боса вкъщи.В детската градина обаче спи с чорапки,както и другите деца.

# 54
... В детската градина обаче спи с чорапки,както и другите деца.

Защо? При нас всички спят боси Thinking

# 55
... В детската градина обаче спи с чорапки,както и другите деца.

Защо? При нас всички спят боси Thinking

Понеже повечето от родителите в "малкият провинциялен град" ги е страх да не измръзнат децата им и госпожите са принудени да слушат мнозинството.Има опция всеки да спи както иска,но моята дъщеря гледайки че другите спят с чорапки иска и тя.

# 56
През зимата да,спи с чорапки,защото е вечно отвита!

# 57
Понеже повечето от родителите в "малкият провинциялен град" ги е страх да не измръзнат децата им и госпожите са принудени да слушат мнозинството.Има опция всеки да спи както иска,но моята дъщеря гледайки че другите спят с чорапки иска и тя.

Ясно. Тя и моята по същия повод започна да спи с пижами, но лятото не издържа, колкото и да й се иска да е като тях, така че спи с плажна рокля в градината  Blush Laughing

# 58
Никога не съм и слагала чорапи докато спи,за да не я изнежа.Винаги съм гледала да не я навличам и това с чорапките ми е малко прекалено Laughing

# 59
  • София
Спи, защото по никакъв начин не мога да я накарам да се завива. Ако чорапките се памучни - не виждам как може да хване гъбички.

Общи условия

Активация на акаунт