Градска слънцезащитата за бебета

• 535
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте!
Потърсих няколко страници назад, но не открих такава тема.
Времето се затопли и често вече сме навън. Не винаги успявам да пусна сенника на количката, та се оглеждам за слънцезащита, подходяща за бебета.
Търся нещо главно за градска среда. Ще мажа лицето и ръчичките, за това голяма опаковка, която се ползва за плаж и море и се маже цялото тяло, за сега няма да ми е нужна.
Ще се радвам, ако споделите каква слънцезащита ползвате за бебчетата и децата си.

# 1
  • София
Bioderma Photoderm Pediatrics Mineral SPF50+ ползвам за децата аз. Има и малка опаковка.

# 2
  • София
Слънцезащитна трябва да се ползва целогодишно и независимо от сезона, дори и на сянка, както и на всяка възраст.
Аз харесвам детските Уриаж и Мустела.

# 3
Да. Това го знам. За себе си също ползвам целогодишно. Знам, че за бебета се препоръчва използването на така след 6-месечна възраст. Моето е на 8.5 месеца и е време, предвид и затоплящото се време, да започна да нанасям.

# 4
  • София/Севлиево
С баткото ползвах Avene,после Бочко ,с малкия изобщо не мога да си спомня дали в града съм го мазала с нещо,ако съм вероятно е било Бочко ,нещо от ДМ или Нивеа, защото обикновено това има вкъщи.

# 5
Wooden spoon 50. Не съм виждала по-чиста защита.

# 6
Моя син е много бял,използвам Юриаж фактор 50 и съм доволна.

# 7
От както се е родила дъщеря ми, използвам продуктите на Бебо.Имат слънцезащитен стик.Много лесно се нанася, а и се побира в джоб 🙂

Общи условия

Активация на акаунт